Кауфланд - тема 31

• 72 903
  • 754
  •   1
Отговори
# 135
  • Sk babe
Имали ли сте проблеми с цените? В смисъл, че е обявена една цена, а на касата излиза,че е друга (по-скъпата, разбира се)? Защото на мен ми се случва от както съм се прибрала в БГ.... С майка ми ходим до близкия Кауфланд. Гледам, бая хора се взират в касовите си бонове на излизане. На мен ми се случи 5 пъти за 2 месеца - "Колежката не го е маркира правилно", "Ами, случват се разминавания" и т.н. Потресена съм, в чужбина никога не ми се е случвало.
Къде се случва това?

Варненския Кауфланд. Оня ден се престраших да си купя плод от там. Касиерката гледа цената на етика, гледа мен. Питам я да не би да не съм оцелила плода? Мълчи, стана и 4 пъти тегли една малка диня на кантара - цъка, тегли, оглежда. Диня от 2 кг й се стори явно мн евтина. И понеже ме погледна все едно съм крадец й казах, че ако ги направят по 1 лв килограма няма да имат такива проблеми - никой няма да си купува. Още месец и половина ще съм си в БГ и съм решила,че ще си купувам всяка седмица моркови - всеки морков ще го тегля отделно и с отделна бележка, ей така - за спорта.

# 136
Аз винаги си държа в колата монети, за количките по суперите.

# 137
 На мен, последния път като дадох пари да ми развалят за количка, ми дадоха безплатно жетончето. Червено с К отпред, като осмичка, за да става и за двете гнезда на количката.

# 138
Здравейте, момичета ( и момчета )! Да питам тези от вас, които вече са пазарували тази седмица в К. на ул. Скопие/София, дали има от Омото ПРАХ за цветно или е само за бяло?

# 139
Относно жетоните.. аз в продължение на 1-2 месеца си намерих 3 бр на паркингите по земята... подарих един и сега с мъжа ми всеки си има за пазаруване..
За сметките-само един път ми се случи да имам разминаване, но видях чак в къщи и не ми се връщаше.. сега си гледам бележката в магазина още.. Grinning
Чета ви редовно, споделяте доста полезни неща.. пък и раздумка става.. пожелавам ви приятен ден! Blush

# 140
Здравейте, момичета ( и момчета )! Да питам тези от вас, които вече са пазарували тази седмица в К. на ул. Скопие/София, дали има от Омото ПРАХ за цветно или е само за бяло?

Скрит текст:
В СВА до утре Омо ултимейт е намален, НО обърни внимание в брошурата им, че е само за определени магазини в София-изброени са изчерпателно с улиците. Може да имаш някой такъв магазин наблизо и да се възползваш от промоцията...

# 141
  • о`майна лунна нощ е
Добре, де, и това не го разбирам - защо определени магазини?
В тази връзка - случвало ми се е. Влизам в един от Кауфландите в града, купувам определени бонбони на промоция /те обаче се предлагат в два варианта - с червен и син етикет/. След каса установявам, че са ме таксували на редовна цена. Отивам на информация, от там ме уведомяват, че намален бил само вариантът с червения етикет, който бил сниман в брошурата. Ок, преглъщам цената и се прибирам. На следващия ден влизам в друг техен магазин в града. На щанда пак изложени от двата вида и реших да си направя експеримент като взех по една кутия от всеки вид. Ако пак излезеше редовна цена, просто още на каса щях да откажа бройката. Минавам си през нея, гледам монитора, докато таксуват ... Изненада - и двата вида бяха с едно и също намаление.
Та тази част от политиката цени-промоции-определен магазин също не я схващам. По отношение на предлагания асортимент - да, /по-малки, по-големи магазини, близост до зеленчукова борса и пр./,  но да се разминават в цените не е нормално.

# 142
Имаш вариант да върнеш ненамалените бонбони, връщат ти парите и влизаш да си вземеш от намалените. Peace

# 143
И аз не я схващам, и ходих дори до нашето СВА...после ми казаха от темата за перилните, че си пишело на брошурата, ама аз от телефона я гледах и дребния шрифт не съм видяла....ама не се сърдя на никого, защото в случая грешката е моя, да съм гледала...Simple Smile

# 144
  • о`майна лунна нощ е
Имаш вариант да върнеш ненамалените бонбони, връщат ти парите и влизаш да си вземеш от намалените. Peace

В случая не можех да го направя, защото червеният изобщо го нямаше на щанда при първия магазин и за това купих от синия етикет. Докато на следващия ден във филиала, в който влезнах, бяха налични и двата и за това си направих експеримент на касата.
А бонбоните бяха Мориц. Върнаха ме в детството. Едната година партидата беше точно с онзи вкус. Криех си ги от децата Simple Smile . За разлика от миналата зима - отвратителна партида, че и скъпа /заради този инцидент/.

# 145
Ясно. Но принципно има такива вариант. Веднъж зехтинът беше намален, обаче само еди кой си. Разбира се, аз съм уцелила другия да взема и се върнах по тази схема. На информация го вземат и влязох за другия.

# 146
Защо във вестника ми се стори, че сутиените са 9,99 за 2 бр.? newsm78

# 147
Благодаря, teta75, но нямам наблизо от посочения магазин и за това се интересувах от офертата на К. За жалост обаче никой не е пазарувал все още.

# 148
  • София
Защо във вестника ми се стори, че сутиените са 9,99 за 2 бр.? newsm78

Мисля, че само за бикините е за 2 бр.

# 149
  • София
Кафето на зърна Lavazza, което е намалено тази седмица, дали е хубаво?

Общи условия

Активация на акаунт