Знаете ли кого видях?! - тема 34

• 135 614
  • 816
  •   1
Отговори
# 705
  • София
В същия мол- Ненчо Балабанов.

# 706
Днес в мола една от близначките Влади и Алекс, не знам коя обаче. Пак в там Моника Валериева, почти я отнесох в Сефора, на щанда на Худа. Има много лоша кожа, ама много.
Хахах а точно едно от последните и сторита в ИГ беше с козметиката и за лице и колко много държала на лицето си.

# 707
  • Mediterraneo
Блатечки и Врачански на постановка във Валенсия миналия петък. И двамата са надебелели, Блатечки определено е загубил чара си за мен.

# 708
За мен Ирина Тенчева е всичко друго, но не и лелка. Аз много я харесвам.

Видях Михаела Филева, много симпатична, въпреки е беше намръщена, нямаше я 24 каратовата й усмивка.

# 709
Аз, също погледнах с други очи на Ирина, да, аз, дето хич не я харесвах, заради присвояването на чужд съпруг!
Обаче, следя я " отблизо" така да се каже и мисля, че е страхотна съпруга, майка, мащеха, домакиня, кулинарка, чистофейница, и т.н. все неща които харесвам у една жена!

# 710
Вчера видях Стоян Роянов - Яя във Варна в хранителния магазин в Grand Mall с една жена.

# 711
  • София
Днес Патрашкова в мол Парадайз с един мъж. Миналата седмица пак там близначките Алекс и Влади.

# 712
Какво ще кажеш за Патрашкова? Никога не съм я виждала на живо, но от екрана знам че е мн нисичка и слаба.

# 713
  • София
Преди няколко дни видях Зорница Линдарева. С най-добри чувства мога да кажа, че е голяма откачалка.  Laughing Симпатична и усмихната е.

# 714
  • София
Патрашкова е много ниска и дребна. Няма голяма разлика с екранния си образ.

# 715
Днес в The Mall - Венета Райкова и Саня Армутлиева. (По отделно)

# 716
  • София

Как изглеждаше Венета?

# 717

Как изглеждаше Венета?
Много набързо се разминахме, но от това, което видях, защото беше с доста голямо зимно яке и слънчеви очила - изглежда добре. Краката ѝ със сигурност не са толкова слаби, колкото ги изкарва в Инстаграм, напълно нормални за телосложението ѝ. Grinning

# 718
  • Viena
И аз съм чувала, че без слънчеви очила не  пускат там. 😂 😂 😂

# 719
И аз съм чувала, че без слънчеви очила не  пускат там. 😂 😂 😂
JoyJoyJoy Хахахахаха Joy
Голямо слънце в тоя мол...
(Точно заради очилата я загледах, че ми беше странно кой носи слънчеви очила на закрито)

Общи условия

Активация на акаунт