Сватба 2018 - XII част

• 42 848
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
  • София
На мен досега не са ми искали л.к в чужбина като плащам с карта. Grinning Виж в България ми се е случвало.

# 526
  • София
Здравейте, относно въпросите за Доминиканската република. Моите близки ходят в Пунта Кана,но са посещавали и други градове на екскурзия. Никъде не са видяли боклуци или някаква мръсотия, относно времето казаха че ходят основно през есента и за Нова година. Хотела в който ходят вече няколко пъти е този https://www.booking.com/hotel/do/majestic-mirage-punta-cana.bg.html, но и от други са доволни (не помнят в момента имената). Дано да съм била полезна. Весело и незабравимо изкарване на всички.

# 527
Иве, благодаря за информацията. И аз се надявам да си изкараме добре. Доколкото разбрахме, отиваме в края на дъждовния сезон и уж, ако вали, вали за малко и после пак е хубаво времето, пък да видим.
Ние ще сме в този хотел. После и аз ще кажа впечатления и ще покажа снимки.

# 528
  • София
Супер, нямам търпение да разкажеш после. Пожелавам ви един незабравим меден месец. Simple Smile

# 529
Момичета и аз веднага си смених личната карта и адресната регистрация, обаче в Кат  все не ми се ходеше минаха 3 месеца от сватбата дали има глоба?
 Надявам се до края на годината да се реша са отида до кат 😀

# 530
  • WonderLand
Ние се надявахме на почивка след сватбата, обаче като гледам май никъде няма да ходим, а по-скоро ще си оправим документите. Меден месец ще караме в САЩ малко по-късно. Странна дестинация е, но решихме, че вместо да ходим някъде на непознато за никого място, можем да отидем при наш много много добър приятел, с когото да обикаляме за седмица поне. И без друго не сме го виждали от 3 -4 години та така.

Моите неволи продължават... току що разбрах, че от 6 момичета, с които исках да прекарам моминското си парти ще дойдат само 2... Моминското ми е тази вечер. Та ще сме аз, кумата и още 2 девойки. Еми няма да крия, че ми стана криво, като почнаха да ми звънят една през друга днес в 9 сутринта да ми казват. После и кумата се обади, тя пък беше бясна, защото каза, че се занимава с организацията на партито от началото на юли. А те са едни от най-близките ми приятелки. Радвам се на момичетата, които ще дойдат все пак, просто много криво ми стана. Радвам се, че поне половинът ще е с бойна група там където искаше (нищо, че отнася и част от моите приятели със себе си Grinning). Дажи покомганх на кума с някои неща за партито и ще има изненадки и от мен. За кумата и двете момичета, които все пак ще дойдат (надявам се) съм подготвила по едно малко подаръче - домашен захарен скраб за устни от кокосово, какаово маслко и захар. Много добре се получи и ако не им харесва винаги могат да го метнат в някой кекс Grinning

И те така, чудя се какво ли още ще ми се сервира до сватбата.

# 531
  • Beyond the stars
SilverDream приятелски съвет - ревизирай приятелките и понятието като цяло...освен ако наистина няма някаква сериозна и смислена причина Wink Не че моминското парти е нещо мега важно, но все пак малко или много показва отношение.
Сигурна съм, че ще изкарате страхотно и в този състав Heart
А САЩ е винаги добра идея Bowtie

# 532
  • WonderLand
Вълшебство, аз много съм ги ревизирала даже много. Това са все момичета, с които сме изключително близки от много много години, с някои от тях от деца. Преживявали сме и хубаво и лошо заедно, затова ми е криво. Все пак не гоних бройка, а исках само най-най-най-близките момичета до себе си. Те всички са ми по-близки от кумата ми даже. Ако бяха някакви случайни хора - въобще нямаше да ми пука, затова ми е драмата. Почувствах се изключително омаловажена просто...

# 533
Силвър, разбирам разочарованието ти, но важната си ти, затова мисли за себе си и се радвай на хората, които са те уважили. На моето парти бяхме 5 момичета общо, с повечето от тях сме близки сравнително отскоро, но си изкарахме чудесно, макар девойките да не се познаваха помежду си. Simple Smile

# 534
Иве, благодаря, и аз нямам търпение да разкажа! Точно месец остава... Simple Smile

Мони, би трябвало да има глоба, но не знам каква. Аз знаех, че имам месец след сключването на брака, за да си сменя личната карта и, когато отидох да я сменям, ми казаха, че след като си взема новата лична карта имам едномесечен срок, за да си подновя и шофьорската книжка.

Силвър, наистина неприятна случка, но и аз вярвам, че ще си изкарате добре, защото явно идват хора, които истински се вълнуват за твоето парти! Simple Smile

# 535
Силвър, дали не е част от изненадата това? Може да са намислили нещо. Да ти снижат очакванията напълно например и накрая да избухнете всички заедно.... Дано да е така.
При нас, всички близки мои момичета ще присъстват, само кумата нещо се дърпа от организацията. Добре, че сестра ми се захвана.
А за ергенското такива тайни се плетат, че гаджетата на моите приятелки нито думичка не казват, за да не издадат на мен, а аз на НЕГО. Дочухме от случайни източници, че май са наели някаква вила, но не се знае дали не е подвеждащо това ахахха

# 536
Момичета, остават по-малко от две седмици до сватбата ми, а на мен ми остават подаръчетата за гостите/ и мн. други неща, разбира се LaughingLaughingLaughing /, но те най-много ме притесняват, тъй като досега все още нищо не съм харесала. Ще ми предложите ли някакви изпитани сайтове или физически магазини, също така и цените да не са твърде високи. Благодаря!

# 537
Момичета, остават по-малко от две седмици до сватбата ми, а на мен ми остават подаръчетата за гостите/ и мн. други неща, разбира се LaughingLaughingLaughing /, но те най-много ме притесняват, тъй като досега все още нищо не съм харесала. Ще ми предложите ли някакви изпитани сайтове или физически магазини, също така и цените да не са твърде високи. Благодаря!
Сватбен бутик "Немезида", например. Simple Smile

# 538
Ние си поръчахме от Арт сувенири - сватбени магнити. Готини са и не са скъпи Simple Smile

# 539
Хораа, вчера се върнахме от морето.  Нямах време да изчета всичко изписано. Но разбрах, че съм изтървала една много красива Змия, а мен вече ме издирвате. Исках да покажа професионални снимки, но те ще са готови след месец. Затова ето няколко любителски:

Толкова имам на моя телефон.
Иначе сватбата надмина очакванията ми. Получи се по-весело и щуро, отколкото очаквахме. Дансингът беше пълен през цялото време. За украсата, храната и музиката получихме много добри отзиви от гостите. Доволна съм от всичко, с изключение на грима, който ми се разтече още на излизане от салона. Повече после, че трябва да сляза от превозното средство сега.

Последна редакция: пн, 27 авг 2018, 13:15 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт