Стара Загора - 77 тема

• 118 965
  • 824
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте!
Бихте ли ми препоръчали добър пародонтолог в Стара Загора. Simple Smile

# 451
Здраввйте!Какво ви е мнението за д-р Илиева-ендокринолог?
Мога ли да и се доверя?

# 452
Мога ли да и се доверя?
Ако имате предвид д-р Мариана Илиева, аз започнах да ходя при нея и съм много доволна

# 453
Мога ли да и се доверя?
Ако имате предвид д-р Мариана Илиева, аз започнах да ходя при нея и съм много доволна
Да,за нея.Благодаря!

# 454
Здравейте, препоръчайте ми очен лекар в Стара Загора за бебе.

# 455
  • Стара Загора
Здравейте мами, интересува ме някоя запозната дали може да ми помогне с избора на заведение за празник на дете на 2годинки. Идеята е да не е кетъринг (да може да си поръчват гостите) а в същото време да има и някоя играчка за детето дори и само кът(чак голям парти център не търся).
Благодаря предварително.

# 456
Здравейте! Доволни сме от доктор Кирил Славейков. Работи и с направления. Нашият син се роди преждевременно и от първия месец е при него на профилактични прегледи.
Здравейте, препоръчайте ми очен лекар в Стара Загора за бебе.

# 457
Здравейте мами, интересува ме някоя запозната дали може да ми помогне с избора на заведение за празник на дете на 2годинки. Идеята е да не е кетъринг (да може да си поръчват гостите) а в същото време да има и някоя играчка за детето дори и само кът(чак голям парти център не търся).
Благодаря предварително.

В Парк хотел-а на Загорка залата е много подходяща за малки деца и техните роднини.

# 458
  • Стара Загора
Благодаря много. Бях чувала само, че има там Hug

# 459
Препоръчайте ми добър фризьор-колорист?
Салони напоследък много, но хора, които да си разбират от работата се оказват кът.

# 460
Салон Силует, Калина

# 461
  • Стара Загора
Салон за красота Морис - Таня - с 2 ръце и 2 крака Hands V

# 462
  • Стара Загора
Фльор, Матини, Студио Ка, Тони стил, The next, Conte

# 463
Момичета,  може ли да ми препоръчате педиатър, при който да запиша бебе? Ако е в района на Баня Пиперка ще е още по-добре.

# 464
  • Стара Загора
Момичета,  може ли да ми препоръчате педиатър, при който да запиша бебе? Ако е в района на Баня Пиперка ще е още по-добре.
Шишманова

Общи условия

Активация на акаунт