Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 51

• 76 227
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте!Моля за препоръка за почистващо олио за лице.
ползвам това на дъглас и съм доволна, кожата ми е доста чувствителна.

# 706
И от мен глас за Палмърс. Hands V Хвалила съм го и преди, страхотно е!

# 707
Добро утро. Замислям се за покупка на 89..с ваучера ще излезе под 30лв...Дали е ок за дневна грижа...Също така иии кремовете на Палмърс са намалени в Лили, ще се радвам ако се включите със съвети...На 20 съм, през зимата със доста суха кожа...
п.с. Спорен ден!

# 708
аз си взех маслото на Палмърс, на мен ми дразни очите.Почти всички почистващи продукти ми дразнят очите.Най-добре ми понася мицеларната вода на Биодерма.

# 709
Добро утро. Замислям се за покупка на 89..с ваучера ще излезе под 30лв...Дали е ок за дневна грижа...Също така иии кремовете на Палмърс са намалени в Лили, ще се радвам ако се включите със съвети...На 20 съм, през зимата със доста суха кожа...
п.с. Спорен ден!

Аз използвам дневния крем на Палмърс вече втора опаковка.Кожата преди да почна да го използвам беше много суха дори се лющеше,да не говорим как изглеждаше след като се гримирам с ББ и фдт...Страшно икономичен,всеки ден по два пъти стигна ми за една година точно.Дори вече и основа не ползвам,а само крема и резултата е страхотен.Надявам се да ти се отрази добре и на години съм колкото теб,определено е подходящ и щадящ за млада кожа. Simple Smile

# 710
п.с. Спорен ден!

Аз използвам дневния крем на Палмърс вече втора опаковка.Кожата преди да почна да го използвам беше много суха дори се лющеше,да не говорим как изглеждаше след като се гримирам с ББ и фдт...Страшно икономичен,всеки ден по два пъти стигна ми за една година точно.Дори вече и основа не ползвам,а само крема и резултата е страхотен.Надявам се да ти се отрази добре и на години съм колкото теб,определено е подходящ и щадящ за млада кожа. Simple Smile
Благодаря за мнението. Той си е и доста голяма опаковка за крем за лице- 75мл. Ще си го закупя днес.

# 711
не съм запозната с продуктите на палмърс Simple Smile за кой крем става въпрос

# 712
не съм запозната с продуктите на палмърс Simple Smile за кой крем става въпрос

# 713
  • София
Олиото на Палмърс при мен не почиства добре  - тампонът с мицеларна вода след него е жълтеникав. Очаквам да изчисти ФДТ Хелти микс, който не е от най-устойчивите. А и тая сладникава миризма също ми допълва чувството за недопочистеност Confused

# 714
Аз след олиото винаги използвам и измиващ гел/пяна, защото иначе ми мазнее и водата не може да го отмие, а и не ми се рискува запушване на порите от маслата. Тампона с тоник след това винаги е абсолютно чист.

Много е важно олиото да се нанася на СУХА кожа и със сухи ръце да се масажира добре, за да може да разтвори грима. И след това с мокри ръце отново малко се масажира, за да се разпени и чак след това се измива с вода.
Казвам го, защото първия път го използвах на влажна кожа и ефекта беше нулев. Simple Smile

# 715
Момичета , привет!
Благодаря за споделеното!

Преди време ми бяхте препоръчали ФДТ на Ревлон за комбинирана кожа. Взех си го , ползвам го и ми хареса! Направих си експеримент между него и ФИТ МИ на Мейбълин. С Фит ми лъснах след 2 часа , с Ревлон беше доста по- добре , особено ако сложа матираща пудра. Simple Smile

Аз съм доволна от мицеларната вода на Гарние - розовата. Наистина почиства адски добре. Пробвах и розовия мицеларен гел, обаче не почиства толкова добре. Предпочитам мицеларната вода.

Хубав ден от мен!

# 716
Момичета , привет!
Благодаря за споделеното!

Преди време ми бяхте препоръчали ФДТ на Ревлон за комбинирана кожа. Взех си го , ползвам го и ми хареса! Направих си експеримент между него и ФИТ МИ на Мейбълин. С Фит ми лъснах след 2 часа , с Ревлон беше доста по- добре , особено ако сложа матираща пудра. Simple Smile

Аз съм доволна от мицеларната вода на Гарние - розовата. Наистина почиства адски добре. Пробвах и розовия мицеларен гел, обаче не почиства толкова добре. Предпочитам мицеларната вода.

Хубав ден от мен!
Кой точно е този ФДТ на Ревлон?

# 717
На ревлон наистина и много добър аз ползвах преди време.

# 718
Точно този. Simple Smile
На ревлон наистина и много добър аз ползвах преди време.

# 719
  • Бургас
Подкрепям за ФДТ на Ревлон,един от най-добрите в класа си!

Общи условия

Активация на акаунт