Откраднат живот 54: Анатомия на гнева

• 31 873
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Фифф, ами за Зорница, например. Simple Smile Братята Ковачеви бяха специално създадени заради нейния образ. Ако не бяха ги вкарали, тя нямаше да има какво да прави през миналия сезон, освен да страда Simple Smile

За Христо не съм съвсем убедена, че ще е сателит на Банков, мисля, че ще има своя история. Ще видим.

Понякога съм щастлива, че не ми се случват такива катаклизми, за да съм интересна Grinning Не знам защо сценаристите са си набили, че непременно трябва да създават само коя от коя по-голяма драма. В Анатомията например пак има драма, но гледаш живота на обикновените хора. А нашите се мерят с Многострадална Геновева....

Дано не е покрай Банков. И дано не е покрай никоя от заетите жени. Дано няма изневери поне тоя сезон. Амин!

# 136
Скрит текст:
Офффф, и той хирург, ама тея сценаристи за друга специалност да са чували  нещо.

Като замисъл е добре, ще видим като изпълнение как ще е и нямам предвид актьорска игра, а Христина как е измислила нещата.

И мен ме подразни специалността му. Ся ако се окаже и коремен хирург, ще е съвсем досадно.
Хахахах, хич не се и замислих за специалността му Joy Някак по подразбиране приех, че ще е хирург. Тези нашите сценаристи никак не са по изненадите Joy

# 137
Фифф, те историите на пациентите ги използват да подритнат лекарите да направят нещо или да осъзнаят друго, че иначе им е трудно на работещите там да загреят без съдбата на лекуваните от тях Grinning

# 138
Преди време и аз за специалностите си мислех, но си го обяснявам с това, че така по-лесно ги събират да имат допирни точни и общи операции.

Както се очертава медицинската част им е все по-слаба и не очаквам креативност там, за съжаление.

# 139
Преди време и аз за специалностите си мислех, но си го обяснявам с това, че така по-лесно ги събират да имат допирни точни и общи операции.

Както се очертава медицинската част им е все по-слаба и не очаквам креативност там, за съжаление.
Да бе, ама е смешно Joy Само коремни хирурзи, а не е специализирана болница

# 140
И според мен Mарио не е посинен. Велислав е по-мургав и има по-ясно изразени кръгове около очите.
А Kалин къде беше на мисия, не беше ли в Афганистан?

# 141

Тук е хирург дo хирурга Grinning
Нямам против да взаимстват от други сериали за мед. случаи, само и само да не движим все в един и същ коловоз.Да имат пациенти с различни травми, за които да са нужни различни по специалност лекари.

# 142
От видеото на Карамазов не успях да чуя добре, той казва, че снима в последния сезон  - последен като поредност или последен като финал?

# 143
А пък според мен Марио си е баш син на тая снимка, но ще разберем. Изглежда му не само окото, но и носа син.

Дона, то няма какъв друг хирург освен коремен да е, съдов едва ли. А и в Афганистан баш такива им трябват.

Злати, от вчера се мъча да се сетя къде беше на мисия Калин Grinning

Ванилия, каза последен, но го тълкувам като поредност.

# 144
Фифф, спокойно, няма да се върти около заетите жени.Grinning Вкарват някаква нова и непозната актриса, която ще му е партньорка. На интервюто с него се виждат сцени между двамата.

# 145
Анатомията ме зариби много именно заради сцените нон стоп в операционната и постоянното въртене и суетене около пациентите. Нашето уж е медицински сериал, но си е чиста драма с тук там медицински елементи. Най-допирното е че действието се развива в болницата, но има епизоди, в които даже не дават да се оперира(да ме поправи някой ако греша) Grinning Не знам, сценаристите могат да вдигнат интензитета малко, няма нужда топ драмите да се развиват по половин сезон. Балансът е цаката Grinning

# 146
Фифф, спокойно, няма да се върти около заетите жени.Grinning Вкарват някаква нова и непозната актриса, която ще му е партньорка. На интервюто с него се виждат сцени между двамата.

Така лии ? Кефффф Heart Не съм го гледала това интервю Grinning

Моски, има кардиохихиргия, неврохирургия, съдова, коремна, АГ
аз се чудя как от всички специалности забутаха Зорница в урологията баш Grinning

# 147
Трябваше един психолог да го направят, щеше да има допирни точки с всички в болницата, които имат нужда - лекари и пациенти. Че Кръстева и Евгения се умориха да дават съвети. Grinning

# 148
Злати, от вчера се мъча да се сетя къде беше на мисия Калин Grinning
Mоски, опитай се да се сетиш и кой беше епизода  Laughing, когато в болницата лежа колега от "Лекари без граници" и под негово влияние, Kалин реши да замине отново. Да видим дали и оттам няма да изскочи някой заек Wink Да не би Христо да се окаже въпросния човек, въпреки че, щом е с отнети права, едва ли. Оня май щеше да заминава в Aтина и заради операцията не беше успял. Hещо ми се губи тая история.

# 149
  • София
Ванилия, каза "последния сезон" - според мен не си даде сметка какво говори, но аз си мисля, че наистина ще е последен Simple Smile. С това струпване на звезди си имам теория ......

Готова съм да се обзаложа, че Марио е посинен. Дано септември, когато почне сезона да си спомним за тази снимка и ще разберем.

Истината е, че създаването истории с медицински случаи изисква четене, проучвания, консултанти. Къде, къде по лесно е да се завърти някоя драма, вместо да се ровят из медицински списания и да плащат на консултанти.

Общи условия

Активация на акаунт