Откраднат живот 54: Анатомия на гнева

• 32 191
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Май косата й е вече светло кестеняво, а не тъмно русо или поне така ми изглежда. Дано да са разкарали ужасните букли, които и правеха Grinning

Ето и един Банков от Красена, най-после снимка, на която не изглежда все едно си му изял десерта Grinning:

# 511
Е много е хубава Диана наслада за окото.Нямам търпение да я гледам.И косата и много ми харесва. Heart Eyes

# 512
Много е хубава , ама не знаех, че е чак толкова кльощава. Направо е като Дария Simple Smile, която между другого видях на една лекция за бъдещи родители преди няколко седмици. Съвсем същата си е:)

# 513
Готин доктор Wink

# 514
# 515
Мнооого готин 😍 как не му измислиха нещо по-интересно от Пенев 😒

# 516
# 517
  • София
Много, много готин д-р Владов
А Диана е чудна. Въобще не съжалявам за черната и коса. С този цвят изглежда много добре. И се надявам от екипа да експлоатират повече прекрасната и усмивка, а не да е все кахърна.

# 518
  • Разпиляна във въображението
Давах го на Мишева, но и нея опропастиха с глупости си.

# 519
Сега като нищо ще я забременят от Мазов. Макар че Лили Гелева не дава признаци да снима

# 520
Сега като нищо ще я забременят от Мазов. Макар че Лили Гелева не дава признаци да снима

Много ще е тъпо това...не ми се гледат пак драмите на Мазови цял сезон 😕

# 521
Лили да наблегне на пеенето, може да и се отдаде повече от актьорстването, което никак не й се получава. 🙄

# 522

Абе надявам се, че няма да я довършат така. Все си мисля, че има какво да покаже героинята й още. Дано все пак участва, актрисата ми е симпатична.

Последна редакция: сб, 18 авг 2018, 17:00 от yanitsa.s

# 523
  • София
Ако е бременна Мишева е "страшна" реклама за лекарското съсловие. То не бяха семейство гинеколози, които случайно се забремениха, доцент и  лекарка, сега и това.
После разни малцинства били невежи...

# 524
Тази двойка ми е най-симпатична, но в новия сезон не се очертава подобна идилия... Disappointed

А на Диана наистина й отиват по-светла коса и повече усмивки. Hands Ok Hand

Ако е бременна Мишева е "страшна" реклама за лекарското съсловие. То не бяха семейство гинеколози, които случайно се забремениха, доцент и  лекарка, сега и това.
После разни малцинства били невежи...

Hands Plus1 Hands Thumbsup

Общи условия

Активация на акаунт