Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е Малтофер Фол и как се приема?
Какви са рисковете от потапяне на краката в гореща вода по време на бременност?
Какви са подготвителните контракции и кога се считат за нормални?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е Малтофер Фол и как се приема?
Малтофер Фол е хранителна добавка, богата на желязо, предназначена за повишаване на нивата на хемоглобина. Обикновено се приема по 1 таблетка дневно, препоръчително след хранене, за да се намали рискът от гадене или стомашно дразнене. Редовният прием е от съществено значение и след завършване на първата опаковка трябва да се направи ново изследване на нивата на желязото.
-
Какви са рисковете от потапяне на краката в гореща вода по време на бременност?
Потапянето на краката в гореща вода по време на бременност може да увеличи кръвообращението в долните крайници, което може да доведе до кървене и силни контракции. Освен това, това действие може да намали притока на кръв към мозъка, което потенциално води до леко главоболие или общо неразположение. Поради тези рискове потапянето на краката в гореща вода не се препоръчва по време на бременност.
-
Какви са подготвителните контракции и кога се считат за нормални?
Подготвителните контракции, известни също като контракции на бременността, са безболезнени свивания на корема, които се появяват преди раждането. Те обикновено се считат за нормални, ако са редки, нередовни и без болка. Ако честотата им се увеличи, причиняват болка или други необичайни симптоми е препоръчително да се консултирате с лекар.
-
Какви са рисковете от консумацията на череши по време на бременност?
-
Какви са рисковете от приема на Gynipral и Propronoloл по време на бременност?

Вчерашния урок беше свързан с бременността. Дискутирахме кои храни са полезни и кои трябва да се избягват, както и първите признаци за започване на родовата дейност. Накрая трябваше с партньора застали лице в лице и хванати за ръце да упражняваме дишането. Беше много забавно.
По-нататък в курса татковците ще ни правят масажи, ще ни обясняват за кърменето, къпането на бебето и разни други грижи покрай него. Ще има и специален урок за татковците, които ще пресъстват на раждането и тяхната роля в родилната зала. Моят съпруг много иска да пресъства. Тук в Канада в масовия случай татковците пресъстват. Разрешено е и още един човек от семейството освен него да има в родилната зала. Обикновено това е майката на родилката. 
А ще трябва да чакам до 8 часа, тогава сме на ресторант с едни приятели ....

,обадих се на док-аз тук съм ве4е одавна регистрирана- и сутрината без да ме преглежда ми каза 4е трябва да остана в отделението да ми направят изследвания-пълни.ЕЕЕ,съгласих се взпреки 4е се у4удих за6то в отделението
Нямам други оплаквания...Днес ме приеха в отделението ,а утре на визитацията 6те видим ко става,кръвното ми е 120 на 70....при Вас мами как е с подутите крака,то в тая топлина няма на4ин нали?
).Пожелавам на всички същото. 
,но не е зглобявано още)
Здравейте мами
и се чувствам зверски изтощена ,ама сама съм си виновна с това,че не си гледам интереса и собственото здраве ,а работи,тичай все едно ще настане края на света ако нещо не го направя на секундата .Сега явно давайки си почивка и отпускайки се цялата умора и напрежение си казаха думата
.Вчера спах цял ден ствах само да пия вода и да лапна няколко ягодки и пак в леглото
Днес продължавам с мързелуването .
дано всичко е ок!
само така. А за профила на твоят мъж още от самото начало си му личи ,че е красавец голям сладурко ,прилича ми на елфче.

по-добре да не разполагам с тази информация предварително/