Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на заболяване на щитовидната жлеза?
Какви тестове са необходими за диагностициране на заболяване на щитовидната жлеза?
Какви са препоръчителните витамини, минерали и хранителни добавки за хора с проблеми с щитовидната жлеза?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на заболяване на щитовидната жлеза?
Симптомите на заболяване на щитовидната жлеза включват лесна умора, световъртеж, шум в ушите, отслабена памет, сутрешна подпухналост, затруднено преглъщане, усещане за стягане в шията и уголемена жлеза. Освен това могат да се появят изпотяване, сърцебиене, наддаване на тегло, болки по ставите и мускулите.
-
Какви тестове са необходими за диагностициране на заболяване на щитовидната жлеза?
-
Какви са препоръчителните витамини, минерали и хранителни добавки за хора с проблеми с щитовидната жлеза?
-
Какви храни трябва да се избягват при заболяване на щитовидната жлеза?
-
Какви са препоръките за начина на живот при заболяване на щитовидната жлеза?
Веси, благодаря ти отново за разясненията . Златна !
Хемоглобинът обикновено, като се замисля на всички изследвания ми е бил по близо към долната граница на референтните стойности. Изследвах желязо преди месец-два, заради приема на б12, и беше в средата на реф. ст-сти. Но следващите изследвания със сигурност ще са феритин, ЖСК, желязо, трансферин и т.н.
, но го пия на 8 часа и сутрешното ми хапче е в 8 часа и не знам кога да пия в такъв случай Еутирокса, за да има някакво време м-у двете и колко трябва да е то
. Вечерното ми е в 12..
ама на други места взе да ме удря от тях, след години боледуване вече с тая гуша.