Откраднат живот 54: Анатомия на гнева

• 32 190
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
На Диана й отива всякак, a героинята й дано я виждаме повече усмихната. Сега има и човек до Зорница, който да я кара да се усмихва и да е щастлива. Simple Smile

# 526
  • София
Актьорите - Вергов и Димитрова, са симпатични, спор няма. Екранната двойка обаче, поне за мен, е далеч от симпатична, просто защото не виждам нищо хубаво във връзка, градена върху отхвърляне, егоизъм и лъжа. Огнянова се унижаваше, прощаваше и тичаше след Банков, той от своя страна се държеше като истински егоист Ми не са ми симпатични, нито идиалистични подобни взаимоотношения.

Много ме е яд, че забиха Мишева с Мазов. От силна, амбициозна и отличен професионалист, каквато я показаха в началото я превърнаха в преследвачка на мъже. Жалко е, че липсата на идеи може да съсипе добре замислен и изигран образ.

# 527
Не крия, че преди харесвах двойката Банков-Огнянова. В момента обаче разликата им в годините ми вади очите. Личи си.

Росита, напълно съм съгласна за Мишева. Не разбирам защо така съсипват силните женски образи. Първо Романова, сега Мишева....

# 528
Ако е бременна Мишева е "страшна" реклама за лекарското съсловие. То не бяха семейство гинеколози, които случайно се забремениха, доцент и  лекарка, сега и това.
После разни малцинства били невежи...
Добавяме и Борко-Огнеборко към невежите.

Преди го бях поствала, айде и сега, това на плакати из цялата болница и всеки месец изпит на случаен принцип сред персонала по въпроса за предпазването по време на секс.

# 529
Дона, аз също ги харесвах в 4ти сезон. Но след финала си направих равносметка и осъзнах какво получи и какво загуби от тази връзка. И със сигурност не получи щастие. А след 5ти сезон вече и историята й с Марио съм напълно убедена, че той е човекът за нея, а сценаристите се постараха да ни убедят и да ни покажат, че това е голямата любов на Зорница. Просто в последния сезон я видях много повече усмихната заради него, никога не я видях да плаче по негова вина, а по-скоро от щастие (в ритуалната зала).

# 530
  • Разпиляна във въображението
Към грешниците слагаме Банков и Огнянова. Надявам се на планирано бебо на Огнянова и Ковачев Simple Smile

# 531
Mириел, те са добавени - доцент и лекар е за тях двамата. Simple Smile

Ето го и проснатия Банков:

Source

# 532
Катк видя Зорница до Банков и неизменно си затананиквам оная позната песен на Мъйнов 😁😁😁

# 533
Катк видя Зорница до Банков и неизменно си затананиквам оная позната песен на Мъйнов 😁😁😁
Сериозно???Коя? Simple Smile
Aз си мисля само за една на Тейлър Суифт Grinning

# 534

Сериозно???Коя? Simple Smile
Aз си мисля само за една на Тейлър Суифт Grinning

Майче, обзалагам се, че е тази: Grinning
Скрит текст:

A ти за коя?

# 535
Ахам, благодаря Simple Smile

За Bad blood, но оригинала, а не тази в която оня пън рапира, ето текста

# 536
Ахам, благодаря Simple Smile

За Bad blood, но оригинала, а не тази в която оня пън рапира, ето текста

Мда, доста добре пасва на нещата.

# 537
  • Берлин
Вергов на линия - това ме изкефи и интересът ми към новия сезон е провокиран. Не харесвам Марио и Зорница,все тая ми е дали снимат. А този нов директор...хм....
Промото е силно преиграно,дано има логическа връзка със сезона изобщо.

# 538
  • София
Аз пък съм най доволна, че Карамазов се появи. Това е най доброто, което можеше да се случи на сериала.  Ще засенчи всички, стига да го допуснат да играе.

# 539
  • Разпиляна във въображението
Ще го допуснат. Предричам на тримата един сезон. Ще изцедят всичко от тях

Общи условия

Активация на акаунт