Откраднат живот 54: Анатомия на гнева

• 32 165
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Shatzi, защо да не го допуснат да играе, нали за това влиза? Едва ли ще изпуснат такава “златна кокошка” и ще гледат да извлекат максимални позитиви от участието му.

# 541
Аз имам чувството, че са се приготвили за финален щурм и последен сезон на сериала.

# 542
Аз имам чувството, че са се приготвили за финален щурм и последен сезон на сериала.
ако рейтингът им дръпне двойно, очаквай 7 на 100 присента

# 543
  • София
С риск да си изям боя  Mr. Green според мен си му е време да приключва сериалът, ама ако е успешен сезонът много ме съмнява това да е краят му.  Simple Smile

# 544
  • София

На същото мнение съм. Не виждам как ще задържат и тримата за още един сезон.
Очаквам Милошев да започне нов проект със спечеленото от 6-ти сезон. ОЖ се изчерпа, историите се повтарят и не остана нищо медицинско в него.

# 545
ако рейтингът им дръпне двойно, очаквай 7 на 100 присента
Според мен даже не е нужно да дръпне двойно, а да задържи досегашните нива, което е сигурно.
Обаче актьорите с по-сериозно театрално присъствие са леко критични, особено по време на снимките през зимата и пролетта, и не знам дали ще могат да ги задържат, за да продължат историите или пак ще имаме спешно прекрояване на историите и изваждане на ангажираните.

# 546
  • София
Shatzi, защо да не го допуснат да играе, нали за това влиза? Едва ли ще изпуснат такава “златна кокошка” и ще гледат да извлекат максимални позитиви от участието му.
Ще видим. Има поне из темите някакви състезания, които са меко казано смешни.
И аз взех да се притеснявам за моя човек. Не се прие добре, заради промото. И на мен някак не ми хареса. Няма да си кривя душата.
Но Карамазов е голям актьор, с главно А. Не го казвам за първи път.   

# 547
Дали ще продължат зависи от рейтинга и съответно приходите от него, ще спрат, когато вече разходите са по-големи от печалбата.
А и съответно трябва да имаш с нещо да замениш приключващото се. Защо мислите американците поддържат някои от сериалите повече от 10 години, просто нещо силно и увлекателно да измислят е трудно дори за тях, и щом старото е успешно правят всичко да продължава то, дори да плащат колосални заплати на актьорите.

# 548
  • София
Карамазов е уникален и аз съм му голям фен.

# 549
Ще видим. Има поне из темите някакви състезания, които са меко казано смешни.
И аз взех да се притеснявам за моя човек. Не се прие добре, заради промото. И на мен някак не ми хареса. Няма да си кривя душата.
Но Карамазов е голям актьор, с главно А. Не го казвам за първи път.   
Не, напротив, объркала си се. Според мен се прие доста добре (ако не в началото, то поне в последствие като се уталожиха страстите), а в промото всеки е на мнение, че се е справил доста по-добре от останалите двама. Simple Smile

# 550
Всичко, според мен, в момента е в ръцете на сценаристите и режисьорите. Имат всякакви актьори - известни, неизвестни, утвърдени, обещаващи, талантливи, обичани. Могат да направят великолепен сезон. Но ако са оплескали сценария и са решили да заложат на стандартните глупотевини, само ще пропилеят актьорите. Засега с промото тръгнаха малко с грешния крак. То е един много важен елемент от сезона и мисля, че трябваше да е безапелационно и ако трябва да го заснемат втори, трети, десети път.

# 551
.

Последна редакция: сб, 18 авг 2018, 23:04 от Анонимен

# 552
Засега с промото тръгнаха малко с грешния крак. То е един много важен елемент от сезона и мисля, че трябваше да е безапелационно и ако трябва да го заснемат втори, трети, десети път.

Да, така е и според мен. Очаквах нещо много повече. И честно казано ми мина през ум, че може да е само с тримата. Окей, но не ги използваха много добре.

# 553
  • София

Не, напротив, объркала си се. Според мен се прие доста добре (ако не в началото, то поне в последствие като се уталожиха страстите), а в промото всеки е на мнение, че се е справил доста по-добре от останалите двама. Simple Smile
От ултрасите мнение не искам .
Ще видим как ще се приеме Карамазов Heart

# 554
Моски, съгласна съм, сценаристите могат да сринат всичко ако не са си свършили "задачата" със сценария, в актьорите нямам съмнения, че ще работят добре с каквато и простотия им дадат, но дори и техните умения не могат да спасят евентуална лошата история.

Общи условия

Активация на акаунт