Изпитани сайтове за парфюми - 12

• 85 092
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
Миналата седмица взех Коко Мадмоазел интенс от Елинор. Съвсем наред е.

# 466
Благодаря ви, момичета!  bouquet

# 467
  • София
Ако си поръчам нещо от Елинор, мога ли да го взема от офиса им на бул. Черви връх в бизнес център Витоша. Поне три пъти в седмицата съм в района и ми е много удобно. Защо да плащам 5 лв и да чакам куриер, като мога директно да си го взема от тях. Възможно ли е? Как се заявява такова нещо, ако е възможно.

# 468
  • София
Ако си поръчам нещо от Елинор, мога ли да го взема от офиса им на бул. Черви връх в бизнес център Витоша. Поне три пъти в седмицата съм в района и ми е много удобно. Защо да плащам 5 лв и да чакам куриер, като мога директно да си го взема от тях. Възможно ли е? Как се заявява такова нещо, ако е възможно.

Може, разбира се. При поръчването в забележки си го напишете, както може и да се уговорите с операторката, когато се обади за подтвърждаване на поръчката. Само имайте предвид, че нямат пос терминал, приемат плащането само кеш  Peace

# 469
  • София

Може, разбира се. При поръчването в забележки си го напишете, както може и да се уговорите с операторката, когато се обади за подтвърждаване на поръчката. Само имайте предвид, че нямат пос терминал, приемат плащането само кеш  Peace

Откога нямат ПОС, аз съм плащала с карта при тях. Вярно, че един път поръчах и реших да си го взема от тях, защото бях наблизо и ме впечатлиха с изказването, че понеже сумата била малка и трябва в брой. По принцип, за мен, ако не мога да платя с карта винаги си имам едно наум, защото на един търговец, на който всичко му е чисто какъв му е проблема да приема плащане с карта!?

# 470
  • София

Откога нямат ПОС, аз съм плащала с карта при тях. Вярно, че един път поръчах и реших да си го взема от тях, защото бях наблизо и ме впечатлиха с изказването, че понеже сумата била малка и трябва в брой. По принцип, за мен, ако не мога да платя с карта винаги си имам едно наум, защото на един търговец, на който всичко му е чисто какъв му е проблема да приема плащане с карта!?
Не знам, откога. Но бях питала предварително по телефона и ми казаха, че ако е Мега мол, може, ако поръчката е от Елинор - само кеш.

# 471
  • София
sympathy, благодаря за това инфо!  Flowers Hibiscus. Не съм поръчвала от този случай, за който писах и това ми е полезно много.

# 472
  • София
Аз съм плащала два пъти в шоурума на Черни Връх с карта и не е имало проблем. Просто се обадете и питайте предварително, ако нещо ви притеснява. Аз почти никога не нося пари в себе си в брой. Мисля че и на Париж можеше да се плаща с карта. В крайна сметка повечето хора така си взимаме заплатите, аз кеш повече от 20-30 лв не нося в себе си.

# 473
  • у нас
Аз поръчах от Елинор до офис и пак ми намислиха 5 лв доставка. Същото беше и с куриер до адрес

# 474
  • Стара Загора
Здравейте! В Елинор видях един от любимите ми парфюми, но с друга опаковка. Някой може ли да ми каже да не би случайно да е друг аромат? Качвам и снимки - 1-та е моя, а 2-та е снимка от сайта.

# 475
  • Варна
Тестер на Кензо World  от Венера (най добрата цена, която намерих преди няколко дни 65 лв за 75 ml) Dойде много бързо, в картонена кутия и капачка, без празен ход при първо пръскане. Ароматът е като този, който съм купила от физически магазин на двойна, да не кажа тройна цена, трайността също, но самият парфюм не е от шлейфовите и трайни миризми като Кензовата джунгла e примерно. Тестер купувам за първи път, от сайта на Венера - също. Не съм проверявала кода, сметнах че е излишно. С една дума - доволна съм.

# 476
Поръчах от www.parfumi-shop.net Mont blanc Legend night тестер. Дойде в картонена кутия и с капачка, бяха ми сложили и мостра на Alien Thierry Mugler. В сайта беше и най-ниската цена за тестер и затова поръчах.
Имам леки притеснения за аромата, тъй като трайността не е според очакванията ми за парфюмна концентрация. Моля, някой да сподели впечатления от аромата или от поръчан парфюм от сайта.
Аз съм поръчвала от него преди 5 години и нямам забележки за парфюма, който получих. Опитах се да проверя бар и бач кодовете, но само при изписване на бар кода излезе тестер.

# 477
  • София
elitanik - от parfumi-shop.net съм пазарувал многократно през годините, всякакви парфюми и никога и за миг не съм имал съмнения.
Подозирам говориш за този - https://www.fragrantica.com/perfume/Montblanc/Legend-Night-45692.html
Когато излезе, бях много въодушевен, но се оказа, че в дейстивтелност сияжа му е подчертано прибран. Като трайност е добре при мен, но наистина не излъчва силно. То и това се оказа единственото му слабо място, защото като парфюмна композиция, Legend Night е страхотен! Но за жалост, представянето му е тихо и това не е само при мен, така че не се притеснявай - оригинален е парфюма, просто е от тези, които стоят по-билзо до кожата.

# 478
Нека не се настройваме негативно, но ако действително са измешали и ментаци, няма да остане това така и ще ги вдигнем във въздуха.

Аз поръчах в петък, като поради различните дати, изрично написах да ми се доставят двата заедно на по-късната дата. Предполагам това ще е 3.12. Интересно не съм получавал обаждане от служителка за коментари. Поръчах без регистрации и т.н. Само получих мейли за потвърдена поръчка със съотвения й номер. Не знам как изпращат парфюмите, но ако не са запечатани с десет вида целофани и мога да видя кутиите, няма да бързам да плащам и ще видя бач кодовете, и огледам кутиите предварително, не ме интересува колкото и да "бърза" delivery guy". Все пак съм поръчал скъпи парфюми, и няма да е приятно, ако се наложи да се разправяме, нито за тях, нито за мен, защото най-малко ми се губи време с търговци. Та още веднъж - да не се настройваме негативно.

Последна редакция: пн, 26 ное 2018, 17:39 от bubanka

# 479
Интересно. Аз пък нямам и потвърждение даже. От елинирци.

Общи условия

Активация на акаунт