PANDORA

• 92 630
  • 708
  •   1
Отговори
# 570
Имайте предвид, че гривните "Пандора" имат сантиметри, моята например е 18см(има и 17см и 20см),тоест наистина трябва да се премери.
Може да й купи талисман. А заедно да идат да изберат гривна.

# 571
  • Пловдив
200- 250 евро си е много добър бюджет - ще може да си купи гривна, клипсове, осигурителна верижка, че и талисман Wink. Но и аз ще кажа, че ваучер е най-добре! Simple Smile

# 572
  • ГО
И аз щях да предложа талисман и заедно да изберат гривната и размера ѝ, ама то сега с тая нова серия - Рефлекшън....
От друга страна, всичко което се купи, може да се смени, та и да купи нещо, като не ѝ хареса или стане, ще си избере друго заедно с него. Бюджетът е идеален.

# 573
  • Берлин
Благодаря за разумните съвети. Ще се вслушаме

# 574
Има ли някакъв двоен талисман, искам да купя на двете ми дъщери, препоръчайте ми нещо

# 575
  • ГО
Аз имам BFF, четирилистна детелинка, която е разделена на 2. Едната половинка е в мен, другата е в най-добрата ми приятелка.
Имам майка и дъщеря, който пак е разделен в мен и дъщеря ми, но във вашия случай не е приложимо.

# 576
Да, нещо за сестри може би..но се изцъклих и не открих

# 577
  • ГО

Това или това:

Имам първото, не знам дали са налични още.

# 578
Второто го видях да, исках точно нещо като първото, уви...не намерих

# 579
Това за смяната е много различно за различните държави, например в България не може да се върне талисман, пък гривните можело до 30 ден по закон, но до три дни всъщност ще я приемат, и то ако не си я носил изобщо, примерно от подарък. Ако е носена нямало и в този срок да я приемат. За чужбина някои момичета казаха, че сменяли повреден даже талисман, без да е купен от същия магазин. Тук изобщо не сменят ако ще на другия двн да го занесеш. Това според мен е заради така добрите ментета на нашия пазар, при което и в магазина няма да разберат, че е менте. Тук явно е много разпространено ментетата и в магазина ти казват на гривната дали имаш такъв талисман, това също едно момиче го беше писало. Може да й е бил подарък и т.н. обаче така са я насолили..

# 580
  • ГО
Много интересно, как ще разберат, че гривната е носена, па макар и 3 дена?
Ментаци по гривните нямам, освен 2 Муранота от Венеция, които не са Пандорски, ама от друга страна да ме солят, че нося ментета малко ми е в повече.

# 581
Да,вярно е,че у нас винаги първо отказват смяна,дори срещу доплащане на по-скъпа стока.Говоря за чисто нов тридневен талисман,не излизал от кутийката,който се дублира.Не и не!Нито е бил намален,нито е евтин.Навсякъде в ЕС ги разменят ако се наложи,а в щатите дори връщат срещу сумата.Била съм свидетел на абсурдна ситуация в магазина на бул.''Витоша''.Момиче иска да смени гривна подарък за абитуренският и бал,за по-малка.Естествено,че след като и е свободна гривната,не е носена.Не може! NaughtyКупена е във Варна,трябва там да я сменят! Crossing ArmsЗначи девойката трябва да плати куриер,роднините да хукнат да правят смяна. ooooh!
Талисман ''Майка и дъщеря'' гледах на ЧП и не беше двоен.След като нямаше някои набелязани,се наложи да мина на списък с резервни вариянти и поисках въпросният.Единичен е.Та покрай това се замислям,дали наистина няма някакви реплики и в магазините? newsm78

# 582
  • Down south
Явно има разлика в политиката за различните части на света.
При нас (САЩ), закупени бижута могат да се върнат срещу връщане на сумата, само от конкретният магазин, от който са закупени. Могат да се заменят във всеки друг в рамките на 30 дни, носени или не.

Ако има намаление, да речем преди седмица дадено бижу е закупено за стойност от $100, в момента има намаление от 35%, може да се отиде в магазина, от който е закупено и да се поиска разликата. Работи в два варианта. Или ти връщат разликата или връщаш бижуто и го купуваш отново с намалението.

Закупени бижута от  виртуалният им магазин, могат да се връщат в рамките на 30 дни или да се заменят във физически магазин пак в този период.

# 583
Тук при нас сме винаги изостанали по една или друга причина. Например падна ми камъче, купен е талисмана от Силвър Корт, но питах в магазина им в Мол Пловдив, понеже нали твърдят че е официален представител Силвъра. Онези ми казаха, ами не може, не можем да гарантираме за този магазин?! Няма как да се отремонтира при нас. Ок, за едно камъче няма да спре света, но е показателна цялата им фалшива политика.
Другото, в Сащ имат намаление специално за Рд нали, тук не са и чували за тази възможност, питах, гледаха ме като извънземно. Явно много искам и очаквам от бг доставчици..

# 584
  • Down south
Да, има намаления за РД, нещо от рода на $25 от покупката, НО само ако си притежател на тяхна кредитна карта.
За въпросните притежатели има частни (необявени) намаления и разни други привлекателни неща.
Сега за Black Friday,  имаше два дни намаление за тях и беше 35%, за останалите, като мен, само 25%

След дъжд качулка, дъщеря ми нави и аз извадих такава карта. Още не съм я ползвала.

Общи условия

Активация на акаунт