Септември наближава вече, чакаме те, мъничко човече!

• 40 138
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Да плацентата 😁😁 мислила съм си за матката нещо на 19 септември ми е термина

С докторът какво те посъветва? Щом е констатирал такива изменения, все трябва да е казал нещо. Коя степен е плацентата, ако ти е казал...

Видях, че си писала тъкмо. Малко неангажиран ми се вижда тоя човек...Каза ли при кой да отидеш? Ти в кой град си? Този лекар ли те е следил до сега?

# 571
От Благоевград съм. Ходя на частно при него д-р Малчев. Попринцип той не изражда и ме насочва към негова колежка

# 572
Каза ли ти коя степен е плацентата?

# 573
Според мен иди да те видят в най-близко време - още утре или в сряда. Щом бебчето изостава и плацентата е остаряла ( предполагам 3-та степен) е възможно вече да не снабдява бебчето с достатъчно хранителни вещества. Кога си на тонове? Не мога да си обясня този лекар защо не ти е обяснил нещата...

# 574
Момичета, моето секцио е много скоро и такъв страх ме е обзел, не мога да спя. Казват ми - ти вече си го преживяла, знаеш какво е, да ама именно заради това. Трябва да се стегна, не знам какво ми става. Може би от липсата на сън съм съвсем не в настроение и лоши мисли ме обземат Sad

И мен много ме беше страх, защото също знаех какво ме чака. Оказа се обаче, че страха е неоснователен. Второто ми секцио нямаше нищо общо с първото. Много бързо се възстанових. По въпроса с упойката, толкова много ме болеше от контракциите, че нямах търпение да ми я сложат.
Днес даже ми се прииска да покарам крострежора, но ще изчакам да отида на преглед и да попитам дали мога да започна с леките тренировки.

МърМяу, какво стана с теб? Изписаха ли бебето?

Veli29 как мина прегледа?

Dimitrova.Albena и аз мисля, че е хубаво да отидеш на преглед за всеки случай.

# 575
Според мен иди да те видят в най-близко време - още утре или в сряда. Щом бебчето изостава и плацентата е остаряла ( предполагам 3-та степен) е възможно вече да не снабдява бебчето с достатъчно хранителни вещества. Кога си на тонове? Не мога да си обясня този лекар защо не ти е обяснил нещата...
Уж всичко досега беше наред а сега това. Тъй като първото ми дете се роди
2700 ми казаха, че си нося малки бебета

# 576
Здравейте, усещали ли сте все едно имате въздух в корема?

# 577
  • Русе
Родителската среща на дъщеря ми е на 10.09. То е, ясно, че аз няма да мога да ида, ще иде ММ. Просто можеше по-рано да дадат списък с основните ученически пособия, които да купим.
Love_fairy и аз чакам дата за нова родителска среща, но при нас няма да е за този списък. Много добре стана, че ни го дадоха в края на юни. Поне това го оправих и не го мисля. При вас що толкова късно и в последния момент... много не приятно. От къде си? Аз съм от Русе и до колкото знам, и на мои приятели в различно от нашето училище, първата родителска среща е минала и още тогава са получили списъка.
За мен също първото секцио беше много трудно и на всички казвах, че второ бебе ще има когато забравя кошмара от раждането и кърменето през час и половина, и спането по 4 часа общо за деня Simple Smile Аз, че не съм забравила не съм, но сега просто знам какво е и това ми носи успокоение. Като прочетох на няколко места, че второто е по-леко от първото се успокоих и сега съм на вълна, че ще ми е по-леко. Четох из темите и за хомеопатията след секцио. Ще си подготвя и хомеопатия и съм сигурна, че този път ще мине по-бързо Simple Smile

# 578
Наистина ли е толкова тежък периода на възстановяване след секцио.

Може би е индивидуално при всеки незнам, имам приятелки, които ми казват, че много леко и бързо са се възстановили, но познавам и други, които казват, че им отнело седмици.

# 579
Мишенце, имахме родителска среща още в края на Юни, но не ни дадоха списък. От София съм.

# 580
  • Русе
Mn.nikol вероятно е индивидуално наистина.... сигурно зависи от прага на търпимост... може и от нагласата до някъде. Не знам и аз. При мен първите 2 седмици бяха зле. Не можех да ставам без помощ вкъщи. В болницата ставах но леглата бяха някак по различни и имаше къде да се хващам. Вкъщи ММ ми даваше ръка и аз се набирах по нея Simple Smile После поне 4 месеца не бях себе си. А сигурно до годината усещах мястото странно, като изтръпнало, не го бутах и не давах никой да бута там. Белега ми избеля доста по-късно. Сигурно след 3 години. В началото само го третирах, съвсем малко. Може би това е проблема. Просто ми беше гадно да пипам там. Само 10 дни мисля мазах с контрактубекс. Сега мисля да мажа по усърдно и се колебая между две мазила.
Love_fairy много неприятно в твоя случай, че така в последния момент ще се товариш.

# 581
Малеее на мен най-вероятно края на седмицата ще ми е секциото в сряда ще ми кажат датата като ви чета почнах да се паникьосвам яко.

Аз съм с много нисък праг на болка.

# 582
Малеее на мен най-вероятно края на седмицата ще ми е секциото в сряда ще ми кажат датата като ви чета почнах да се паникьосвам яко.

Ще се справиш! Стига се самонавива как ще те боли. Според мен съвсем скоро ще се похвалиш с едно леко секцио, та всички дето сме за нормално да се замислим 😂 Повтаряй си как ще се справиш, всяка друга мисъл ти вреди.

# 583
А задължително ли е корема да падне, за да родиш или може раждането да тръгне и с корем който е високо?

# 584
  • Русе

Моят е също ужасно нисък /рева като ми скубят веждите, просто ме боли хаха/, но го преживях един път. Ще го преживея и втори. И ти ще успееш, споко.
При секцио, според мен е важен доктора и екипа. Нормално може да си позволиш без екип и който се падне, но при секциото трябва да си по прецизен в избора и задължително да имаш екип. Всичко ще е на ред!

Общи условия

Активация на акаунт