Откраднат живот 54: Анатомия на гнева

• 32 550
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
  • Разпиляна във въображението
Вергов все едно казва "Ти какво ме снимаш? Хайде марш". Според мен несполучлива снимка.

# 466
А Владо Пенев изглежда някак замечтан сякаш.

# 467
  • София
Не са виновни актьорите. Виновен е този, който е избрал точно тази снимка за промотиране на сезона. Нищо не и е наред, нито композиция, нито обработка. Просто е комично на фона на всичките претенции, а и съм убедена, че има стотици кадри с тези тримата, които са много по добри,

# 468
Надявам се това да не е официалната снимка на сезона. Смешна е. Ето това за мен би било по-сполучливо

# 469
Намерих случайно едно клипче на Ралица. Разказът е на Чехов - "Непредпазливост". Страшно добра е, останах очарована от нея.
https://www.instagram.com/tv/Bl1DuO6DDq4/?utm_source=ig_share_sh … hid=1er0zvztknl44

Последна редакция: чт, 16 авг 2018, 20:33 от yanitsa.s

# 470
Надявам се това да не е официалната снимка на сезона. Смешна е. Ето това за мен би било по-сполучливо

Хахаххаха като видя Пенев и пак ме напушва на смях хахаха Animal Joy Cat

# 471
Аз на това му казвам талант. Да вземеш трима добри актьори и да успееш да направиш нещо смешно и изглеждащо глупаво. Grinning

# 472
Май  доста от нас напоследък ни напушва смях от  поредната реклама .
Шефовете на продукцията едва ли са търсили този ефект , ще започна да ги съжалявам .

# 473
  • тук, на мястото си
Явно този път със седмица по-рано ще приключат.

Алфея, е много момчета станаха Grinning

Много, много, колко да са много? От имане глава не боли, нека има!
Според промото и според снимката този сезон любовни истории няма да има. Или пък ще бъдем в крак с конвенцията? ( почесване по главата)

# 474
Този русия не мога да схвана защо 90% от времето не е с екип.

# 475
Защото, Зайко, снимките не са хронологични. Тази снимка е правена по същото време, когато е сниман заедно с Ева. Вероятно това са снимки по времето, когато Красена им е правила фотосесия, има още една на двамата, която си изглежда като промо снимка.

# 476
Значи да пиша на г-н Карамазов,да не ни замазва очите със стари снимки.  Grinning

# 477
Г-н Карамазов тук е като момченце, май бързо ще се сближат с мадамата:

# 478
  • София
Аз вчера видях Карамазов, беше поседнал на един стол. Но аз често го виждам де. Много е хубав на снимките.

# 479
Аз вчера видях Карамазов, беше поседнал на един стол. Но аз често го виждам де. Много е хубав на снимките.

Къде го виждаш?

Общи условия

Активация на акаунт