Откраднат живот 54: Анатомия на гнева

• 32 543
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Пред родния му дом. Grinning

# 481
Тази девойка ми е много интересна каква е, откъде ще се появи и как ще се сближат. Иначе колко да е бързо, те вече са заснели сигурно 15 епизода.

# 482
Моски, изглеждат интересни,въпреки че знаеш,че имам очи само за тези от подписа ти. Flushed

# 483
За тази девойка май казаха, че ще е сестра??

Може и повече епизоди да са заснели, защото още в първите репортажи казаха, че вече имат 10.

# 484
Моски, ти да не знаеш? Мацката на героя на Карамазов ще е мед. сестра. Червенокоса е актрисата и много симпатична. Това на пръв поглед от снимка.

# 485
Неее, аз знам, че ще е сестра, но ми е интересно как ще се появи в болницата, каква ще е, как ще се запознаят с Христо и т.н. Изобщо, около Христо ми се струва, че ще има интрига и ми е любопитен много.

# 486
Мисля, че историята на Христо ще е най-интересната за сезона.Чакам с интерес всичко около него. Много харесвам Карамазов и за това се тръшкам, че не запазиха Ирина да му партнира този сезон. Оставиха момичето да се мъчи с този столетен дъб Шопов.

# 487
Мисля, че историята на Христо ще е най-интересната за сезона.Чакам с интерес всичко около него. Много харесвам Карамазов и за това се тръшкам, че не запазиха Ирина да му партнира този сезон. Оставиха момичето да се мъчи с този столетен дъб Шопов.
той и в живота е същият сух пън, май😸

# 488
На мен не ми изглежда такъв, но не само по снимки и видеа съдя, не съм го виждала на живо.

# 489
  • София
Добре де, мислите ли, че от екипа са имали и идея, че на Вергов ще му се снима отново след начина, по който излезе от сериала, или че Карамазов и Пенев ще изявят желание да участват? Ако са имали и бегла представа за това, със сигурност 5 сезон нямаше да бъде същият, нито щяха да поканят някои от актьорите, които участваха в него.
Сега от екипа са в леко патова ситуация, защото не могат да се правят, че 5-ти сезон не е съществувал и трябва да измислят достатъчно правдоподобни истории, които да се връзват със случилото се през 4-ти и 5-ти. Ще ми бъде интересно какво са измислили, за да навържат историите, или просто старите ще ги изтикат назад и ще се появяват само епизодично, и ще се заложи на новите истории, без особена връзка със случилото се до сега.

# 490
Неее, аз знам, че ще е сестра, но ми е интересно как ще се появи в болницата, каква ще е, как ще се запознаят с Христо и т.н. Изобщо, около Христо ми се струва, че ще има интрига и ми е любопитен много.
Както вкараха Огнянова в 4ти сезон. От нищото.

# 491
Както вкараха Огнянова в 4ти сезон. От нищото.

Аз до последно си мислех, че Банков е плануван за любовна история с Виолета Захариева.
После изведнъж се появи и лекар - уролог и се завъртяха нещата с нея.

# 492
Роси, така като гледам как са тръгнали да ни заливат Вергов, Пенев и Карамазов, за съжаление си мисля, че останалите ще ги изтикат на заден план и ще ги дават колкото да се отчетат.....  От тримата единствено Карамазов ще ми бъде приятно да гледам, защото покрай него се очертават готини неща. Вергов ми става все по-антипатичен и неговите моменти просто ще ги прескачам.

Последна редакция: пт, 17 авг 2018, 17:05 от Фифф

# 493
Доста се спрягаха Виолета и Банков и щеше да е страхотно 🤩
но предполагам в движение промениха нещата покрай излизането на Буковска.

# 494
  • София
Доста се спрягаха Виолета и Банков и щеше да е страхотно 🤩
но предполагам в движение промениха нещата покрай излизането на Буковска.

Ако Вергов беше обявил навреме намерението си да напусне и да не снима повече в сериала можеха да измислят нещо и да не убиват Виолета.
Но всяко зло за добро - Диана Димитрова получи шанс и според мен се справя повече от добре.

Общи условия

Активация на акаунт