Откраднат живот 54: Анатомия на гнева

• 32 159
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Казвах го и преди, но за мен Карамазов стои най добре в това промо. Самото видео не ми харесва, твърде истерично е, за мен е голяма издънка на екипа, но Карамазов предаде гнева най правдоподобно. Отделно историята на героя му се очертава като много интригуваща, така че аз поне имам добри очаквания за неговото участие.

# 556
Проблемите в екипа на „Откраднат живот“ започнали, когато след Юлиан Вергов в него влезли най-близките му приятели – Владо Пенев, Владо Карамазов и Ана Пападопулу. Оказало се, че сред актьорите се мери с двоен архин – едни са „звездите“, а други „простосмъртните“, които още от първия сезон се бъхтят на снимачната площадка, но пък минаваха за „втора ръка“ артисти. Първите били с особени привилегии, графиците се съобразявали с личните им програми, сценариите се пишели специално за тях, а и заплащането било по-високо. Докато вторите били нещо като черноработници, които нямат право на претенции. В тази категория се включвали даже звезди като Моню Монев (доц. Мазов), Диана Димитрова (д-р Огнянова), Деси Бакърджиева и Велислав Павлов, които станаха истински звезди именно в този сериал и с цената на изкключителни усилия.

http://www.-spam093-/563209/%D1%81%D1%82%D1%83%D0%B4%D0%B5%D0%BD … 0%BD%D0%B0%D1%82/

# 557
  • София
За мен си е много добър актьор Карамазов. И Вергов го харесвам много, Велислав също. За Пенев не мога да преценя, за мен в театъра има и добри и слаби роли, но като цяло мисля, че всички ще се справят много добре.
За мен като зрител промото никога не е оказвало влияние дали ще гледам даден сериал, особено ако вече го следя, но може би съм изключение, знам ли. Grinning

# 558
  • София
Проблемите в екипа на „Откраднат живот“ започнали, когато след Юлиан Вергов в него влезли най-близките му приятели – Владо Пенев, Владо Карамазов и Ана Пападопулу. Оказало се, че сред актьорите се мери с двоен архин – едни са „звездите“, а други „простосмъртните“, които още от първия сезон се бъхтят на снимачната площадка, но пък минаваха за „втора ръка“ артисти. Първите били с особени привилегии, графиците се съобразявали с личните им програми, сценариите се пишели специално за тях, а и заплащането било по-високо. Докато вторите били нещо като черноработници, които нямат право на претенции. В тази категория се включвали даже звезди като Моню Монев (доц. Мазов), Диана Димитрова (д-р Огнянова), Деси Бакърджиева и Велислав Павлов, които станаха истински звезди именно в този сериал и с цената на изкключителни усилия.

http://www.---/563209/%D1%81%D1%82%D1%83%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%B0 … 0%BD%D0%B0%D1%82/

Добре, ама дай адекватен линк!
Щото иначе, всеки може да си пише всичко.
Включително и ти.

# 559
Пинко, не се отваря сайта, но мога да си представя как някой е седнал и си е съчинявал тая история.
Актьорите, известни или не, не са малоумни все пак, при подписване на договора, знаят с какви условия се съгласяват и си преценяват устройват ли ги или не и искат ли при тези условия да участват. Те пък направо като крепостни селяни ги изкараха Grinning

# 560
  • София
Pinko, линка не се отваря, но предполагам текста е копиран от там.

Sea, и на мен промото няма да ми повлияе. Но проблемът е, че ми създава усещането за недобре свършена работа и то от екип и актьори, които имат и талант и претенции.

# 561
Линкът не се отваря, защото форумът го приема за спам. Не мрънкайте, веднага се намира в гугъл

# 562

Не, напротив, объркала си се. Според мен се прие доста добре (ако не в началото, то поне в последствие като се уталожиха страстите), а в промото всеки е на мнение, че се е справил доста по-добре от останалите двама. Simple Smile
От ултрасите мнение не искам .
Ще видим как ще се приеме Карамазов Heart

Окей, разбрах. Не беше нужна и тук злобата. Явно с добро не става и вечно ще сме с рогата напред. Ами...хубаво.

# 563
Видях я статията, не бях я чела, само като видях източника ми стана ясно що за "статия е".

Моски, те абсолютно всички наши актьори са като роби, ние нямаме ли синдикати, които да се грижат за часовете снимки и почивките. В щатите преди няколко години  тези на сценаристите бяха в бойкот и всички сезони на сериали бяха приключили по-рано заради несъгласие с условията, при които работят. Тази година се споразумяха без подобни ексцесии. Тея ще се гръмнат ако работят тук. А за актьорите да не говорим Grinning

# 564
  • София
Линкът не се отваря, защото форумът го приема за спам. Не мрънкайте, веднага се намира в гугъл
Като се намира в гугъл, напиши автора на статията.

# 565
Айде малко по-леко със заповедническия тон, никой не е длъжен на някого другиго тук. Напиши "откраднат живот" в гугъл и още с първите резултати ще я намериш, елементарно е. А и честно казано копираното тук е всичко, друго в статията няма.

# 566
Като се държиш така грубо и заповеднически, защо да го правя?

# 567
Аз пък не мисля, че от едно 30-секундно промо могат да се направят кой знае какви генерални изводи - кой се справял, кой не... Каквото са искали от актьорите, това са направили. Виж вече цялостната идея и концепция за мен лично е малко отвлечена, но това са решили, това са заснели. Предпочитам да го приемам като анонс за новите лица за сезона.
И като се сетя за промото за предния сезон - и там всичко не беше като за Оскар, струва ми се Simple Smile
Майче, при нас за много професии се отнася това, не само за актьорската гилдия.

# 568
Не съм търсила статията, но още на пръв поглед си личи колко е “достоверна” 😂 та няма смисъл...

А, че има разлика в заплащането и условията при различните актьори, е ясно. Както във всяка друга сфера, не е някакво чудо невиждано ✌

# 569
  • София
Айде малко по-леко със заповедническия тон, никой не е длъжен на някого другиго тук. Напиши "откраднат живот" в гугъл и още с първите резултати ще я намериш, елементарно е. А и честно казано копираното тук е всичко, друго в статията няма.
Няма автор Simple Smile))
Това стига.

Общи условия

Активация на акаунт