Септември наближава вече, чакаме те, мъничко човече!

• 40 141
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Момичета, моето секцио е много скоро и такъв страх ме е обзел, не мога да спя. Казват ми - ти вече си го преживяла, знаеш какво е, да ама именно заради това. Трябва да се стегна, не знам какво ми става. Може би от липсата на сън съм съвсем не в настроение и лоши мисли ме обземат Sad

# 556
Момичета, моето секцио е много скоро и такъв страх ме е обзел, не мога да спя. Казват ми - ти вече си го преживяла, знаеш какво е, да ама именно заради това. Трябва да се стегна, не знам какво ми става. Може би от липсата на сън съм съвсем не в настроение и лоши мисли ме обземат Sad

Опитай се да си спокойна. Макар, че накрая май всички ни тресе тревогата. Ти поне си знаеш датата, а останалите тръпнем ден за ден и всяка болка и стягане се чудим - почва ли (макар и на мен да ми е 2ро). Деликатен момент е наближаването на термина...Гледам  да се разсейвам с някакви дейности, ама вечер ми е особено трудно и с безсънието Simple Smile
Two Hearts

Mn.Nikol, и според мен, най-добре се довери на лекарите Simple Smile

# 557
  • Русе
И аз имам едно секцио и дата за второ. Честно казано съм спокойна още. Повече ме притеснява това дали ще устискам до датата за секцио, понеже ми е много напрегнато и голяма лудница. Приключваме ремонт, чистене ме чака имам още да гладя и подреждам. Имам помощници, но понякога се чудя помагат ли ми или ми пречат повече.... Емоциите около първия учебен ден на баткото се чудя дали няма да ми дойдат в повече. Имам чувството, че на бебка не и се стои вътре.... Ако тръгне да излиза си нямам идея дали ще има време да стигна до моя си доктор, който е на 45 мин.път без задръствания...Такива неща ме терзаят мен.

# 558
Родителската среща на дъщеря ми е на 10.09. То е, ясно, че аз няма да мога да ида, ще иде ММ. Просто можеше по-рано да дадат списък с основните ученически пособия, които да купим.

# 559
Мале съвсем се уплаших, много ли е страшно секциото.

# 560
Мале съвсем се уплаших, много ли е страшно секциото.

Mn.Nikol, според мен всичко е индивидуално. Като лежах в Токуда в началото на месеца, в моята стая имаше момиче за секцио и по случайност в същия ден и колежка на ММ беше аз секцио. Ходих да ги посещавам мамите в стаята след операцията - бяха в отлично състояние само 2-3ч след раждането. Единствено, че не можеха да стават, но май още вечерта ги раздвижиха, на следващия ден щъкаха. Аз от моето нормално раждане се възстановявах седмици. Мисли си сааааааамо хубави неща!!! Всичко ще е наред! Ти се следиш, тук всички се следим и остава само да дочакаме тази прекрасна среща с бебчетата Gift Heart

# 561
Не не, не е страшно, аз например имам панически страх от упойки (дето не се усещат краката). Ама то си е при мен.

# 562
  • гр. Варна
Знаете ли след нормално раждане, кога дават да се изкъпеш? 😃

# 563
Знаете ли след нормално раждане, кога дават да се изкъпеш? 😃

Когато ти имаш сили Simple Smile Нещо друго ли си чула/чела?

# 564
  • гр. Варна
Ами не нищо не съм чула, но днес се зачудих просто Simple Smile освен всички мисли за раждането и страхове, за които си мисля по цял ден, днес стигнах и до този въпрос;д

# 565
Ох, днес бях на преглед и доктора ми каза, че са ми намалели водите и матката ми е остаряла 🙁 според вас опасно ли е това за бебето

# 566
Ами не нищо не съм чула, но днес се зачудих просто Simple Smile освен всички мисли за раждането и страхове, за които си мисля по цял ден, днес стигнах и до този въпрос;д

След нормалното раждане се лежи около 2ч и след това е хубаво да станеш, колкото може по-скоро. Да посетиш WC, ако искаш да се изкъпеш Simple Smile Няма ограничения.

# 567
Ох, днес бях на преглед и доктора ми каза, че са ми намалели водите и матката ми е остаряла 🙁 според вас опасно ли е това за бебето
Да не би плацентата да е остаряла, че нещо не се връзва да е матката Grinning

# 568

Кога ти е терминът? Предполагам, че за плацентата говори. Какво друго каза?

# 569
Да плацентата 😁😁 мислила съм си за матката нещо на 19 септември ми е термина

Общи условия

Активация на акаунт