ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 18

• 19 294
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
А може да е Тони виновен за отнетите права (ужас!) - Христо да му е бил лекар по време на хепатитските години и да е пренасочил заради това черен дроб към друг пациент, вместо към Тонич, въпреки, че нашият е бил по-напред, това да се е разкрило и хоп!

Ааа Дона, това дори и аз го изключвам. Grinning Сега пък на него да му дойде изневиделица такова нещо.
Защо?

Такова добро момче бива ли такова нещо сега?

# 721
Доне, имах много кофти ден.Не ти ли се прави един колаж да ми повдигнеш малко настроението?На тема избери българското. Cry

# 722
Перличке, за нашите хора ли? Ще ми трябва време да го измисля, защото в момента абсолютно нищо не ми идва на акъл. А това, че съм била най-близо идва от това, че конфликт в сериал между двама братя в почти 100% от случаите трябва да е жена - малкият по-напорист и влюбен в момичето, и големият обичайно намусеният и сериозен, нехаресващ  в началото мацката я печели накрая.

# 723
Доне, имах много кофти ден.Не ти ли се прави един колаж да ми повдигнеш малко настроението?На тема избери българското. Cry

Ама да знаеш, че ме връщаш от леглото Joy ей сега секунда само

Яни, той Тони ще е косвено виновен  - реално бяма вина, ама оня го обвинява
Виж пак кКво съм писала

# 724
Яни, той Тони ще е косвено виновен  - реално бяма вина, ама оня го обвинява
Виж пак кКво съм писала

Aбе да, ама не ми се иска на Тони точно такова нещо да му се стоварва. Кофти ще ми е, че малко му беше всичко с черния дроб.

Айде давай новата тема, недей лежа. Joy

# 725
Майче, имах предвид за който ти е дошла музата Joy Те като цяло М и З сякаш са най-предвидими - скарани-нескарани, драми, сръдни и накрая пак заедно. Вече го казах и преди - за мен интригата тук почти липсва. Sunglasses

# 726
Майче, имах предвид за който ти е дошла музата Joy Те като цяло М и З сякаш са най-предвидими - скарани-нескарани, драми, сръдни и накрая пак заедно. Вече го казах и преди - за мен интригата тук почти липсва. Sunglasses
Достатъчно е, че Банков е там и ще завъртят пак. Не се съмнявам, че най-малко около него ще има нещо.

# 727
E, стига де, никой от тях не би трябвало да е работил с Христо. Hали ще го разпознаят.

# 728
E, стига де, никой от тях не би трябвало да е работил с Христо. Hали ще го разпознаят.

Да, в интерес на истината влиза под прикритие все пак. Не бях се замисляла за това.

# 729
Достатъчно е, че Банков е там и ще завъртят пак. Не се съмнявам, че най-малко около него ще има нещо.
На ваше място не бих се притеснявала, докато Банков е женен Grinning

Да, в интерес на истината влиза под прикритие все пак. Не бях се замисляла за това.
Карамазов каза, че още в първия ден ще стане ясно какъв му е проблемът и с кого Simple Smile
Това за прикритието го разбирам по-скоро в смисъл, че влиза като санитар, а всъщност е лекар, макар с отнети права.

# 730
Ами то музата ми бяга от известно време, така че ще е доста трудно да кажа за когото и да е било нещо Grinning

# 731
Щом ще е от първия ден значи ми е ясно с кого ще е и ако не е Банков пък на. Нали уж единия се сбил още в първия снимачен ден, другият и той щял да се прояви.

Перличке, аз не се притеснявам толкова вече. А те могат да създадат драма с него, без значение, че е женен. То не е нужно да натиска Зорница по ъглите и Марио да беснее заради това. Grinning

# 732
Ясно. От продукцията явно с това масирано рекламиране на нови герои и сюжетни линии са заглушили сигналите към и от кристалните топки JoyJoyJoy Човек една свястна прогноза да не може да направи Grinning Ей на това му викам аз информационно затъмнение Joy

Да бе, Яни, така е, но Марио ако е интелигентен човек няма да се дърви само заради това, че на Банков примерно му се налага да извика уролог в операционната и на разположение е само Зорница Simple Smile

Последна редакция: пт, 10 авг 2018, 23:36 от Little Pearl

# 733

Лека нощ😴😴😴
Дано да ти допадне

Скрит текст:
Яни, освен това мернах някъде снимка на Красена - Банков жена му и Христо - тримцата

# 734

Това не беше ли друг сериал по една друга телевизия? Animal Joy Cat

Общи условия

Активация на акаунт