Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 5

• 67 167
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
Няма никой, но все пак-добър вечер.
Сега пък това, Tired избягвали го като прокажен.
Бактън от от това кой какво казва и прави на сета, Stop мен лично хич не ме вълнува, интересувам се единствено и само(засега) от сериала като продукт.
Спохожда ме кофти усещане, че заради неразборията с Талат няма да го бъде втория сезон, Rolling Eyes дано греша. Praynig
⚡Съемки сериала Запретный плод продолжаются в обычном режиме. Однако с Талатом Булутом вне пределов съемочной площадки команда общаться не желает. Он словно прокаженный, которого избегают все. Репортеры внимательно следят за происходящим, пытаясь узнать у исполнительницы одной из главных ролей Эды Эдже как обстоят дела. Однако актриса предпочитает отмахнуться от папарацци, заявив, что ей все равно.
#Teammy_News

Нещоооооо още отпреди скандала не ми допада Талат.
NEW
Лера Иванова
Подпись: «всем привет, сериал «Запретный Плод» скоро возвращается. Люблю вас всех»
https://vk.com/dizimaniaat?z=video-158229374_456240179%2Fa8b6f0e … l_wall_-158229374

И Севда е на сета, значи Зейно си е дошла.
https://vk.com/dizimaniaat?z=video-158229374_456240177%2F82d2f18 … l_wall_-158229374

# 136
Здравейте!!Не пиша често,но и на мен вече ми омръзна от този скандал!!Еда възпитано,умно момиче (уж), а ходи и дава изявления когато и да я срещнат папараците. Не могат да се държат така с човека.....освен ако не знаят и не са станали свидетели на нещо още по време на снимките на първи сезон....толкова да са убедени във вината му.Писах го веднъж,пак ще го направя-Талат защо не напусна сам.....какъвто и да си,невинен да си,  така да се отнасят с теб,но ти все пак да се натискаш.Много го чакам,но още не е започнал и взе да ми писва с всичките им простотии. Ако продължават така конкуренцията ще ги смачка. Вече трябваше да има промо,нещо,което да възбуди интереса на феновете след почивката.... И аз гледам заради Алихан и Зейнеп.....дано поне историята им продължи както до момента-смислено и без излишна драма.....

Поздрави,цяло лято в следя,макар и да не пиша!!

# 137
Добро утрооо! Hug Hug Hug

Наде Hug,и аз ги видях всичките писания,но като няма пост не смея да пусна друг! Peace И на мен ми минава това през ума,относно сериали и всичките скандали,които станаха!Много искам сериалът да продължи успешно до края на сезона! Peace

Мар Hug,как да напусне Талат!Има си договор,трябват пари!Дъщеря му в чужбина учеше,не си спомням май бившата му съпруга го беше казала!Дано не греша! Peace

Много пишат,че четяли лятото! Peace Ами пуснете един пост,макар и с няколко думи! Peace Как тогава ще се поддържа темата! Wink  Peace

от работниците-снимат на яхта....

Приятна неделя на всички! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: нд, 02 сеп 2018, 09:02 от Zlatina3

# 138
  • По света и в нас.
Добро утро и от мен.
Не мога да разбера хем екипа странел от Талат,хем на сета само той работи.Ми да снимат Севда и Онур повече да видиш ,как Талат ще се забрави.

# 139
  • София
Здравейте,

и аз вече започвам да имам леки съмнения по отношение на втори сезон. Няма тийзър, няма някакви официални снимки, няма някакъв сигнал от екипа, че се работи сериозно. Изобщо пълно мълчание по отношение на проекта, но пък този скандал с ТБ стана пословичен.

# 140
  • Варна
Привет ! HugHeart

Злати HugFlowers Hibiscus

Е най-после нещо ново - на яхта Hands Clap Надявам се Алихан не е тръгна за Америката на яхта : ))))) Joy Шегичка разбира се.

Трябва да имат нова тактика - да заснемат кадри преди почивката, които да ни пускат докато почиват. Също могат да пускат от сетовете зад кадър. Така и така сеозна е минал, но друго е да има по нещо ново! Да вземем да им пишем : )

Сега пак мълчат - само тук там откраднати кадри, не може така!

Kissing Heart

# 141
  • София
....
Сега пак мълчат - само тук там откраднати кадри, не може така!

....
Да, с мълчание работата няма да стане.

# 142
Сигурно мислят,че подклаждат интереса,но на такива като мен мързо им омръзва.Хубав,хубав,но сериал все пак.....А за писането в групата бих писала-ако имах какво да кажа.Grinning Вие поствате новини и съм ви много благодарна:heart:

# 143
  • София
Интерес с мълчание не се подклажда, а по друг начин. На час по лъжичка да дават, феновете ще се зарибят. Хората направиха промо на каналите, феновете видяха актьорите, после тийзъри, фрагове, озети, някоя официална снимка, някоя новинка и така става то- постепенно, но редовно.
Около нашия сериал само ТБ, Еда, препирни, безсмислени интервюта и кой на коя страна е застанал, на кого не му обръщали внимание на сет-а и подобни "интригуващи" нещица.

# 144
  • Варна
Така е Мише. Но може да имат някакви договорености, които да им забраняват да пускат новини.

Аз тия разправии покрай Талат ги подминах и не съм ги чела с подробности. Много е трудно да се разбере истината. Всяка страна си има нейната истина, а кое е вярното, няма да се разбере. Много ме учудва обаче Еда, че си позволява коментари. Може да не й е приятно да снима с него и да иска да го сменят Anguished

Любимото целуване на ръцете, играта с косата и прегръдките:

Докато вървеше първи сезон и все се чудех каквиса тия снимки в кабинета на Алихан - а това са си артистите от сериала : ))))) Тия хитреци го ползват  за реквизит за сериала ; И пътечките на Севда, дето се чува като ходи            : ))))) и не са маскирали шума

# 145
Привет! Hug

Боби HugБиби HugМише HugМар Hug

Дано екипът от продуцент,режисьор и СЦ знаят какво правят,че е време за тизър и промо снимки!Фокс Тв. все още не са пуснали промото за сезона!Само АТВ и Стар тв.! Надявам се утре като е понеделник да пуснат вече нещо! Praynig

# 146
Здравейте Ябълки Heart
Радвам се ,че се завръщате , макар наистина да няма вече какво да се каже - стига глупости с ТБ , съдът се изказа .Както пишат подругите Шевал си прави реклама с тези изявления , Еда и приглася като нейна първа дружка , но всъщност тя нищо конкретно не каза , само повтаря ( това и през юни го каза) , че като жена е солидарна ...
Ще има сезон 2 и то успешен , заради това прословуто ,,закачане '' на девойката от чичко Талат много хора ще са любопитни да гледат .И тогава ще се влюбят като нас в двойката ЗейАл Heart Eyes
Нарочно няма сет с тях , защото искат да ни държат в напрежение .Но при всички случаи ще имат повече екранно време от преди заради феновете .Не се надявайте обаче да ни се ,,размине '' кокошарника на Халит -Шевал е човек на спонсорите , Еда е любимка на режисьорката ( мое мнение , но смятам ,че съм права ) , а ТБ -нямам думи ...Най - добре да имат всички много общи сцени ЗейАл и семейство Адамс - нали всички са си роднини .Знаете ли какво се сетих току що ,че и преди скандала Онур, Севда, Шевал, Еда ,режисьорката Неслихан и Шафак не общуваха извън снимките с ТБ, той си танцуваше и пееше с ,,охранителя'' и понякога с Айшегюл и най вече с екипа .Нямаше го на сцената с тях на банкета , нито когато се събираха заедно .Разбира се не са длъжни да общуват , важно е снимките да вървят ...
Дано утре вече ни ,,дадат '' нещо Cold Sweat 
Приятна неделна вечер Hug

# 147
Фили Hug,и аз се надявам за утре да пуснат нещо,че конкуренцията е голяма! Laughing

Ето кога започват сериалите на есен! ЗЯ не са писани... Thinking Първите три в списъка са конкуренцията- и то в един ден-17.09.!Дано нашите започнат на 10.09!  Praynig

#DZMnews

💥💥💥Еще один эксклюзив от нас!
▪Сериалы начинаются:
🔻#Чукур 17 сентября
🔻#Обещание 17 сентября
🔻#ОсколкиДуши 17 сентября-този е нов,писах в предните постове-със Сечкин Йоздемир и Ханде Д.
🔻#МаленькиеПреступления 18 сентября
🔻#ТыРасскажиКарадениз 19 сентября
🔻#Двор 20-е сентября
🔻#СтамбульскаяНевеста 21 сентября

......и Тууче/Лал напомня за себе си...
Цитат
🆕Новое от Тугче
Подпись: привет Лаль

# 148
  • Варна
Поне е сигурно ,че снимат:

А иначе ясно има неясноти и за това не публикуват информация, но все пак са в подготовка.

Кой какво иска от двамата?

О, Злати Лал я бях тотално забравила изключила : )))))

# 149
Добро утрооо! Wink Hug wavey

Боби Hug Wink

Днес е понеделник....след 1 седмица трябва да започне сериаля ни! newsm10 За сега няма нищо пуснато!Днес се надявам,да видим! Thinking

https://youtu.be/M7cod_avKno

Приятен ден и лека седмица! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт