PANDORA

• 92 696
  • 708
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Никоя ли от вас няма такъв клипс, да ми каже дали има печати по него. Чудя се, от една страна- не е възможно да е менте от сайт, който има и официални магазини в моловете. От друга страна - възможно ли е Пандора да не са сложили никакви печати?

# 256
Защо не отидеш до някой друг магазин и да разгледаш същия клипс дали има печат?

# 257
  • Somewhere in Spacetime
Никоя ли от вас няма такъв клипс, да ми каже дали има печати по него. Чудя се, от една страна- не е възможно да е менте от сайт, който има и официални магазини в моловете. От друга страна - възможно ли е Пандора да не са сложили никакви печати?

Пух много добър съвет ти е дала. Провери в магазин на Пандора. Явно никоя от нас го няма.
Ако нещо те притеснява, тъй като е купен чрез електронна покупко - продажба, имаш право в 14 - дневен срок от датата на покупката да го върнеш.

# 258
  • София
Даааааа, явно в събота ще отскоча до Пандора, притеснява ме само, че е до "изчерпване на количиствата" и не съм сигурна дали ще го има наличен ...... Ще падне едно обикаляне по магазините Thinking

# 259
  • Somewhere in Spacetime
Звънни предварително в магазините и ги питай дали го имат наличен, за да не обикаляш.

# 260
  • София
Звънях в два магазина на Пандора, но никой не вдига. Но като влязох в сайта им, и кликнах  на " намиране на магазин" в София, излизат освен официалните магазини на Пандора , и тези на Силвър Корт, което значи , че са напълно легално представителство на Пандора. Сега като си разглеждах внимателно другият талисман, забелязах, че едно от камъчетата е жълто , вместо прозрачно . Или се вталясвам или е за рекламация. Продължавам да не успявам да кача снимки, нито от телефона, нито от компютъра... спира до едно непрекъснато зареждане на файла и нищо не се случва. За този талисман става дума :
https://www.pandora.net/bg-bg/products/charms/silver/796214cz.

# 261
Вярно ли е, че се отпускат гривните? Почти не мога да намеря размер 15, спират ли го, какво се случва?

# 262
  • Somewhere in Spacetime
Звънях в два магазина на Пандора, но никой не вдига. Но като влязох в сайта им, и кликнах  на " намиране на магазин" в София, излизат освен официалните магазини на Пандора , и тези на Силвър Корт, което значи , че са напълно легално представителство на Пандора. Сега като си разглеждах внимателно другият талисман, забелязах, че едно от камъчетата е жълто , вместо прозрачно . Или се вталясвам или е за рекламация. Продължавам да не успявам да кача снимки, нито от телефона, нито от компютъра... спира до едно непрекъснато зареждане на файла и нищо не се случва. За този талисман става дума :
https://www.pandora.net/bg-bg/products/charms/silver/796214cz.
Да не прави много голям размер снимки телефонът ти?
Намали от настройките размерът на снимките, който да прави телефона, и пак опитай.

# 263
Купувала съм гривна от Алиекспрес - твърда, със закопчалка с камъни. Струваше около 30 лв. На втория час паднаха 2 камъка, на другия ден още един. Гривната имаше печати и беше 100% сребърна (носих я на бижутер), но просто кофти изпълнение. Поръчвала съм си и талисман, но го носех на врата на верижка - не е мръднал. Цената беше 10 лв.
След гривната обаче, реших, че няма да си давам парите за ментаци и отидох директно в Пандора. Къпала съм се с Пандората, къде ли не я удрям неволно - всички камъни са си там.

# 264
Заводите на Пандора са  в Тайланд .
И 15 размер вече се спира от производство

# 265
  • Down south
Заводите на Пандора са  в Тайланд .
И 15 размер вече се спира от производство
Точно това щях да кажа, на всичко пише "Произведено в Тайланд..
Качеството на Пандора е много добро, за това и цените са такива.

Ако не се държи на качество, а на количество, реплики има под път и над път.

# 266
Не смея да купувам китайски реплики, тъй като винаги имам едно съмнение дали действително бижутата са сребърни, каквото и да пише. Една колежка поръча гривна от Wish и се изрина от нея. Иначе в някои магазини за сребро продават реплики за по 30 - 40 лв., но и това не съм пробвала.
Относно качеството е до късмет явно. Приятелка си взе гривна със закопчалка от розово злато и след 2-3 месеца се обели парченце от покритието. Аз до сега не съм имала проблеми и паднали камъни.

# 267
Здравейте, аз също съм фен на Пандора, и понеже се занимавам с онлайн търговия и производство и какво ли още не, искам да ви кажа, че Пандора също се произвеждат в Китай. За това и с пускането на всяка нова колекция, до 5 дни всичко се пуска и в Алиекспрес. Купувала съм и от магазин на Пандора и от Алиекспрес и от големи складове, чийто фактури са признати от Ибей и Амазон. На едро цените вървят от 4-5 долара на брой с кутията и сертификат. Естествено, че в Алиекспрес има и големи ментаци, и на такива съм попадала, но те нямат печат, цените им са много ниски и качеството си личи дори и на снимки. Естествено всеки сам решава, къде да си харчи парите и за какво, но според мен Пандора, малко преувеличават нещата от към цени и високо качество.

Изобщо не ми стана ясно целта на поста ви какъв е, че се произвеждат в Китай и оттам всичко, което им е второ качество се пласира по света чрез китайски сайтове. Че някои реплики дефакто не са реплики ли, за мен щом не е от оторизиран сайт или магазин, не е оригинален, ако ще и по хубава изработка да е от китайските..

# 268
  • Down south

Относно качеството е до късмет явно. Приятелка си взе гривна със закопчалка от розово злато и след 2-3 месеца се обели парченце от покритието. Аз до сега не съм имала проблеми и паднали камъни.
Не е до късмет, ако разбира се, е оригинално.  Ако приятелката ти си е купила гривната от магазин на Пандора и се е "обелила",  защо не я е върнала?

Струва ми се странно, нещо на Пандора да се "обели",  покритието и на розовотоа "злато", и на 18 карата е по специална технология и не се бели.

# 269
Е, с очите си го видях, беше се обелила, и да, гривната е от магазин на Пандора. Предполагам, че ще направи рекламация, разбира се. Да твърдиш, че някой изработва стотици модели сребърни бижута и нито едно от нях не може да даде дефект е наивно, а и Пандора за стандартите на България са много скъпи, но в никакъв случай не може да се каже, че се доближават до висок клас бижута.

Общи условия

Активация на акаунт