Стара Загора - 77 тема

• 119 194
  • 824
  •   1
Отговори
# 435

Аз съм доволна от др. Пеева.

# 436
  • от един красив град

Много благодаря за споделеното, а знаете ли дали премахва бенки? Аз със сигурност имам поне 2 за махане. И ако да, как ги отстранява?

# 437

Много благодаря за споделеното, а знаете ли дали премахва бенки? Аз със сигурност имам поне 2 за махане. И ако да, как ги отстранява?

Нямам представа. Аз ходих преди 2 години заради невус мисля, че се наричаше.
Това е частният ѝ кабинет, работи и в онкологията в държ. болница. За този невус ме препрати на хирург в болница Берое, той го махна оперативно с местна упойка. Беше пускана и биопсия, доколкото помня. Всичко си беше на частно, имаше и опция да е с направление, но е с престой в болницата. Май пазя и номера на лекаря, но не съм сигурна. Напоследък си говоря с ветеринари и да не ви пратя номер на някой от тях. Laughing

# 438
Ще те прегледа и ще ти каже как ще ги махне. Мисля, че зависи от бенката.

# 439
Здравейте,
Моля, препоръчайте ми добър стоматолог в Стара Загора. Не зная дали става въпрос за безобиден кариес на младеж, който е временно в града или за нещо по-сложно. Предварително благодаря на отзовалите се с препоръка, за да му я споделя своевременно.

Последна редакция: ср, 05 авг 2020, 00:27 от Teen4e

# 440
  • Стара Загора
Не знам дали не е късно, но с две ръце препоръчвам Д-р Емил Русев.

# 441
Можете ли да ми препоръчате добър онколог в Стара Загора?

# 442
Здравейте,
Знаете ли дали в Стара Загора има частни ясли?
Търся в интернет, но нещо не се ориентирам.

# 443
Да, има, Бобче-Топче, под Второ основно на Хаджи Димитър Асенов. Имам доволни познати от там. Другата е Пламъче мисля, срещу Руската, но за там нямам отзиви.

# 444
  • от един красив град
Ходих на преглед в Онкото ( Стара Загора) и бенките са за махане. Прегледа ме един лекар, нисичък не много разговорлив. Не разбрах, как се казва. Той каза, че иска Септември да ме види и д-р Пеева. Имам дилема обаче, къде да си ги махна? В Онкото е с пътека два дена трябва да лежа, но пък не са ли там по-добри специалисти? Мисля си и за Берое. Объркана съм. Иска ми се да ги премахна оперативно, защото са големи и релефни. Ако някой е махал да сподели, моля.

# 445
Ходих на преглед в Онкото ( Стара Загора) и бенките са за махане. Прегледа ме един лекар, нисичък не много разговорлив. Не разбрах, как се казва. Той каза, че иска Септември да ме види и д-р Пеева. Имам дилема обаче, къде да си ги махна? В Онкото е с пътека два дена трябва да лежа, но пък не са ли там по-добри специалисти? Мисля си и за Берое. Объркана съм. Иска ми се да ги премахна оперативно, защото са големи и релефни. Ако някой е махал да сподели, моля.
Здравейте. Мен преди доста години оперативно ми е отстранявал бенка д-р Радостин Петков. Доколкото разбрах, в момента работи в болница Берое. Препоръчвам го, защото прави пластични шевове, а не кърпи като по клинична пътека.
Съветът ми е след консултацията с д-р Пеева, да я помолите за препоръка. Смятам, че ще предложи подходящ вариант.
Не на последно по важност място, задължително направете хистология.

# 446
Няма нищо страшно!Отивай в онкото,там хората си знаят работата не се страхувай.Бързичко е  не боли и после забравяш че са били там.Успех!

# 447
  • от един красив град
Няма нищо страшно!Отивай в онкото,там хората си знаят работата не се страхувай.Бързичко е  не боли и после забравяш че са били там.Успех!
Ох, сигурно е така. Обаче аз точно под едната, която е най-голяма и тъмна имам една голяма вена. Вижда се под кожата и като съм се наплашила, че може да ми я спускат или уредят и такива неща. Хем искам да ги махна и да забравя, хем умирам от страх...

# 448
Здравейте! Сигурно много пъти е обсъждано, но нямам много време да изчета назад. Трябва ми добър детски офталмолог за преглед и консултация. Не сме от града и близката седмица ще гостуваме тук, но детето се оплаква от болки в едното око и не искам да чакам до връщането ни  в София.
Д-р Петя Пеева само в приемните дни и часове в кабинета си ли записва часове?

Последна редакция: пн, 31 авг 2020, 16:32 от Анонимен

# 449
Аз съм водила детето при Д-р Рускова и останах много доволна, прегледа я много внимателно.

Общи условия

Активация на акаунт