ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 18

• 19 306
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Доне , я дай по-младо аватарче ! Не бързай  да остаряваш Hug
Завиждам на всеки , който се е срещнал с Велислав Imp

# 676
Никой! Той ще е гневен на Банков и ще бие балансиращи шамари на гневната Албена.

Оо?? 😳 Тони е добро момче, не бие шамари Sad Виж, на него един шамар може  Joy

Моски, затова така питах - той беше достатъчно гневен в пети сезон, затова очаквам да поема някакви удари. Мда, най-логично в да е около Албена. Ама вярно - ние все говорим за Албена и Захариев, обаче майка й също е в кюпа, нищо, че я нама.

Ели, не мога да си харесам. Много ми допадна тая снимна, но осъзнах, че не е за мен. Търся нещо друго сега  Wink

# 677
Албена няма за какво да се ядосва на тате, той самият не знаеше до скоро и може да го разбере защо не й е казал. Е, ще помрънка малко, че я е оставил да се излага като глупачка из хотелските стаи, но гневът към майка й ше е много по-силен и ще вземе превес.

# 678
Доне имах предвид душевни шамари
И аз съм съгласна, че ще е гневна на майка си, а и баща и като разбере, че не и е биологичен баща и са го лъгали... Ужас

# 679
Дами, идвам да тестваме една хипотеза. Доколко вероятно ви се вижда новият герой Христо да се окаже, че се е познавал с Марио от предишното му работно място и че е станало нещо с тях двамата, което е довело до отнемане на правата на Христо и сега той да иска да си отмъщава на него? Thinking

# 680
Това си го помислих и аз тия дни, обаче бързо бързо го изключвам. Grinning

# 681
Всичко е възможно.В това число и да е бившият на Огнянова.

# 682
И майка на малък Пепи Joy

# 683
Хахаха, е, Зайко, това ми се струва абсурд. Да й го съберат трима на главата, ще лудне Joy А и той за какво да е гневен.
Яни, защо го изключи? Ако приемем, че е близък на директора, нали така казаха, значи го изключваме него. Ако приемем, че Банков е бил лекар предимно в Германия, и той отпада. А и то на главата на Банков само той ше липсва.
Другите лекари като цяло все в тая болница работят, остават Марио и Тони. Марио с тоя чист образ на герой просто плаче за някой скелет от гардероба Grinning

# 684
Доне имах предвид душевни шамари
И аз съм съгласна, че ще е гневна на майка си, а и баща и като разбере, че не и е биологичен баща и са го лъгали... Ужас

Ааа, така може, притесних се, че искаш Тони да раздава шамари Joy
Абе там положението е мамата си трака. Нали ви казвам, Бенито ще е на плаката за новия сезон...стая драма

# 685
Дами, идвам да тестваме една хипотеза. Доколко вероятно ви се вижда новият герой Христо да се окаже, че се е познавал с Марио от предишното му работно място и че е станало нещо с тях двамата, което е довело до отнемане на правата на Христо и сега той да иска да си отмъщава на него? Thinking
Скрит текст:
моля се НА Господ с две ръце Марио да е този, на когото ще отмъщава Карагьозевът

# 686
Но колко му е да е Банков, или тъстът

# 687
За тъста нали казаха, че за близки и май самият той ще го доведе в болницата. А върху Банков не ми се вярва всемирния гняв да се стовари, все пак.
А и ако е направил Марио нещо не съвсем морално, могат доста скарвания да си произведат със Зорничка Grinning

# 688
За тъста нали казаха, че за близки и май самият той ще го доведе в болницата. А върху Банков не ми се вярва всемирния гняв да се стовари, все пак.
А и ако е направил Марио нещо не съвсем морално, могат доста скарвания да си произведат със Зорничка Grinning
Чак нещо неморално не вярвам да е направил, ако да речем той е виновен на Христо. Може би ще се е случило нещо по невнимание на Марио примерно, а току виж и някой друг да е виновен и да го е натопил. Според мен, ако Марио е направил нещо такова нарочно ще му съсипят образа, той не е такъв човек.
А защо да не е Фотев обектът на отмъщението му?

# 689
Яни, мисля си, че е друг лекар обектът на отмъщение, защото според мен драмата ще е свързана със загубата на лекарските му права. Може да се окаже, че Марио не е направил нещо нарочно, може по невнимание, погрешка, бе не знам, да го мислят сценаристите. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт