Влизаме в последния триместър - за СЕПТЕМВРИ викайте оркестър

• 26 197
  • 281
  •   1
Отговори
# 90
Двв честито за хемоглобона но питай лекар за бактерийките.
Мерси Hug лекаря също е гледал изследванията и явно са нещо обичайно Thinking

# 91
vesi27, Когато темичката ни стигне 15 стр. се затваря и се открива нова, това ства горе долу на 10 дни. Предполагам че сега iriniii като види данните ти ще те включи в списъчето ни.  Hug
Честит празник на всички рожденници, да са ни живи и здрави и много щастливи бъдещи мами  bouquet

# 92
Благодаря за включването чак сега видях че и аз съм в Хубавия Ви списък. Надявам се по често да се включвам и да си приказваме....

Благодаря Ви и леко бременеенееее

# 93
  • София, "Младост 3"
ИРНИИ къде си? как си? пиши

# 94
Днес съм цял ден нягоре-надолу и влизам чак сега  Simple Smile
Ама колко сте  изписали вече и то само за един ден !!!  Joy

Честито на  рожденниците и добре дошли на  новодошлите  Wink

За  болките внимавайте, защото  по описание  малко ми напомняте  на  моя  случай! И аз така си мислех, че  може да е  от  яйчниците  по едно време и след тъпчене с но-шпа и магне 3 дни - резултат никакъв  Sad
Даже като крайна мярка и един Аулин бях взела накрая и пак нищо, абе  лудница  #Crazy
(между другото Аулина не се  препоръчва  при бременност след 6 ия  месец, да си знаете)
При болки и контракции, като провило е: обаждайте се  веднага на докторите си !!!
Стискам палци на  всички !
Ирини, мила, пиши как си Hug

# 95
Здравейте отново момичета, само исках да споделя едно сайтче с вас, мисля че има доста полезна информация в него. Сега ви пускам частта в която може да изчислите колко килограма трява да сте качили до момента на бременността , по ръст и тегло преди забременяване. В дясно на менюто има също много полезна информацийка, надявам се да ви хареса, сайта е на английски , но пък доста интересен Crazy Crazy Crazy
http://baby2see.com/pregnancy_weight_calculator.html

# 96
  • София
Здравейте н всички!

Първо честит рожден ден на рожденичките! newsm51 newsm59

Загубих се защото неочаквано за мен на 29.05 влязах пак в болница. Имах контракции и дофтора прецени че е по-добре да ме следят за извесно време. Имах някакви бактерии но не се оказа нещо сериозно, нисък хемоглобин, но да чукам на дърво засега всичко е наред.

Имам един въпрос към вас: Мерили ли са колко ви тежат бебчетата? Нас ни мериха и се оказа че тежим около 960гр., което ми се струва множко. Thinking

# 97
  • Русе
здравейте,мамчета!
Cvety,доста тежите май,на мен лекарката каза че сега моята бебека е около 700гр,ама не ме мери ами оринтировъчно.а как се мери колко тежи?
Ирини,как си? какво се случва с теб?

# 98
теглото се мери по обиколката на главата и на коремчето.На мен ми казаха уж с мерене че всяко от бебчетата ми тежи 850гр,и по моята книга това е точно за седмиците ми,но знам че никога не е точно измерването с видеозона.

# 99
Здравейте мили,
съвсем набързо се включвам.
Честито на рожденичките и добре дошли на новите попълнения.

За всички момичета с болки в яйчниците, бих искала и аз да кажа, че яйчниците отдавна са на съвсем друго място и едвали те ви болят. Най-добре е да се пита доки навреме.

Яни, направо ми е мъчно за твоята одисея с лабораториите. и аз мисля, че трябва да избереш една и да гледаш нейните референтни стойности - те навсякъде са различни.
да те питам, колко нисък ти бе белтъка (нали общ белтък). На мен също ме е нисък, но за бъбреци и дума не ми обелиха.

Ирини
, силно се надявам, че си добре!

За коремчето - моето бебче май върви напред, не нагоре. Със сигурност е мах сантиметър над пъпа. Там ми го търси и доки. Мисля, че е нормално, поне според книгата на Клод Дьолае.
До колкото знам има около 3ма приети автори, които да се следват при определяне на размерите от докторите на УЗ. от там и различията. Зависи на кой доктор сме попаднали. Последния път като ме гледаха на ехограф ми казаха, че според 3та аз отговарям на 26гс, 28гс, и 30 гс. Моя лекар прие средата.

Момичета, пазете се повече!

# 100
Здравейте  Grinning
Честито на рожденничките  newsm59 и добре дошли на новите мами  welcome
Ирини, чакаме включване, как си?
Сега да се оплача- от 2 дена имам зверски киселини  smile3511 Нямат спиране, постоянно ми гори  smile3518 направо ми се плаче, много е гадно. И друг път съм имала, но са били единични, а сега просто не спират, иде ми да викам  smile3514 Четох,че имало някакво лекарство - Профажил менте, някой ползвал ли е, дали помага? Аз пак ще питам доки, ама това ще е другата седмица. Ако има нещо което облекчава, пишете  Praynig

# 101
  • София, "Младост 3"
КИСЕЛИНИ - ТАЛЦИД и СОДА НА ХАПЧЕТА - в аптеките
това като втора бременост и като бременна с язва - най-много и единствено помага

# 102
момичета, здравейте. Трогна асъм от вниманието ви  Heart Eyes  bouquet Много благодаря за съпричастността!
След като се наспах вчера на сутринта нямаше и помен от снощните болки. До днес п осъщото време. Сег аотново съм с малко по-болезнени контракции  Sad Не знам от какво може да е. Знам ,че ше ми се"скарате", но не ми се иска да звъня на док. Засега...
ЧРД на рожденничките ни. Да сте живи и здрави и безпроблемно бременни!
Бях писала много неща, но нещо постингът ми изчезна Tired
Още веднъж - гуш и мерси за вниманието. Ще си взема но-шпа и магне и лягам да мътя... до утре! Praynig

# 103
Здравейте момичета
Благодаря за вниманието
Оказа се че белтъкът ми е 55 при мин 60 което значи че не усвоявам белтъците които ям и това е вредно за бебчо Гинеколожката предложи да ме хоспитализират и да ми вливат белтък но в крайна сметка се разбрахме да ме водят в понеделник на специаист по бъбречни проблеми и да решат тогава Според гинеколожката проблемът идва от това че претоварих бъбреците с желязо / 2 малтофера и 1 тотема на ден/ но желязото не мога да спра но трябва малко да го намаля Днес хемоглобинът ми беше 101 което е средно между двете преди да предположим че е вярно Освен това в света софия лекарите се заяли с моята гинеколожка и не ми изледвали урината така че не знам дали имам албумин Изобщо се замислям дали да раждам там Дадох 200 лева и всеки път ме правят на маймуна а и ако имат нещо против моята лекарка ме е страх да лежа там защото мога да се радвам на много приятно отношение  newsm78 Честно да ви кажа много ми е притеснено и не знам какво да правя
Леси на теб какво ти казаха за белтъка
Ивелина съжалявам за киселините
Ириини почивай и се пази за да може бързо да се оттървеш от тези гадни болежки
Доника мерси за инфото но аз се уплаших от кг които следва да кача според таблицата Аз до тук съм + 3-4 а там пише че трябва да съм + 7-8 - до края трябва да съм + 18 някъде Май е доста завишена тая таблица или поне така се надявам
Веси 27 добре дошла Лека и безпроблемна бременност
Поздрави

# 104
Яни, белтък и албумин е едно и също.
Каквото и да е щом е открито ще го оправят.
Ти хапвай водичка повечко поемай.
 Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт