Червила, глосове и моливи за устни

• 78 081
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
😂сбръчкан охлюв направо падам хаха,червилата на Николета са толкова пресушаващи ,че има едни подобни на   maybelline stay matte май бяха те са по по не изсушаващи от нейните Nl beauty

# 706
  • Шумен
Здравейте,  може ли да ми препоръчате червило, което да е подобно или близко като цвят?

# 707
Привет момичета!

Моля, препоръчайте ми червило в студената кафява гама.
Дрогерийно, няма значение матово или в гилза.

# 708
  • София
😂сбръчкан охлюв направо падам хаха,червилата на Николета са толкова пресушаващи ,че има едни подобни на   maybelline stay matte май бяха те са по по не изсушаващи от нейните Nl beauty

Аз понеже ползвам само матови червила и то червени, свикнах през няколко дена да ползвам маска за устни, за да не стават тия сбръчкани ефекти.

# 709

Аз понеже ползвам само матови червила и то червени, свикнах през няколко дена да ползвам маска за устни, за да не стават тия сбръчкани ефекти.
[/quote
Да,знам става ужасно когато устните не са ексфолирани.🙂

# 710
  • София
Купих дълготрайни червила на BELL Hipoalergenic. Има много красиви цветове. Обаче... много са зле тези червила. Все едно нанасяш водна боичка на устните. Не стоят никак добре на устните. Върнах ги.

# 711
  • Варна

Коя  маска ще ни препоръчаш?

# 712
  • София
Аз ползвам две:
1. Тази се оставя за цяла нощ - https://makeup.bg/product/802303/
2. Тази е за 5-10 минути - https://www.ebag.bg/search/?products%5Bquery%5D=%D0%BC%D0%B0%D1% … B8&product=594464

Имаше и едни подобни на Essence, но напоследък не ги намирам.

# 713
В дм има маски juicy glow на essence, вчера си купих (за еднократна употреба)
Ще пробвам и ще пиша.

# 714

Аз имам това за устни. Така и не разбрах как да го ползвам.
Като намазана с мед съм, но по-лепкаво. Изтриването ми е проблем после.

# 715
  • София
Майка ми си взе този пилинг, пробвах го два пъти и не видях никакъв ефект. Аз разчитам на олдскуул метода с четка за зъби или малко захар.

# 716
  • При децата ми
Майка ми си взе този пилинг, пробвах го два пъти и не видях никакъв ефект. Аз разчитам на олдскуул метода с четка за зъби или малко захар.

Може ли малко повече подробности за този метод? Smile

# 717
аз харесвам пилинга на Lush.
ексфолираш с четка за зъби или захар.-минаващ по устните просто.

# 718
  • София
Скрит текст:

Може ли малко повече подробности за този метод? Smile

Използвам мека четка за зъби и минавам с кръгообразни движения по навлажнени устни, след което задължително слагам балсам или вазелин. Или по подобен начин разтривам малко кристална захар, която да ексфолира, и пак слагам балсам. Чувала съм за същото и с утайката от кафето.

# 719
Не е за темата може би, но пилингите на Сефора са много хубави. Последно си взех един цикламено розов, много съм доволна. Цена 8-10 лева мисля че беше. В гилза, като червило са.

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 06:32 от Lale_Lili

Общи условия

Активация на акаунт