Септември наближава вече, чакаме те, мъничко човече!

• 40 130
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Четито, Ели! Бъдете здрави и много щастливи, и скорошно възстановяване. Flowers Hibiscus

# 616
Е мамчета и бъдещи мамчета.. Преди малко се рпди и моята принцеса Божидара❤

Честито, Ели ! Да ви радва много малката госпожица Hug

# 617
  • Варна
Честито, Ели. Да е жива и здрава Simple Smile
Срети, отиди на преглед. Не е добре това повръщане.

# 618
  • In Neverland
Честито бебче Елито Петрова 600899 да ви е жива и здрава, а ти бързо да се възстановиш и да споделиш как мина Flowers Hibiscus

# 619
  • Варна
Момичета, ето един линк ако искате да се посмеете малко. http://mamaninja.bg/%D0%B7%D0%B0%D0%B1%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%BE/i … na-prodalzhenieto

# 620
  • София
Честита рожба, Ели! Да расте здрава и безгрижна!:heart:
Srety, и аз мисля, че е добре да посетиш лекар. Стискам палци!

# 621
Елито Честито бебе! Живо и здраво и много да ви радва 😊
Аз да споделя - последните дни все се събуждам от болезнени контракции, но минават след 10-на минути и пак лягам да спя. Бях на преглед и доктора каза, че явно имам по-чувствителна матка.
Бебето е 2890гр. в 36гс +3 дни. Другата седмица ще ме гледа за разкритие, че доки заминава за море после. Термина ми е далече на 22-ри Септ.

# 622
  • Beyond the stars
Елито, да сте живи и здрави и много да ви радва девойката Wink
И аз ще чакам да разкажеш като имаш време и желание, че много се измъчи  Hug

# 623
  • гр.Бургас
Ели честито ви бебе! Живи и здрави и двете! И на теб , разбира се, бързо възстановяване! Flowers Cherry Blossom

# 624
Здравейте днес се роди бебе Никола 53см. 3750гр. Планувано ре секцио. Всичко мина 😊сега се възтановявам, чувствам се много добре. Успех на всички ви, ще стискам 👍

# 625
Здравейте днес се роди бебе Никола 53см. 3750гр. Планувано ре секцио. Всичко мина 😊сега се възтановявам, чувствам се много добре. Успех на всички ви, ще стискам 👍
Честито , живо и здраво и бебе Никола.
Бързо възстановяване Mamamario, бъдете много щастливи!

# 626
Честито на новите мами и бебенца ❤️❤️❤️ да са живи и здрави 😘

# 627
  • София
Честита Божидара на мама Ели и честит малък Никола на Mamamario! Да са ви живи и здрави сладките бебоци, да ви радват и да растат много щастливи. И на двете ви много бързо възстановяване и ще очакваме включвания да разкажете как сте, как са се случили нещата и как са бебковците. Прегръдки! Heart

Последна редакция: вт, 28 авг 2018, 22:14 от Deya_Nova

# 628
  • София
Честита рожба, Mamamario! Да расте здрав, силен и безгрижен! На теб бързо възстановяване! Heart

# 629
Честити рожби и на двете мами! Да са ви живи и здрави!

Общи условия

Активация на акаунт