Звездни компромати - 377

• 76 969
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
  • Добрич

Обаче моята свекърва има един лаф" Мерака е до време, алкохолизма-до гроб"

Мъжът ти мераклия ли е?Simple Smile

Спрямо мене да Stuck Out Tongue

П.С. Свекър ми беше алкохолик, но си отиде от рак на стомаха. Та тя се успокояваше по този начин, че не може  да го спре.

# 481
  • До морето
В България наистина е до гроб, защото няма адекватни мерки, организации, клиники. Даже нормално човешко отношение не срещаш. Виждали ли сте някой в компания, като каже, че няма да пие какво получава - подигравки, бъзици и постоянно подканяне- пийни си бе, пийни, само едно малко, абе от едно нищо няма да ти стане....... Алкохол се продава и се пие абсолютно навсякъде и абсолютно на всеки.

# 482
  • Countryside
Бен Афлек много го харесвам, и като актьор, и като режисьор. Жалко, че е залитнал по алкохол и може би наркотици и си остави разкошната жена и чудесни деца. Четох за Робърт Дауни Дж. че и той е бил залитнал по алкохол и наркотици,  и е бил по клиники, имал е арести за нетрезво шофиране и т.н. Накрая решава сам да приключи с това, а мисля Мел Гибсън гарантира за него, да се снима във филм, че никой не го искал, понеже бил непредвидим и не ходел на снимки. Оттам колелото се завърта, за да се стигне до хитовата поредица "Железният човек". После срещнал жена си, която е йога инструктор(по спомен) и съвсем спира с пороците. Дано Бен реши да се поправи, ако сам не реши никой не може да му помогне...даже мисля че Джен ще си го вземе обратно ако се осъзнае и се оправи и разбира се иска да е с нея.

# 483
  • До сърцето...
Кофти новина за Бен...

Малко снимки за друго настроение:
Ева Лонгория и бебче
Скрит текст:

Емилия Кларк на почивка
Скрит текст:

Бре, Шарапова каква е свежарка
Скрит текст:

Але Амброзио с децата
Скрит текст:

тази със специално намигване към Денси
Кейт и Том Форд
Скрит текст:

# 484
Шведската прицеса Естел също тръгна на училище
 https://www.harpersbazaar.com/celebrity/latest/a22789321/sweden- … first-day-school/
Не мога да видя дали има букви по блузата, но те аристократите май все си нямат, може да не им стигат парите за качествени дрешки 😊
Ако мислиш, че точно тези пазаруват в Н&М много се лъжеш.Дори на снимката си личи , че това е качествен тоалет

# 485
А рокличката на майката е като от Илиянци.

# 486
тази със специално намигване към Денси
Кейт и Том Форд
Скрит текст:
Ухаааа  Heart Eyes

# 487
А как така Деси Банова се озовава в морската вила на президента? Дали някъде (при Гала) го е обяснила или да не питам така, нездраво Simple Smile

На Ева Лонгория бебето е съвсем малко и се чудя какво е това приспособление, в което го е сложила.

# 488
Естел и Н&М е носила
Скрит текст:
Много са сладки.

jeniqa Laughing

# 489
А как така Деси Банова се озовава в морската вила на президента? Дали някъде (при Гала) го е обяснила или да не питам така, нездраво Simple Smile

На Ева Лонгория бебето е съвсем малко и се чудя какво е това приспособление, в което го е сложила.

О, разказаха и още как 😀
не помня точно, май чрез общи познати се събрали

Бебето на Ева изглежда да е в някъкъв модерен шезлонг, на Мамас н папас ми прилича.

Последна редакция: чт, 23 авг 2018, 16:27 от Ванилия 🌸

# 490
Внучката на Симеон Сакскобургготски, Мафалда с Рита Ора. Мафалда, 24г. е издала първия си албум, също е певица.
https://static.dir.bg/uploads/images/2018/08/23/1496190/768x.jpg?_=1535007194
Още
https://static.dir.bg/uploads/images/2018/08/23/1496182/768x.jpg?_=1535006557
С приятеля си
https://static.dir.bg/uploads/images/2018/08/23/1496224/768x.jpg?_=1535007357

# 491
От мен един Том Харди за Енкуаер

Скрит текст:

# 492
  • София
Християна Тодорова участва в подготовката на Световното първенство по ХГ.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 493
  • София
От мен един Том Харди за Енкуаер

Скрит текст:
така, така, единият часовник е на българско време;)

# 494
  • Countryside
Мерси, Пийкок! Жена му хич не ми се връзва с Лео. Той е кифльо, а тя хич не е суетна, даже бих казала, че е невзрачна. Може наистина да му е прикритие, на мен ми се струва гей Лео, даже се учудих, като чух че се е размножил. Както и да е, живи и здрави да са и да си гледат чудесните деца!

Общи условия

Активация на акаунт