Той спа с друга

• 18 656
  • 256
  •   1
Отговори
# 195
Ахааа. И е сигурно, че тя го е викнала така ли ?
Да бе, да. Тя от космоса е получила факс, че той ще ходи във Варна, а и че е пристигнал.
Инфантилна работа.
Сигурно се е епилирала преди това поне 12 часа и е стояла с отворени крака в очакване на този полов атлет.

Ахааа. И е сигурно, че тя го е викнала така ли ?
Да бе, да. Тя от космоса е получила факс, че той ще ходи във Варна, а и че е пристигнал.
Инфантилна работа.

Какво значение има това? Били се разбрали да се видят в деня в който пристигне.
Аааа това е друго. Разбрали са се. Не ги е викнала тя.

# 196
забравИ я, тя не е виновна и не тя ти е казвала колко е влюбена в теб
тя просто е взела онова, което той й е дал

# 197
По постингите на авторката съдя, че тя е включила типично женската програма да очерня Оная и да оневинява НЕГО. Продължавай в същия дух, това е тайната на любовния успех - да си бяла и по-добра от Оная. Животът е вечно състезание, ще знаеш, не спи, че ще изпуснеш Златния.

Аз изобщо не го оневинявам, разказвам това което ми е разказвал той.

Самият ти избор на език, построяване на изречения, посоката на мисълта, те издават. Полу-несъзнателно очерняш, дори само с факта, че преразказваш неговия разказ. Мед ти капе на сърцето тя колко е кофти, а ти как ще вземеш приза, само да се пребориш за Златния Му.

# 198
По постингите на авторката съдя, че тя е включила типично женската програма да очерня Оная и да оневинява НЕГО. Продължавай в същия дух, това е тайната на любовния успех - да си бяла и по-добра от Оная. Животът е вечно състезание, ще знаеш, не спи, че ще изпуснеш Златния.

Аз изобщо не го оневинявам, разказвам това което ми е разказвал той.

Самият ти избор на език, построяване на изречения, посоката на мисълта, те издават. Полу-несъзнателно очерняш, дори само с факта, че преразказваш неговия разказ. Мед ти капе на сърцето тя колко е кофти, а ти как ще вземеш приза, само да се пребориш за Златния Му.

Тя може да не е виновна, но няма как инстинктивно да я харесвам. Коя жена харесва бившите на своя мъж?

# 199
Тя не е бивша, ми направо си е настояща, още дими пищовът, дето се вика:) и не, може да не харесваме бившите, но не ги обявяваме за обществен враг номер 1, в повечето случаи са безразлични, защото има знаци, че наистина са останали в миналото и са били бивши преди 2 години, не считано от миналата седмица.

# 200
Йована от Филипето. След като я прибрах като я наби  дори ме обича искрено. Една от най-големите ми дружки стана тази жена.

# 201
Хубаво си говорим, смеем се, обаче не разбрах, този 31 годишен какви доходи има и какви доходи има авторката?
Щом не може да го преодолее, но стои с него, значи е повече от интерес, отколкото от любов, си мисля аз. Иначе, защо да стоиш с някой, който се отнася чудесно с теб, но негова постъпка преди време много те е наранила и не ти дава покой?

# 202
31 годишен ли бил великия мъжкар, дето не може дълго без секс...Очаквах да е поне около 40така изпечен манипулатор, а той на 31. Tired

# 203
Хубаво си говорим, смеем се, обаче не разбрах, този 31 годишен какви доходи има и какви доходи има авторката?
Щом не може да го преодолее, но стои с него, значи е повече от интерес, отколкото от любов, си мисля аз. Иначе, защо да стоиш с някой, който се отнася чудесно с теб, но негова постъпка преди време много те е наранила и не ти дава покой?

Преди работехме заедно като фотографи и взимахме еднакви пари. Парите нямат общо. Сега работи само той.

# 204

Преди работехме заедно като фотографи и взимахме еднакви пари. Парите нямат общо. Сега работи само той.

Ясно, да сте живи и здрави.

# 205
Авторке, спри да се филмираш.
Сама пишеш, че в началото сте били приятели, споделяли сте си. Той ти е казал, че си пише с въпросната, както и доста други неща. Нормално е и това да ти сподели щом сама го поставяш във 'френд зоната', в която и преди сте си споделяли такива неща.
Отделно знаеш, че той те харесва, че отдавна не е правил секс ... Ами иска да е искрен до края. Най-малкото с това ти лапешко мислене сигурно е решил, че така по-лесно ще вземеш решение и ще спреш да го размотаваш.
В крайна сметка си се хванала с него, минала е година и си се сетила чак сега да се вайкаш. Ами няма смисъл.
Гледай си кефа докато го има и не мисли за това, между чии крака е било гаджето ти, когато ти си била просто негова позната/приятелка, но не и партньорка.

# 206
Чудя се колко плаща Бг мамата на тия да киснат и да си измислят тъпанарски истории, дето и в турските сериали ги няма. Как пък всеки новак с по 2мнения все в бгмама търси помощ и все са някви сходни фантасмагории... какви са тия простотии не знам...
Не се налага плащане. Те го правят от мерак да се чувстват в центъра на събитията. Гадното е, че понякога наистина има потребители, които имат нужда поне от чуждо виждане, за да се ориентират в собствените си чувства, а го отнасят като сеирджиите.

# 207
Аз за пръв път "попадам" на толкова словоохотлив мъж, дето всичко си изпява...че е кръшнал, че пък как отишъл, пък как го повикали, пък как си го сложили.....да се чуди човек що толкоз държи да й снесе всички подробности.
"Шах с пешките" съм.

# 208
Доста е хитър за 30годишен. Ама да има кой да му вярва.

# 209
Темата още е отворена Blush та да попишем още по казуса - Амор, има хора, за които да са близки с някого означава конкретно да няма дистанция между тях, не поддържат дори лично пространство - образно и дословно. Може би тъкмо такъв е този екземпляр.
За мен обаче основното е, че момичето има някакви здравословни проблеми и щом смята, че с него е ОК, аз наисина повече за това няма да говоря. Вече писах - здравето й е на първо място и всичко, което прави за да се чувства добре е оправдано - поне що се отнася до връзката с този мъж.

Общи условия

Активация на акаунт