НОЕМВРИ още е далече, а бебче ни се гушка вече!

• 38 208
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
  • Стара Загора
20 апликации клексан са около 100 лв. Сега още падна турската лира, може и по евтино да е. Дразни ме този турски клексан заради пластмасата, трудно инжектирам цялата течност. Не мисля, че пак ще си купя от там.

# 91
  • София
Да, мазането трябва да е минимум веднъж на ден за да има ефект, а ако имаш възможност 2-3 пъти на ден. Аз от третия месец не съм пропускала ден, дори в болницата се мазах и за сега нямам. А майка ми,баба ми, свеки, всички имат много стрии, не е като да не съм предразположена. Кожата трябва да е винаги влажна и мазна, за това наблягам на олио, което дори да изсъхне стои мазна. Изпуснем ли я суха и край.. Може би е и до кожа, но е факт, че всичките тези продукти помагат до някаква степен. Имам много кльощави приятелки, които са качили по 10 кг и нямат една стрия. Те са ми вдъхновението Grinning

# 92
  • Bарна, морето, сините вълни
Алоето е полезно за много неща, така че не се съмнявам, че може и за стрии.
Хубаво е вкъщи по една саксия да има, изгаряния също успокоява.
Аз имах две саксии, но една вечер като се прибрахме, едната я заварих изровена и замъкната в коридора, кучето си поиграло Grinning
Стрии си имам от преди, но бяха малко и едва забележими по краката и гърдите. Сега имам и нови по дупето. Мажа с Икаров и Faberlic, но мисля да си взема кокосово масло.

# 93
  • гр.Божурище
Момичета и аз имам стрии вече ама и се отказах да мажа.Мазах се с кокосово олио ,бадемово масло продукти за стрии бебешко олио само за увлажняване не и не и си си се нацепих стабилнооо 😁Апък и да споделя още нещо може при нито една от вас да не се случи една моя позната роди май месец по време на бременноста тя си се мажеше нямаше нито една стрия ии след като роди от свиването се нацепии ужасно много ....

# 94
  • София
Да и аз знам, че това също е възможно, за това не се радвам докато не видя какво ще е положението след като си върна килограмите. А за алоето е много хубаво да си имаш вкъщи съгласна, майка ми едно време като бях малка имах много проблеми с ушите и през ден бяхме на УНГ и ми капеше по малко алое. Също за изгаряния е хубаво, за бръчки, абе за всичко Simple Smile може да се добави към крем за лице.

# 95
evita Ние в Одрин пазаруваме в новия мол - Ераста  . На минус 1 има един голям бебешки магазин - там има много изгодни бодита , но аз ще взимам от тях след 4ти-5ти месец - защото се обличат през главата. Има хубави дрешки и на Fisher-Price, целияt асортимент на авент , нук, chicco . Козметиката на Sebamed я има навсякъде и има много големи опаковки , които не съм ги виждала в Бг. На -1 има и няколко магазина за чаршафи и хавлий, в Karaca home има детски кът и разкошни комплекти с обиколници и всичко и сега има прекрасни намаления. От там ще купя много неща . На + 2 етажс има един детски магазин - в който всички дрешки са от органичен памук , по-скъпи са - но има разкошни неща.
За дървените люлки и креватчета на  Tahterevalli - както е основният им булевар,  около който е всичко - Ераста , Кипа , Мигрос , Марги аутлет. След кръговото  преди да стигнете до Margi autlet - има жилищни блокове в които има  много магазини за мебели ( трябва да карате бавно и се виждат от булеварда , падат се отдясно , от страната на Марги аутлет) и така бях видяла - леко избледняла табелка Chicco bebe и отбивате на дясно в пряката , точно до този магазин ( има си паркинг отпред) . Там има колички на chicco и много дървени креватчета и люлки на Tahterevalli. Магазинът се вижда от главния булевард - просто трябва да карате бавно и да гледате на дясно в магазините ,в жилищните блокове до булеварда . Най-изгодно е да си пазарувате с дебитна или кредитна карта ( навсякъде може да плащате така) - така ви обръщат парите на възможно най-ниския курс. И навсякъде искайте да ви направят отстъпка Simple Smile Винаги правят Simple Smile

Последна редакция: нд, 12 авг 2018, 12:12 от yyoana

# 96
Ух за стриите,и аз имам вече но само на гърдите за сега.. смених 3 номера отгоре.. ама май вече ще кача и още един.
Мажа се обилно минимум 2 пъти на ден,но явно гена си ген и това е.
Много хубава люлка сте взели и колички.
Аз съм в дилема с тия колички нищо не ми харесва. Не искам да е с помпещи гуми искам да е поне до 10кг и да 3в1.
Та ако имате предложения или наблюдения ще се радвам да споделите.

# 97
  • Варна
Аз се мажа с масло против стрии на Икаров веднъж на два дни и да ви кажа, доволна съм. Нямам нищо ... още. Пък ръста бая бързичко ... Напоследък ме замъчиха и крампи в краката. Взех си пак от моя си магнезии на Допелхерц и съм много доволна. За три дни спряха.

# 98
Flowers Hibiscusyyoana много благодаря Heart Exl

# 99
Мами вашите бебоци ритат ли ви постоянно?
Денем,нощем.. нашата беба е ацки активна и не знам дали това е нормално.
Стомаха ми постоянно е на вълни

# 100
  • София
Уф, тъкмо се оплаках в една друга тема.. Моя бебок два дни спа като пън и едва едва рита и после два дни навакса страшно.. Вчера цял ден се въртя, рита, хълца, какво ли не прави и по-лошото е, че ми докара контракции, и болки в корема, като режещи, направо имам чувството, че червата ми ги използва за играчки..та ми беше много кофти ден. По едно време помолих ММ да спрем да говорим, да му пазим тишина и му пуснах Моцарт... чак тогава малко се кротна, докато някой не проговори. Днес се надявам да е кротък, че с тези контракции ме е шубе. Като си кротува и си дреме нямам никакви болки, опъвания, контракции - нищо. Ама като лудее имам от всичко...Явно от сега ми показва характер.
Ето ви нещо весело от мойто куче Grinning дори на него му се ходи на море!!!
Скрит текст:

# 101
Деси и моя юнак е същия. Онзи ден заради това лудуване по цял ден явно получих и болки, и ужасни контракции и сега сме малко в болницата и сме кротки вече. Откакто съм тук е много послушен   Grinning 

# 102
Мами вашите бебоци ритат ли ви постоянно?
Денем,нощем.. нашата беба е ацки активна и не знам дали това е нормално.
Стомаха ми постоянно е на вълни

малкото дяволче се върти денонощно нежно и любвеобвилно и го усещам това движение сравнително слабо(освен ако не съм легнала на тази страна леко коремно)... но виж-има истински изблици на футболни ритници- те тогава накъдето и да легна не е доволен... накрая лягам така че на мен да ми е удобно и го галя да се успокои.... евентуално....

# 103
  • Варна
Моят бебо няколко дни е активен, сега от 3 дни е затишие, та от време на време го побутвам или му пускам музика, та да вземе да ме ритне поне веднъж, че да ми е спокойно.

Аз се мажа с кокосово масло, ама искам да го сменя с нещо по-бързо попиващо.И хем се мажа, хем си мисля, че пак ще си имам нови стрии.За сега нямам, но след раждането....С дъщеря ми беше по същия начин, към 8ми месец ми се появи една червена стрия на корема и толкова.Обаче като родих и после вкъщи като си огледах корема....мале, мале.беше ужас.Все едно някой с пръсти в кръг около пъпа ми ги беше правил.Те вече са бели, ама си ги нося вече толкова години.Какво да се прави, явно кожата ми е такава.А мама пък има три бременности и няма стрии.

# 104
по-добре активно бебе и играещ мамин корем, отколкото поспаливо бебе и да се чудим дали всичко му е наред...

Общи условия

Активация на акаунт