С какво ви дразнят свекървите - тема 97

• 62 403
  • 772
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Трябваше да те пусна един път само да събудиш щерката, че да разбереш какво на теб ще ти стане! Joy

По- крив човек след сън от нея, не съм срещала.
И до ден днешен е така.

# 541
На Надя мрънкането си беше в рамките на шегата. Нито е наричала свекърва си с епитети, нито нищо.

Много хора се шегуват, че след бабин дом, децата имат нужда от време да превключат на нормален режим.

Аз деца не будя. Щом спят, значи имат нужда.  Спомням си, че след едно тежко и дълго пътуване спах 36 часа. Не ме бяха събудили и слава богу. Майка ми само каза, че е проверявала дали дишам.

# 542
- нося ви орехи, да ядете - много са полезни!!!

Да, донесла жената орехи -  цели 2 (два) ореха за само 5(пет) човека.
И от същата поредица - и цвекло от градината нося, да си направите здравословна салата и да се наядете като хората, не само боклуци да ядете.
Едно (1) цвекло - Айде не малко, ама малко към средно по размер.

Та дразни ме как не умее да преценява какво и колко, обаче тръби на висок глас как донесла/ направила ...

Или - нося ви супа, деца (бебешко бурканче) за 3 деца. На кое дете да
Не сложа сипа, а?

# 543
На твое място, Румка, бих извадила най-миниатюрните чашки за кафе, с които разполагам и бих разпределила супата на 4 (четири) порции- по една за трите деца и за свеки. После бих бутнала във всяка чашка най-миниатюрната лъжичка за кафе и бих им сервирала с абсолютно сериозна физиономия. За добавка бих сложила 1 (едно) чери доматче свеки да го разреже на четвъртики, да си хапнат и салатка. На финала, бих седнала с крак върху крак да се насладя на гледката.

# 544
И по един крутон.

# 545
Как ПО един крутон?! Един. Да го раздели на четвъртинки.

# 546
Аз трябва да си записвам свекървенските простотии, включително на моята, когато ми дойде времето да започна да ги правя и да заснемам тайно реакциите на жертвата снаха.

# 547
Аз трябва да си записвам свекървенските простотии, включително на моята, когато ми дойде времето да започна да ги правя и да заснемам тайно реакциите на жертвата снаха.

И като видиш записките да си кажеш като във вица ," за всичко е била права жената"

# 548
Ще го направя и ще ги публикувам. Това е вечно актуална тема. Пък току виж на дърти години съм станала богата и известна.

# 549
Вие се смеете,но аз наистина познавах жена,която меко казано не се разбираше със свекърва си и си записваше години наред всякакви случки и реакции.Господ с присъщия му хумор и даде двама сина и като стана свекърва честичко четеше от тетрадката.

# 550
Хихи, а снахите оцениха ли старанието й?

Благодаря ви за идеите, аз директно й казвам тя да им сложи да обядват/ вечерят.  Simple Smile

# 551
Няма да забравя веднъж, тъкмо съм се върнал от пътуване и бах казал на майка да направи баница. Пък тя я направила и я оставила във фурната. Аз ядох, ядох с кисело мляко, оставих и едно парче и на нея. Цялата тава изядох почти. Пък тя се връща с една приятелка, поканила я да хапне и тя баница. Голям резил. Извади тавата и вътре едно парченце за две дами. Поканих ги на пицария, за да се реванширам, че много й стана тъпо на майка като видя тавата. После ми вика, що не каза бе майко, че си изял цялата тава, да не каня поне гости. Аз откъде да знам, че баницата не е за мен?
Това по повод, че жената със супата може просто да не преценя какво количество се яде от деца. Ама едно малко бурканче си е много малко де. Даже за едно дете май. Нз по колко ядат малки деца.

# 552
На твое място, Румка, бих извадила най-миниатюрните чашки за кафе, с които разполагам и бих разпределила супата на 4 (четири) порции- по една за трите деца и за свеки. После бих бутнала във всяка чашка най-миниатюрната лъжичка за кафе и бих им сервирала с абсолютно сериозна физиономия. За добавка бих сложила 1 (едно) чери доматче свеки да го разреже на четвъртики, да си хапнат и салатка. На финала, бих седнала с крак върху крак да се насладя на гледката.
😂😂😂😂😂😂😂 изкренно си се посмях!!!

# 553
Омикрон,
Много ме кефиш! Верно ли изяде една тава баница, бе човек? Stuck Out Tongue Winking Eye
И моят човек си похапва, ама си мисля, че една тепсия ще му се опъне.
За бабата с миниатюрните порциони ми изглежда, че или е много зле, или го прави демонстративно. Но сценарият на Уиш много ми хареса.

# 554
Тя тавата е малка. От едновремешните алпака тавички. Педя разпъната и малко й е дъното. Нормално човек да помисли, че е за него само. Тя майка все в едни миниатюрни съдове готви.

Общи условия

Активация на акаунт