PANDORA

• 91 796
  • 708
  •   1
Отговори
# 585
  • Лайпциг / Перник / София
В Германия инат 10% отсъпка за рожденника на рождения му ден. Трябва само да разпечаташ мейл, който ти изпращат след като си се регистрирал за онлайн бюлетина им.
Много е жалко как в България и в това отношение сме назад Sad

# 586
И в Бг има такива карти, но явно са скришни, понеже крият, но пред мен имаше едно момче и се направиха , че не го разбират и накрая разбраха.

# 587
  • Down south
Какво имаш предвид под скришни? То е обикновена кредитна карта, само че за нея се "кандидатства" през магазина/ сайта им и картата носи логото на Пандора

От утре, за 4 дни, при нас има това.
При покупка на стойност от $125 преди таксите, получаваш тази гривна

Shop the perfect holiday gifts and receive a FREE Limited Edition Bangle with your $125 PANDORA purchase. Hurry while supplies last. Visit us for details.

Последна редакция: ср, 05 дек 2018, 18:27 от Daylily

# 588
В Австралия на ЧП за покупка 150$ подарък гривна.За тях тази сума не е голяма както е у нас.Най-ниско квалифицираният труд се заплаща 16,50на час.Това по повод,че у нас е по-недостъпно като цени,а на всичкото отгоре не може смяна,пък какво да кажем за ''кощунството'' да ти върнат пари? ooooh!
Мойта роднина в Австралия се е обзавела с трета гривна.Предложили са и,да си остави старите бижута за безплатно почистване.Преди да довърши си мислех,че е трябвало да стане сега,веднага,докато има промоция.Да,ама НЕ.Ще ги остави,когато тя прецени.Казала им е,че ще бъде след новогодишните празници.Една дама е пазарувала сериозно и си е тръгнала с 5-6гривни подарък.Там бижутата били много популярни и имало доста клиентки. Grinning

# 589
  • Лайпциг / Перник / София
Момичета, тук (Германия) има промоция от днес до 24.12 при покупка над 149€ получаваш гривна подарък на стойност до 79€. Аз много искам една отворена гривна! Утре ще ходим в магазина Relaxed
Много ми харесва как изглежда и сякаш седи много нежно и ми се струва, че е удобна, но все пак не съм пробвала на себе си, затова да попитам тук - някоя от вас има ли такава? Удобна ли е? Благодаря предварително Simple Smile

# 590
Ангела, да имам я, много е удобна, точно защото все бързам и хоп слага се за секунди, а не се вади тошкова лесно, че да я загубиш примерно, много е красива с един или три талисмана, без също. стилна е.

# 591
  • Бургас
Здравейте!
Този сайт читав ли е? С търсачката нищо не открих, а не съм ви следила досега? Мерси!
http://www.browns-fashion.com/shops/pandora-best-friends-forever … acelet-cb631.html

# 592
  • Down south
Ангела, да имам я, много е удобна, точно защото все бързам и хоп слага се за секунди, а не се вади тошкова
Красива е.
И аз я имах за около седмица или малко повече, но я върнах, защото ми пречеше. Мислех, че ще свикна, мо не успях.

# 593
  • София
Аз точно тази исках,но вече не е налична..

# 594
Здравейте, над каква сума е безплатна доставката в silvercort , защото ми начислява доставка за сума под 200 лв ?

# 595
Отворената гривна ли не е налична? Според мен зависи дали ще е удобна колко см ти е ръката, моите меките са 18 см, отворената е 17,5 и ми е най тамън, а твърдите са ми 17 и винаги маалко им липсва, биха ми били идеални, ако и те са 17,5, а не 17 или 19 см само.
Силвър Корт в момента са с безплатна доставка! До 31.12.

# 596
  • ГО
За твърдата гривна как е най-добре да седи на ръката? По ръката или свободна?
Не съм имала, та се чудя. Меките гривни са ми леко свободни, рефлекшъна е почти по ръката, твърдата??? Лошото е, че са през няколко см. 17-19-21см

# 597
  • ГО
Има ли някакъв двоен талисман, искам да купя на двете ми дъщери, препоръчайте ми нещо
Ето още един вариант.

https://www.pandora.net/bg-bg/products/charms/791950cz

# 598
  • София
Отворената гривна ли не е налична? Според мен зависи дали ще е удобна колко см ти е ръката, моите меките са 18 см, отворената е 17,5 и ми е най тамън, а твърдите са ми 17 и винаги маалко им липсва, биха ми били идеални, ако и те са 17,5, а не 17 или 19 см само.
Силвър Корт в момента са с безплатна доставка! До 31.12.
Да,показаната не е налична,има по-скъпия вариант!

# 599
Има ли някакъв двоен талисман, искам да купя на двете ми дъщери, препоръчайте ми нещо
Ето още един вариант.

https://www.pandora.net/bg-bg/products/charms/791950cz

Ама приятели...иначе точно такова искам

Общи условия

Активация на акаунт