ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 19

• 21 034
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
Дона, и аз така бях блокирала, не си спомням нищо в периода от заставането до Велислав за снимката до момента, в който се отдалечих от него - бяло петно. Не смеех да погледна изобщо към него, гледах напред и не виждах нищо Blush
А винаги съм си представяла как в такива моменти ще съм отворена,кокетна, ще метна някоя забавна, остроумна реплика, но... уви.
Скрит текст:
Абсолютно същото. Мислила съм си как ще кажа нещо весело, ще се държа нормално, (защото "колко му е, и те са хора") но сигурно и аз щях да съм като теб. А даже не посмях да го заговоря.   

Майче - уж това е плана. Наточила съм се за есента.

Ди - аха, разбирам. Дооообре.....

# 631
Хохохого мен обратно- от притеснение ме избива на приказка, най-вече глупости от рода  на след това се питам защо изобщо съм го казала това Animal Joy Cat Работата е: излагаш ли се много на слънце- ми аз навсякъде се излагам Animal Joy Cat

# 632
Хохохого мен обратно- от притеснение ме избива на приказка, най-вече глупости от рода  на след това се питам защо изобщо съм го казала това Animal Joy Cat Работата е: излагаш ли се много на слънце- ми аз навсякъде се излагам Animal Joy Cat
И аз съм същатааа... Толкова глупости издрънквам, че после не мога да ги възпроизведа наново... На първото ми работно място на интервюто ме питаха за какви пари очаквам и аз като почнах, че искам за къща и за рокля и сватба да имам... 😫😫😫😫😫😣😣😣
Затова ще съм по-скоро столкър, отколкото да завързвам разговори и да правя снимки 😂😂😂

# 633
Какво прекрасно настроение се лее от темата 👍,а аз бода на телефона.
Доне ,така ти се радваме !
Ди ме уби с "прфесионалното"изкриваване да опъне Митака до стената и да го попремери...

# 634
Ели, това е с цел превенция на последващите спорове в темата: кое колко см е.... За бицарите говоря на момчетата ни Animal Joy Cat

# 635
Какво прекрасно настроение се лее от темата 👍,а аз бода на телефона.
Ди ме уби с "прфесионалното"изкриваване да опъне Митака до стената и да го попремери...

Ох, то да се стигне до опъването на Митаче до стената, а пък дали ще го мери, не се знае...
Едни от най - хубавите сцени се получават, когато някой е  опрян до стената.
Отивам, да мечтая...

# 636
Усеща се, че ми се радвате Heart Аз пък се радвам, че ми търпите пърханията Hug

Ох, то да се стигне до опъването на Митаче до стената, а пък дали ще го мери, не се знае...
Едни от най - хубавите сцени се получават, когато някой е  опрян до стената.
Отивам, да мечтая...
Чудя се какво да напиша по темата с опъването на Митаче до стената, че да прозвучи културно JoyJoyJoy
Затова просто ще сложа снимка....някои опъват до стената, други до дървото....както дойде

Скрит текст:

# 637
Ееееее аз казах до стената, за измерим височината, виеее го ударихте на друго. Flushed

# 638
Ееееее аз казах до стената, за измерим височината, виеее го ударихте на друго. Flushed

Не сме бе.....това, че ти си мислиш някакви неподходящи неща, е друг въпрос

Тъй като още съм в прекрасно настроение, дайте идея за анкета - каквото пожелаете, колкото лигаво го поискате Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:
Какъв цвят да бъде фаянса, на който М ще вертикализира З в новия сезон ахаххаха

# 639
Или къде Марио ще вертикализира Зорница първо? Flushed

# 640

Или хоризонтира Wink

# 641

Или хоризонтира Wink

Скрит текст:
Къде искате Б да сгащи М и З? На коя кушетка или в коя операционна? Втора май е свободна

# 642
Или първо да я вертикализира и след това да я хоризонтира? Би било наслада за окото Heart

Донее, може ли да няма Б в анкетата, че ми е лошо вече да го виждам навсякъде Grinning

# 643
  • София
Фифф, викам да обявим темата за зона свободна от Б, не само анкетата Wink
Ух, мислех, че съм Банков-устойчива, но нещо взе да ме стага шапката.

Хайде да ви охладя, анкетата трябва да съдържа въпрос не замо дали Марио ще хоризонтира или вертикализира Зорница в 6 сезон, а също дали въобще ще се случи подобно нещо или всичко ще е оставено на въображението на зрителя, защото сценаристите няма да губят екранно време с такива неща.

# 644
Фифф и Роси, нали разбирате, че се лигавя Joy Държи ме от снощи, така да се каже ахаххаа

Ама за анкетата съм сериозна. Чакам идеи

Общи условия

Активация на акаунт