Испански сериали - Тема 7

• 92 337
  • 584
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Дали има къде онлайн с бг субтитри да се гледа Toy boy, не ми се получава през линка, който е споделен напред, явно, защото съм през телефона. Имаше преди линк нейде из фейсбука, който в един момент даде фира.

# 391
  • Mediterraneo
Аз чак сега изгледах El pueblo. Много забавен, типичен ситком.

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 16:26 от Тарталета

# 392
Да, и аз изгледах всичките 16 серии. В началото не ми харесаха първите 3-4 серии. После вече свикнах с тях. Жалко, че няма още серии

# 393
  • Mediterraneo
Да. Поне свърши напълно затворен. С една съвсем мъничка вратичка за следващ сезон, с нови пришълци.

# 394
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Ще има 3ти сезон на Селцето

# 395
  • Mediterraneo
О, значи правилно съм го "почувствала". Дано са нови персонажите наистина!

# 396
В момента гледам "La Fuga". Супер интересен и те държи в напрежение. От 2012 година е, но аз сега го открих. От скоро съм фен на испанските сериали. Къде ми е бил акъла досега, не знам.

https://www.imdb.com/title/tt1988853/

# 397
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
В замундата има ли го, не ми е попадал като заглавие.

За начинаещи в испанските сериали винаги препоръчвам Под подозрение ❤️ Много любим, жалко че го спряха безпричинно.

# 398
  • Mediterraneo
Аз пък за начинаещи винаги ще препоръчам La casa de papel.

# 399

За начинаещи в испанските сериали винаги препоръчвам Под подозрение ❤️ Много любим, жалко че го спряха безпричинно.
La fuga   го има  тук  : https://filmi7 .com /filmi/ekshani/16013-la-fuga-season-1-byagstvoto-sezon-1-2012.html

# 400

Би ли написала оригиналното заглавие на "Под подозрение"? Благодаря Simple Smile

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 20:28 от 𝒮𝓅𝓇𝒾𝓃𝑔 𝓅𝓇𝒾𝓃𝒸𝑒𝓈𝓈

# 401
  • Mediterraneo
Bajo sospecha.

# 402
Някой гледа ли Родина/Patria? Мисля да му дам шанс, и без това няма друго за гледане.

Аз го гледах и ми хареса (чисто художествено, като сюжет, начин на снимане и т.н.). Не съм запозната в дълбочина с историята на баските сепаратисти и затова не мога да кажа дали манипулира мнения или заема нечия страна. В испанската преса се появиха обвинения в плагиатство към автора на книгата, по която е сниман сериала. Според тях той е "копирал" спомените на баски сепаратист, който в момента е в затвора.

# 403
Patria най-напред беше прекрасен роман, вече има не знам колко тиража, направиха и комикс, а сега и сериал. Аз бих го препоръчала абсолютно на всеки.

А иначе напоследък ми попадна един нов сериал с Меган Монтанер - La caza. Два сезона има до момента. Не съм го  гледала още.

И също чакам втория сезон на Hierro.

# 404
Аз Patria го бях почнала, но е много тежък и го оставих.

Общи условия

Активация на акаунт