Изпитани сайтове за парфюми - 12

• 85 028
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Продават ги като продукти с нарушена цялост. И намаление в цената съответно.
Да, но от бг сайтовете такава секция има само в Нотино май.

Аз купувам предимно продукти и винаги има празен ход, имам 2-3 тестера и май само при единия помня че нямаше, но и самата кутия си миришеше като я отворих, значи просто е пръскано, но количеството беше ок, така че го приех спокойно.

# 526
  • София
Моята поръчка от Елинор пристигна Simple Smile
Бях поръчала тестер, последна бройка.
Получих продукт, явно тестера е бил свършил и са ми го заменили с продукт на същата цена.
Доволна съм  Heart Eyes

# 527
Таис при мен ванилията се разви след около половин час. Мирише сладко и пудрено. Кожата ми е суха и топла. Но и ринах сняг 😄.  В началото бях леко разочарована, но започва да ми харесва.

# 528
Моята поръчка от Елинор пристигна Simple Smile
Бях поръчала тестер, последна бройка.
Получих продукт, явно тестера е бил свършил и са ми го заменили с продукт на същата цена.
Доволна съм  Heart Eyes
Кога направи поръчката и кой е тестера, ако не е тайна? Simple Smile

# 529
  • Стара Загора
И аз , да се изкажа ласкаво за Елинор! Преди няколко дни изразих опасения , тук в темата ,относно външния вид на един парфюм. Признавам си ,не знаех ,че трябва да изглежда точно така . Обадих се в Елинор, и поисках да върна парфюма . Целостта на опаковката не беше нарушена .Момичетата ,бяха много отзивчиви ! Вчера им го върнах, а днес парите са преведени по сметката ми !Адмирации ,за което !

# 530
Здравейте, прочетох поселдните 10-15 страници и до колкото разбрах Елинор.бг са читави от към оригиналност. Искам да поръчам тестер на Монтал, но не съм достатъчно запознат с марката и самата миризма, пробвал съм го веднъж. Също така съм чувал, че Монтал имат реплики доста близки до оригинала. Трябва ли да се съмнявам нещо или ? Цената с кода ELNBDAY1 за тестер от 100мл е 64лв което е  уникално ниска цена според мен ...

# 531
  • София
Таис при мен ванилията се разви след около половин час. Мирише сладко и пудрено. Кожата ми е суха и топла. Но и ринах сняг 😄.  В началото бях леко разочарована, но започва да ми харесва.
Благодаря! Simple Smile При мен все още е сладко-кайсиево, ванилията почти я няма. Иначе трайността е супер.

# 532
  • София
Поръчката ми е от 23.11 и вчера е била в офис на Спиди.
А парфюмът е Good girl Carolina Herrera.

# 533
gordanz и аз размишлявах върху ниската цена, но не мога да направя сравнение с друг. А и в близко време надали ще повторя с точно този парфюм. Имаш опция, ако се притесняваш, поръчваш или купуваш от друго място.

# 534
Мисля да пробвам, пък като дойде ще видим как е Simple Smile

gordanz и аз размишлявах върху ниската цена, но не мога да направя сравнение с друг. А и в близко време надали ще повторя с точно този парфюм. Имаш опция, ако се притесняваш, поръчваш или купуваш от друго място.

# 535
Поръчката ми е от 23.11 и вчера е била в офис на Спиди.
А парфюмът е Good girl Carolina Herrera.
Благодаря, при мен имаше 2 дати за доставка, явно са обединили с по-късната. Simple Smile Но моята е и до адрес. Радвам се, че има положителни отзиви от продуктите, които сте получили.
И за мен няма проблем да няма празен ход тестер, стига да не е видимо намалено количеството, както и да не е с повреден пулверизатор, ако течността е оригиналната, не ми пречи. Просто досега съм получавала само тестери в много добро състояние – в кутии (обикновено бели или натурален картон, дори повечето с капачки, винаги с празен първи ход).

# 536
Simple Smile Притесненията явно не са достатъчни, за да повлияят на покупките, защото сега след черния петък гледам много са изчерпани наличностите по сайтовете или поне на нещата, които търся и заглеждам

# 537
Да споделя и аз впечатления, свързани с доставката на парфюми от Елинор.
Поръчах 4 парфюма.Днес ги взех, нямах преглед.У дома изненада  -
 в кашончето са само 3, а цената, която платих си беше за четирите.
Бързо позвъних на телефоните, обявени в сайта.Увериха ме, че дейтвително грешката е при тях, понеже са много натоварени и утре ще изпратят и другия.

Току-що пристигна  и четвъртият парфюм.
Доволна съм от обслужването.А за автентичността на парфюмите - нямам съмнение.

# 538
Вчера пристигна моята покупка от Елинор - Coco Mademoiselle Intense. Докато се чудех дали да купя класическата, или Intense версията, бяха свършили бройките от 50 мл., в един момент и старата версия изчезна от сайта и остана само Intense от 100 мл., така че поръчах нея. Доволна съм, излезе ми към 189 лв. с намалението - за почти същите пари преди 2 години купих класическия Coco Mademoiselle 50 мл. от мола, сега имам двойно количество.

За оригиналността нямам никакво съмнение. По-скоро продължавам да се чудя коя от версиите ми харесва повече и клоня към старата - по-остро-цитрусова е, но това я прави по-малко банална; Intense е по-топла, сладка, наистина по-интензивна, но тази "сила" може да дойде в повече - пръснах на китката и дори след миене днес продължавам да я усещам, може и главоболие да докара, ако се прекали с количеството. Близки около мен не отчитат разлики между двете, така че задълбочаването на дистинкциите е май повече в моята глава. Никак не съжалявам, че взех Intense обаче, защото от старата версия имам останало малко количество, така че беше хубаво да разнообразя. А, както казах, за парфюмно неизкушените, това си е един и същи парфюм. И все пак Intense е по-банален - това е заключението ми. Simple Smile

# 539
Поръчах 2 тестера на Монтал и един на Джон Варватос от Елинор, ще видим другата седмица като дойдат кое как е. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт