НОЕМВРИ още е далече, а бебче ни се гушка вече!

• 38 214
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Абе не съм сигурна, в моето положение контракциите са много опасни.. направо в такива дни ходя до тоалетната със свито сърце.. таа повече съм напрегната като е активен. Като спи и леко побутва си е идеално според мен.. Ама то нали знаеш, като имаш едното, винаги си мислиш, че другото е по-хубаво Grinning

# 106
Моята беба се е обърнала с главата нагоре и от вчера я усещам по-слабо. Сега вместо шутове ми раздава юмручета. Иначе привечер подскача сериозно.

# 107
  • Stara Zagora
Опитвам се да се мажа по два пъти на ден,сутрин с крема на палмърс, а вечер с кокосово масло. С предната бременност се мазах само с палмърс и нямам серии, ще видим сега как ще е. И след раждането пак трябва да продължим да се мажем поне няколко седмици.

# 108
  • Варна
Моята вилнее яко. Главично разположена е и много обича да ползва пикочния ми мехур за боксова круша. Надвечер пък ме започва с шутовете и имам чувството, че ще излети някое ребро в някакъв момент Grinning Иначе през деня обикновено спи, но към 18 часа обезателно се събужда и ме почва (тогава мм се връща от работа и ако не и поговори вилнее здраво). Онзи ден даже се бъзикахме, че малката не дава да се гушкаме, камо ли любов да правим. Само дебнем кога ще заспи Joy Що се отнася до музиката (тъй като аз с това се заминавам), освен Моцарт, който разбира се е признат с благоприятното си въздействие върху плода (а и не само), такива са още Шуман и Чайковски.

# 109
И мойте водят някаква война, кунг- фу ли владеят, за място ли се борят, не знам. Но честно казано, ми е приятно да си ги усещам, така знам, че са ок. Просто вече ритат силничко и чесно ми се допишква. Казват че в 7ми месец са най- активини, че още имат място, ама ве съм сигурна дали е баш така.

# 110
Аз да се оплача, че не мога да си намеря място за сън. Понякога ми е добре, но друг път имам усещане на задух и все едно някой ме е хванал за врата и ми спира кръвта! Имате ли такова усещане? Ще питам доктора след две седмици, обаче имам чувството, че ако на мен ми е така, на бебето също може да му е зле.

# 111
  • Варна
Аз да се оплача, че не мога да си намеря място за сън. Понякога ми е добре, но друг път имам усещане на задух и все едно някой ме е хванал за врата и ми спира кръвта! Имате ли такова усещане? Ще питам доктора след две седмици, обаче имам чувството, че ако на мен ми е така, на бебето също може да му е зле.

Аз си намирам място според малката. Вкусовете ни за това, в каква поза искам да спя не винаги съвпадат. Например понякога като легна на една страна и тя ме буквално боде в стената на корема (усещането е все едно барабани отвътре), което е доста неприятно и няма как да не се обърна. Усещане за задух имам единствено когато стоя права и тя рита в диафрагмата.

# 112
  • София
Имам едно питане, имам си от бъдещата кака електрическа помпа за кърма на tommee tippee . Живот и здраве искам пак да я ползвам, но искам да си сменя някои от частите,по-специално силиконовите уплатнения, но не мога да открия никакви резервни части, има само на Медела. Някой да има идея къде мога да намеря?

# 113
  • София
Момичета, в АИКО има 20 % намаление на всички бебешки стоки, ако някои има интерес да разгледа 👌

# 114
  • София
Моето човече не е по вилнеенето. През деня е спокоен и го усещам едва едва, като леко ровичкане и много слаби ритничета. Вечер като си полегна на дивана и се разиграва, но пак не е силно. Но пък явно си слага крачетата на пикочния мехур, че на моменти ми става много неприятно. Няма особени претенции за позата на спане, но и аз като заспя - спя като пън.
Задух нямам докато лежа, но като цяло дишането ми е по-тежко и много бързо се задъхвам като вървя.

Днес ми пристигна коша за новородено и количката за първите 6 месеца е окомплектована.
Скрит текст:

# 115
  • София
Супер е, Ели! Със здраве да си я ползвате Simple Smile

# 116
ehaaa mutsy igo! точно такава исках ама не намерих втора употреба. Честито!
Явно не е нормално това, което изпитвам тогава. Ще кажа на доктора. Мислех, че и вие сте така.

# 117
Умора и недостиг на въздух усещам само като съм права, вървя или съм се наяла. Днес бях на ЖК и нямам подробности. Док ми даде трето направление за ПКК и урина. Следващия път ще правим микробиология, това ще бъде в 32г.с Бебка, както предполагах е седалищно, аз когато е в това положение не я усещам толкова много. Иначе са шутове, подскоци. Води добре, тонове добре, отговаря на 29г.с, размери не знам. В четвъртък съм на частния преглед и ще питам за размери. Питах за запис на тонове, май и тях започваме от следващия път.

# 118
  • София
Момичета нещо се кротнахте и ни замря темата. Скучно ми е без да пишете Sad съобразявайте се малко, ние, които сме на легло скучаем цял ден и това ни е единственото забавление Grinning Аз изкарах и 28 седмица и ми е малък празник всеки вторник..  сега се надявам до 21 да няма проблем, тогава сме на преглед да си видим малкия пумпал. От два дни си кротува и съм спокойна и спя добре, утре и други ден обаче очаквам лудостите му. Радвам се като малко дете, че една приятелка дойде вчера в нас и ми направи маникюр, смятайте на какви неща се радвам вече. Flushed Мислите ли да си правите фотосесия за бременни? Аз май много искам и ще попитаме един приятел срам, не срам да ни снима, че има професионален фотоапарат. Нооо разбира се ще е след 32ра седмица чак.. Не знам какво да напиша, че да тръгне разговор, то с това ежедневие нищо интересно не мога да кажа Laughing За момичетата, които ги боли срамната кост от разпъването, прочетох в друга тема, че възглавница между краката много помагала.

# 119
  • София
Деси и аз се чудя защо е толкова тихо в темата ама отпускарски сезон...
Аз явно се движа точно 4 седмици след теб защото днес навърших 24 седмици и започвам 25, вторниците и на мен са ми любими Simple Smile
Фотосесия за бременнни ще си правя, да. Даже съм се уговорила с една фотографка, която е бременна с четвъртото си дете и термините ни са през няколко дни. Говорихме си, че в края на 7, началото на 8 месец коремчето е най-приятно за снимане и чакам да дойде време.

Общи условия

Активация на акаунт