"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман Тема 16

• 52 593
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна

В интервю казваше и още нещо - че докато се е подготвял за ролята заедно с екипа на сериала са изследвали собствените му най-активни жестове, мимики, поведение  /перифразирам не много точно/ и са ги използвали за образа. Казва и че доста са мислили какъв точно да направят Джан Дивит.  Пък коя е против да я гушне мечока и да й ръмжи на ушенце ...

Дариии Hug  JoyJoyJoy

hahaha hahaha hahaha  

нещо такова ще да е :

гушкай мечока

Скрит текст:
това чудо тежи 600 и кусур кила

Нама да е лошо Wink

# 91
На мен все пак засега фаворит ми е цензурираната целувка с Йозге  в „Пълнолуние“. Въпреки, че като актьорска двойка с Ачелия са по-добри. Дано ме разбрахте.

Къде е тази цензурирана целувка.
Според мен Йозге беше много дървена. Някак си се отдръпна и не му отвърна особено горещо. Може би не съм гледала това, за което говориш.

# 92
  • София
Дариии Hug  JoyJoyJoy

hahaha hahaha hahaha  

нещо такова ще да е :

гушкай мечока

Скрит текст:

Нама да е лошо Wink

Да почесваш ей така Джан по гръбчето, а той да примижва също както когато Санемка го разпознаваше със завързани очи... LaughingLaughingLaughing

# 93
Охлеле майко няма такъв смях.... добродушен мечок Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Гледам пак сте разкостили мистър прекрасен. Малко е момчето още ама само на години, има какво да  научи от старите шлагери: Ибо, Киво, Кенан и др. да не ги изброявам всичките Mr. Green. Тия детето се грижат за стайлигът му обаче и тем подобни да вземат да обърнат сериозно внимание на външният му вид. Козкоджам шеф на холдинг е това, а ходи със скъсани тенески, раздърпан и брадат Laughing . Само от брадата 2см. да свалят и тия нескопосани движения с ръцете да ги редучират малко и е 6 точки. Иначе личи че мимиките, жестовете са заучени, ако малко се отпусне и се довери на Деметката ще се получат още по хубави резултати. Иначе хъс и самучувствие не му липсват..... И както казва моята шефка: Когато човек си повярва, тогава най-добре му се случват нещата. Та и с г-н Девит е така много си вярва и явно успява.
Времето днес мина бързо. Надявам се този епизод махленските минути да са по-малко, а да има повече Джан/Санем. Също така ми се иска Емре да се изправи срещо крокодила Айлин и да и потърси сметка за случилото се. И най на края Лейля да обърне малко внимание на Осман....толкова симпатично момче, пък тя дори не го забелязва. Да видим поредната комична порция, а и Деметката заплаши с драма ooooh! .

# 94
Цитат
Изгледах го, моето впечатление е, че леко се притеснява от интереса към тялото му, но го приема като част от работата и с хумор и смях се опитва да преодолее неудобството си. Да не забравяме, че е интелигентен и мюсюлманин.

Дари
И аз останах с подобно впечатление, че той хем се забавлява, хем леко се притеснява  от това наблягане върху външния му вид. Аз имах предвид разликата в поведението, която се вижда във видеото.
Това си е Джан Яман, нищо че е с визията на Джан Дивит.
Емоцията му е съвсем различна от тази на героя.
Поне в моите очи.

По този повод ще споделя нещо.
Интересно ми е да гледам актьорите извън роля.
Скрит текст:
Аз много обичам да ходя на театър. Това  едно много различно преживяване. Нищо общо няма с киното и телевизията например. Но знаете ли кой е най-любимия ми момент? Онзи миг, когато постановката приключи, казана е и последната реплика и започват аплодисментите на зрителите, а актьорите като с магическа пръчка само за миг излизат от образ и изражението на лицето им рязко се сменя. Имам много наблюдения в това отношение и ми е нещо като експеримент. Това дава много информация за актьорите. Някои са екзалтирани, други отегчени или намусени, трети са още като в транс. Любопитно е.

Разбира се, изгледах и въпросната целувка в края на 8 еп. и спор няма, че е много добра.
Не знам дали тогава вече са били двойка с Ачелия и не съм от хората, които смятат, че актьорите се целуват и пресъздават любовни сцени добре, САМО ако са двойка и в живота. Те са актьори и който си го може, си го може. А на Джан просто му се отдава.
На мен все пак засега фаворит ми е цензурираната целувка с Йозге  в „Пълнолуние“. Въпреки, че като актьорска двойка с Ачелия са по-добри. Дано ме разбрахте.

Тигаса newsm10
Къванч наистина е великолепен актьор.

Дъгичка - ще съм ти благодарна ако дадеш повече инфо за "цензурираната целувка" от Пълнолуние, защото съм от скоро във форума и не се сещам за какво става въпрос. Иначе с всичко казано от теб съм съгласна и ми е много интересно. мисля че толкова се изписа в 15 и 16 тема, точно защото обсъждаме и личностите, а не само героите от сериала.

# 95
Дариии Hug  JoyJoyJoy

hahaha hahaha hahaha  

нещо такова ще да е :

гушкай мечока

Скрит текст:

Нама да е лошо Wink

Да почесваш ей така Джан по гръбчето, а той да примижва също както когато Санемка го разпознаваше със завързани очи... LaughingLaughingLaughing
Smile Smile Smile
Благодаря момичета, този клип направо ме просълзи и ми напомни старата поговорка, че човек трябва да внимава какво си пожелава! .... Обичам хубавия хумор!

# 96
Дари, сега се налага да изляза, но обещавам по-късно да я потърся видеото с въпросната целувка.
Интересно ще ми е да чуя мнението ти за нея.
Трябва  после да поровя, че я нямам запазена.
Иначе момичетата в предната тема я бяха сложили и пак я обсъждахме.
Ако ти се занимава, потърси я.
Струва си. Laughing

# 97
  • Варна
Дари, Лили  newsm10

за всеки има по нещо

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 98
https://www.youtube.com/watch?v=YtPHyM4uilc

Целувката е съвсем в края на епизода, от тела толкова мога.

# 99

Благодаря, но ставаше въпрос за цензурирана целувка с Йозге Гьорел в Пълнолуние - нея не я знам от коя серия е.
Благодаря, че си се постарала, но това е "Да обичаш на инат" 8-ми епизод и аз много го харесвам!

# 100
  • Варна
Момичета ето тука го обсъждахме целувката в Пълнолуние - може да прегледате постовете

http://www.bg-mamma.com/?topic=1051998.msg37105407#msg37105407

# 101
Явно не съм разбрала... В Пълнолуние са толкова обрани откъм такива сцени, че и цензура да има, но това са комшиите, с дрехите и обувките лягат и после булката бременна...

Вай бе, то било вярно

# 102
  • София

Благодаря, но ставаше въпрос за цензурирана целувка с Йозге Гьорел в Пълнолуние - нея не я знам от коя серия е.
Благодаря, че си се постарала, но това е "Да обичаш на инат" 8-ми епизод и аз много го харесвам!

Ето това е целувката в Пълнолуние

https://www.youtube.com/watch?v=ugGlSXlH_uM

# 103
Привет,птиченца... Hug Малииии  Shocked...ще счупите клона бе, джанъм... #Crazy ooooh! Joy Joy JoyПисали,писали...нямате стигане... Naughty Joy Joy Joy

Харесвам Джан Яман, смятам го за много интелигентен млад мъж със страхотна външност, който би могъл да се наложи в киното , но аз мисля , че има разминаване между образа , който искат да ни представят и това , което той показва като Джан Дивит.
Не знам, чия е идеята да изглежда точно по този начин, но за мен е малко прекалено. Явно режисьорът има такава представа за външния вид на героя, защото Джан Яман е хвърлил доста труд и време да постигне тази физика, даже при тези генни заложби.
Като се има впредвиди , че Джан Дивид е световно известен фотограф, то би трябвало да притежава наблюдателност, въображение , търпение , характерни за най-големите в тази област, чиито  снимки са въздействащи и носят много силна емоция.
Така , че тази визия на канадски дървосекач във върхова форма, според мен просто не му е необходима. Дразнят ме и  жестовете с високо вдигнати ръце, които не са толкова изразителни и ефектни, а и походката му/ то няма и как да е друга , при толкова мускулна маса/.  Те не го правят по-креативен, а му тежат като баласт.

Харесвам общите сцени със Санем, много добре им се получава, особено в близък план.

Отначало Демет ме дразнеше , като изразяваше учудването от средата ,  в която попадна с широко отворени очи и постоянно зейнала уста /все едно , че няма други средства да го покаже/, но това премина и тя става все по-добра.  
Очаквам моментите на близост, защото Джан там е много добър.
Може да бъде  много нежен,  деликатен , добре да изразява любовта , която изпитва,  със съответните жестове, пози, интонация на приятния си глас, изобщо добър е !

И аз не очаквам шедьовър от лек летен сериал, /още повече, че засега е като римейк на един друг/, но го гледам с удоволствие тук с вас в тази тема! Hug   

Напълно съгласна с написаното от Алекс.  Peace Hug А за подчертано толкова ме е яд,че ми иди да хвана пътя за Станбула и хубаво да му се накарам на това момче ,защо така се е орезилило...ама...нейсе...утре хващам друг път...към моренцето... car003 help grinning039

Рени...спри Stop ...не си отивай  Naughty...ще ни бъде тъжно... Cry Joy Joy Joy
Шегата настрана ...гледай с нас и пиши...хубаво е човек да те чете... bowuu PeaceИ аз отначало не харесвах сериала,и го споделях ,но сега като ,че ли се пораздвижиха нещата и по се ядва... bowuu

Благодаря на всички момичета...за мненията ,снимчиците...няма да ви изброявам ,че станахме много птиченца и да не пропусна някоя от вас... bowuu Hug Heart Eyes

М/у другото вчера мярнах по БТВ "Висше общество"...какво ще кажете за този сериал?Струва ли се да се изгледа? Аз вече изгледах първите 2 серии...да продължавам ли нататък???

И...накрая...незнам тази вечер дали ще мога да гледам онлайн,но със сигурност покъсно ще се появя... bowuu Peace

Приятна вечер и приятно гледане,къзлар!!! Hug Heart Eyes

# 104
Момичета ето тука го обсъждахме целувката в Пълнолуние - може да прегледате постовете

http://www.bg-mamma.com/?topic=1051998.msg37105407#msg37105407

Благодаря, прегледах "краткия" и "пълния" вариант. Наистина бие рекордите, които съм гледала до сега, но не и без същестевния принос на Йозге. Ми тя ще го изяде момчето бе - как ме налита само .Smile

Общи условия

Активация на акаунт