Знаете ли кого видях?! - тема 34

• 135 603
  • 816
  •   1
Отговори
# 735
Ами, от главата ѝ стърчаха големи екстравагантности, като някакъв шаман ми се видя. Според мен, това нещо може и да е било супер атрактивно и яко преди 20 години, сега ми изглежда неадекватно. Не целя да я обиждам... по принцип се радвам много на дами, които имат собствен стил, дори и шантавост, независимо от възрастта, но в случая не се получава добър ефект. Simple Smile

# 736
Милена Живкова и Ивайло Герасков на концерта на Бет Харт.

# 737
Милена Живкова и Ивайло Герасков на концерта на Бет Харт.
А те са?

# 738
Доктор Романова и психолога(не му знам името)от "Откраднат живот".

# 739
Да, сетих се, че са съпрузи

# 740
Юлияна Дончева преди няколко дни в Парадайс, днес - Владо Николов и голяма част от участниците във “Фермата 3” в Ринг мол, заедно. Явно са си останали близки повечето след предаването.

# 741
Петър Стоянович с най-малкия си син

# 742
Ивайло Караньотов и Нора Недкова , последната в Ринг мол, Ивайло на едно кръстовище
Нора с хубаво тяло ,слаба в лице каквато си е по тв, с току що направена коса и грим

# 743
  • София
Ромина Тасевска с мъжа си и трите деца на летище София, чекираха за Истанбул. Дечицата големи сладурчета, доста послушни и търпеливи за 15-минутно чакане на опашка.

# 744
  • софия
Юлиана Дончева нали има магазин за обувки и кафе в Парадайса, сигурно е била там.

# 745
Гергана от фермата с мъжа си и детето, днес в България мол.

# 746
Любо Киров , много симпатичен на живо.

# 747
Тъкмо се чудех какво става с Дивна - видях я вчера в Park Center. Изглеждаше видимо добре, много дребна и слаба, по-красива от колкото по телевизията. Не привличаше внимание.

# 748
Соня Колтуклиева и Асен Агов, по отделно. И двамата ми направиха неприятно впечатление, особено тя.

# 749
мая манолова ме виде. за пеесе и три не е зле. хич даже

Общи условия

Активация на акаунт