ОСМИ клас пред нас е - ваканцията още си тече -15

• 64 898
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Мандаринка, съжалявам за пострадалото наборче.
И ние миналата година имахме подобен случай, но с крак и два дни преди зелено училище, та добре те разбирам. Пожелавам бързо възстановяване.

# 361
  • София
Мандаринка, дано бързо спре да го боли (когато си признае), направо изтръпнах докато четях. Лошото толкова бързо става, добре, че е бил малкият дявол. Мъж ми преди 1,5 г. на вътрешните стълбите на блока падна, не уцелил стъпало, още го боли глезена и стои някак подуто а бе само разтежение. Представям си на младежа ти какво му е.

Слънчева, едва ли ще поумнеят от такива случки, Joy по-скоро след години ще се хилят на геройствата.
Мъж ми е с два комоцио от тинейджърска възраст, от време на време се сеща за подвизите (показва и разни белези) - едното е с колело "" влязох"в един тото пункт с колелото", така се бил засвяткал, че не успял да спре, едва не го и на била тотаджийката. Миналата година си отнесе коляно пак заради колелото, нещо приплъзнала гумата на трамвайна релса... та геройствата продължават

# 362
  • Варна
Мандаринка, нали все пак е било малкото зло. Бързо оздравяване и без повече такива подвизи. Пращам виртуални прегръдки! И колкото може, по-малко да го боли детето.

# 363
Мандаринка, ето шанс да прочете цялата задължителна литература 😀
(Имали сме счупена дясна ръка вкъщи и помня, че диването бързичко се научи да прави какво ли не с другата, и задника си да бърше сръчно, и да пише, и тн )

# 364
  • София
Мандаринка, скорошно оздавяване и по- малко болка на набора !  Понякога оценявам, че имам момичета ! Понеже и ние сме рецидивисти в Пирогов , моят съвет е да сложите от другия гипс - хем е по-лек, хем ще карате спокойно почивката. Имахме същия случай с едната мома преди 4-5. Отиваме в Аквафентъзи в Кушадасъ на море и от месеци се говори за аквапарка , но 2 седмици преди това си счупи ръката на футбол. Всичко се срина изведнъж, та тоя гипс спаси положението.

# 365
  • София
Мандаринка, скорошно оздравяване на юнака и без повече такива „приключения” занапред !🍀 Разбирам те,  знам какво коства това на нас, родителите. И моето диване мина трикратно през „Пирогов”, а миналото лято отиде с гипс на ..... спортен лагер. Сложихме от водоустойчивия, та въпреки гипсираната ръка е плувал и в басейна, и в морето. Играл е и футбол, правил е всякакви упражнения, които не включват гипсираната ръка. Питах се, дали има и други „луди” родители, които биха пуснали децата си при това положение, но не съм сама - bibi от една порода сме. 😂
Лулу, моля те, не се включвай! 😉

# 366
  • София
Ох, Мандаринке, синът ми има едно приятелче, още от яслата- е, как не препусна лято това дете! То ръце чупи, то крака, пръсти, какво ли не! Майка му вика - като наближи ваканцията, и ми се реве 😂 Страшен екстремист!

# 367
  • На черешата
Мандаринка, бързо възстановяване на младежа. Иначе и моето е от екстремистите. Пукна капачка на коляно опитвайки се да слезе по стълбите с колело, под гордото наблюдение на баща си. Rage Спука глава и лежа в болница пак по същата причина. Качила се на една ограда и той и казал "Скачай, не е високо" ..., и тя скочила.

# 368
Ох, върнахте ме към миналогодишните ни премеждия. Звъни ми телефона един следобяд - гледам синчето и аз бодро, бодро вдигам. Някакъв непознат мъжки глас - госпожо стана инцидент, спокойно детето е добре, викнали сме бърза помощ, блъсна се сам в колата. Направо не помня как знъннах на ММ, как стигнах преди линейката! Само ръката беше счупена, но гумата на колата беше спряла до главата му. Спускали се голяма тайфа, моят на завоя се поднася на камъните пада, а срещу него кола. Още благодаря на съдбата, че се размина с ръката и човекът е успял да спре навреме. Седмица след това замина на скаутски лагер с гипса. А седмица след като свали гипса падна пак с колелото и счупи другата ръка. Извода му беше, че колелото е скапано и купихме ново колело.
Та Мандаринка, бързо възстановяване и дано с малкия дявол се развинават само. То не си е малко нещо счупената ръка, но като се сетя какво можеше да се случи, само щастие ме изпълваше.

# 369
Аз заради такива истории не се втелясвам и потрисам ако не е прочел 700 стр Декамерон .
Два пъти е бил с гипс моя хубостник ...Няма да разказвам как и с гипс е тренирал и играл с дълъг ръкав
че направо сме луди за връзване . Очаква го турнир международен . Раздаде се това дете , всеки божи ден тренировки, ранно ставане , никаква почивка , железен режим . Дано всичко се възвърне един ден , че е стабиляга .
Аз какъв мързел бях на неговите години като се сетя , няма да издържа и седмица на това което прави .

# 370
  • София
В НСА леката атлетика почива август и моята го дава полека. Ох, не ми се мисли какво изваждане на пари ще е септември.

Да се оправя момчето!

# 371
Мандаринка, бързо да се оправя младежът. Мъжът ми миналото лято си счупи крака и наш приятел фармацевт много препоръча една хранителна добавка - Калцикинон.

# 372
  • София
Ох, Мандаринка, много кофти случка и то точно преди морето. Sad Бързо възстановяване на младежа.
Ние до сега се разминахме само със счупени пръсти.  Наборката преди две години си счупи палеца на ръката, играейки баскетбол, каката тази година си счупи палеца на крака, спъвайки се в леглото. Joy Не се научи да ходи това дете! Живеем в къща и през ден пада по стълбите. Joy Много е спортна, беше в училищните отбори, кара чудесно ски, стана чудесен шофьор за нула време, но да ходи - тц.

# 373
  • София
Мандаринка, големи неприятности си имала, но дано бързо да мине. Моите не са ми сервирали чак такива неща, но пък Мишо на осем години си счупи постоянните предни зъби. Все да има по нещо. Да ви питам- знаете ли за курсове по японски език за абсолютно начинаещи? Запънал се е, че започва да учи японски и явно не трябва да му прекършвам желанието.

# 374
  • Sofia
Мандаринка, бързо възстановяване и дано нямате повече такива премеждия!

Дороти,
Аз се бях насочила тук за японски, ако детето беше прието с друг език: agorasofia.bg
Не сме ги пробвали обаче и не знам как са като качество.
Можеш да му свалиш и Duolingo на телефона, оттам да научи най-основното.

Общи условия

Активация на акаунт