Критичната година във вашата връзка...

• 16 493
  • 181
  •   1
Отговори
# 45
Критично става когото майката се остане с години в къщи и стане изнервена, поне при мен беше така.

И аз имам такива наблюдения .
И винаги жената е тази която е недоволна.В повечето случаи с основание,ама как пък веднъж не чух някой мъж да се оплаква от навик/характера на жена му...А дори и да се случи , то не правят от мухата слон,никога.
Случайно или не,жената е тази,която почва да недоволства ,стават караници и понякога положението става нетърпимо.

За мъжа е удар по собственото самочувствие и достойнство да се жалва от простотиите, които търпи. Хубава - лоша, носи си кръста, балансира, додето може. Жените ровят, човъркат, натякват, искат...

# 46
Скрит текст:
Критично става когото майката се остане с години в къщи и стане изнервена, поне при мен беше така.
И винаги жената е тази която е недоволна.В повечето случаи с основание,ама как пък веднъж не чух някой мъж да се оплаква от навик/характера на жена му...А дори и да се случи , то не правят от мухата слон,никога.
Случайно или не,жената е тази,която почва да недоволства ,стават караници и понякога положението става нетърпимо.
[/spoiler]

За мъжа е удар по собственото самочувствие и достойнство да се жалва от простотиите, които търпи. Хубава - лоша, носи си кръста, балансира, додето може. Жените ровят, човъркат, натякват, искат...

А,а,а де.За това говоря и аз.Хич не ми и изглеждат мъжете някакви мъченици,дето си носят кръста.Просто приемат нещата такива,каквито са.В краен случай си намират любовница Grinning

# 47
След седмица правим 13 години брак. Не сме имали критична година. Никога не съм се чувствала необичана и се надявам да не ми се случва.

# 48
След седмица правим 13 години брак. Не сме имали критична година. Никога не съм се чувствала необичана и се надявам да не ми се случва.

Да му стиснеш ръка на мъжа ти.С 4 жени вкъщи,има железни нерви човека Stuck Out Tongue

# 49
Ако питаш мен - отношенията с мъж, живял преди това със студена, властна и безкомпромисна жена - си е истинско изпитание за чувствата Grinning
Мъченици са, промити мозъци.

# 50
Ако питаш мен - отношенията с мъж, живял преди това със студена, властна и безкомпромисна жена - си е истинско изпитание за чувствата Grinning
Мъченици са, промити мозъци.

Предполагам,не знам.Всяко едно прехвърляне на стари разочарования върху новия партньор си е изпитание.

# 51
Не му пречи да е очарован от новия партньор. Трудно се изкоренява съмнението, че и тя не е по-различна Simple Smile

# 52
Ами не. И такива мъже познавам. Все собствената им жената е крива с нещо, другите все са по-убави и по-кадърни.

Всъщност търпят, щото има кой да им готви, шета и пере. Да търсят нова е повечето случаи им е нерентабилно. Ако куца секса си го намират навън, за всичко останало се излиза с аверчетата.

# 53
Не му пречи да е очарован от новия партньор. Трудно се изкоренява съмнението, че и тя не е по-различна Simple Smile

То се изкоренява,но остават променените възгледи как трябва да изглежда една връзка и за ролята на партньорите,любовта и тн.
Много хора излизат други от подобно разочарование.

# 54
Да, с подходящия човек се получават нещата.
Все по-гъзоръки жени и оправни в домакинството мъже виждам аз. Не знам кой кого търпи и защо, но не е добре общият фон, де. То и оттук се вижда.

# 55
18 г. брак и преди това- няколко месеца връзка. Не сме имали критични моменти, не сме имали драми и неразбирателства, нищо не е по- различно от първия ден.

Кризата при мен идва от болестите и непослушанието на детето, все се упреквам каква майка съм и не намирам отговор.Това, някак ме изкривява.

# 56
Това е само във връзките, в които жената изнася всичко на гърба си, а мъжа продължава да си живее като преди. Ако повечето мъже тичаха на работа, после да гледат децата, да чистят, да готвят и т.н., докато жена им си лежи на дивана, недоволните щяха да са те Simple Smile
Затова и са и повечето разводи, на жените им писна да са мъжете в семейството.

# 57
С годините всички се променяме,не само визуално,светоглед,приоритети,изобщо променя се начин на мислене,ВСИЧКО.
Тази година празнувахме 20 Годишнина от сватбата с моят съпруг💏Като се "обърнахме "назад в годините- имало е и хубаво и лошо,но най-ценното,което създадохме са 3 прекрасни деца (на 19,14 и 6год.)и дом в,който има обич и взаимно уважение.Имали сме моменти на несгоди,на напасване,но чак критични,НЕ! Винаги взаимно сме правили компромиси,никога никой не се е доказвал по някакъв начин на другия.Разбира се,онова"лудото"влюбване...преминава на следващ етап-разбиране,доверие,обич,уважение и подкрепа!За мен това е любовта,във всичките й аспекти.Любовта трябва да се подхранва,непрекъснато!Щастлива съм,че споделям живота си с човек,заслужил цялата ми любов и уважение!Късмет на всички,които търсят "точната"половинка!🍀💖

# 58
Направо се почувствах дефектна, по отношение на светоглед, приоритети и т.н. не съм се променила от... да кажем 15-годишна.

# 59
  • София
Коя беше критичната година във вашата връзка с любимия човек?  - Когато се роди детето.(5 г. от връзката) Тогава окончателно спряхме да си комуникираме и всичко тръгна стремглаво на долу.
Кога беше периодът, когато много се карахте, когато единия не разбираше другия, когато имахте чувството, че вече не ви обича както преди?Последната 1 г. (4-та година от брака и 9-та година от връзката) Преодоляхте ли този период и как? опитах, но не се получи и се разделихме.
Казват, че с времето чувствата си отиват. А дали е така? Да. Всичко става един навик.
Кажете, споделете...

Последна редакция: ср, 15 авг 2018, 15:27 от Wonder_woman__

Общи условия

Активация на акаунт