Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 4

• 74 739
  • 776
  •   1
Отговори
# 330
Аз смених Савова с Арабаджи. Дори и Савова да беше разбрала надали щеше да се трогне, тъй като е претрупана с пациенти. Арабаджи веднага видя, че съм била преди това при друг лекар от болницата и направи коментар с една усмивка (тип насмешка):" Много се чака, нали?" .... 
O, трогва се. Много е ревнива към пациентите си и се сърди на колегите си , ако не ги пренасочи при нея.

За Арабаджи ли става въпрос? Simple Smile
Тя иначе по коридорите да я поздравиш, подминава като че ли, може и да отговори, ама няма да погледне кой я поздравява. Grinning

# 331
На мен сега ми предстои преглед при д-р Арабаджи. Важно ми е да е добра в работата си и да ми обръща нужното внимание.
Доколкото разбрах, отделя време за пациентките си, дори когато вече са родили.
Надявам се да е така. А дали ще ме поздрави по коридора, или няма да иска да дойде на изписването, някак ми е несериозно да му се трогвам. 😁

# 332
Дано да ти обръща внимание и на прегледите. Като бях бременна прегледът беше с времетраене 5 минути макс - включва обличане, събличане, ехограф за 1 минута, пита колко кг си, ПОДСЕЩАШ за изследвания да погледне и ае чао.

# 333
Още нещо.. по отношението на прегледите и в коридора, ти става ясно за изписването.. пък ти , ако искаш се трогвай 😁 И последно - не си мисли, че на раждането тя е водеща, водеща.е акушерката... пийс

# 334
То зависи какво е раждането. Ако е секцио, не е съвсем водеща акушерката. Макар че на моите две нормални също си беше водещ лекарят, акушерката участваше активно, но съвсем не мога да кажа, че беше водеща. Също така, за акушерките в “Щерев” една добра дума не мога да кажа. Тези, които поемат постнаталната грижа са супер, но в родилно - леле-мале! Една читава имаше на първото ми раждане, падна се дежурна и на второто, но и за нея не мога да дам 100 % позитивно мнение.
Колкото до Арабаджи, на мен именно с отношението по коридорите ми е направила лошо впечатление. Никога не съм била нейна пациентка, но нея и Юнакова не бих избрала.

# 335
Дано да ти обръща внимание и на прегледите. Като бях бременна прегледът беше с времетраене 5 минути макс - включва обличане, събличане, ехограф за 1 минута, пита колко кг си, ПОДСЕЩАШ за изследвания да погледне и ае чао.

Да, да, аз имам предвид на прегледите да ми обръща внимание. 😁 Аз досега пък за ражданията за първи път чувам лоши отзиви за акушерките.
Наистина се надявам искрено да са добри, толкова колкото ги изкарват.

# 336
За акушерките и аз само лошо съм чувала, но в крайна сметка сме там заради лекарите а не заради тях. Има ли някоя от вас която да се е следяла при Д-р Иван Димитров и да е раждала при него? Предстои ми Декември да раждам в Щерев. Избрах клиниката само заради него и искам да знам доволни има ли от раждането при него, та дори и секцио да е било.

# 337
Аз нямам лоши впечатления и преживявания от/с акушерките, имам забележки, да, но нищо фрапиращо неприятно, дори мога да кажа, че с повечето ми вървеше приказката и каквото можеха да ми помогнат - правеха го.

# 338
  • София
И при мен на раждането бяха супер акушерките, много мили. В родилното има една дето не понасям, но има и много свестни

# 339
Акушерката, която ми води раждането (Криси) беше страхотна ❣❣❣ Нооо... тези след това , които бяха в родилното отделение бяха другата крайност , есинствено едно от момичетата беше любезно и се държеше адекватно, останалите с погледа "Не ме занимавай"... И да ги молиш за помпа, която са ДЛЪЖНИ да ти предоставят, щом желаеш да я ползваш, а не да идва мъжа ти да ти носи твоята... Пълен цирк са. Дано нещата да са се променили...

# 340
  • София
Като име помня само Милка, много беше готина.

# 341
Винаги е било така. Макс 10мин, ако гледа бебето обстойно. Иначе като че ли е малко надменна и към всеки пациент има различно отношение. Мое мнение. И все пак, винаги при нея има бая народ. Simple Smile

# 342
Ms. M, кога се е случвало това? Скоро ли е било, защото на мен ми предстои раждане след около месец живот и здраве и точно помпа ще ми трябва, заради особеност при бебчето ни и не ми се иска да се нервирам за подобни глупости.

# 343
Винаги е било така. Макс 10мин, ако гледа бебето обстойно. Иначе като че ли е малко надменна и към всеки пациент има различно отношение. Мое мнение. И все пак, винаги при нея има бая народ. Simple Smile
То вече при всички има бая чакащи... Аз лично я бях препоръчала на 3 мои приятелки, които след това се следяха там.. Но.. и там в началото отношение и внимание е 6, после вече почва с претупването...

# 344
Ms. M, кога се е случвало това? Скоро ли е било, защото на мен ми предстои раждане след около месец живот и здраве и точно помпа ще ми трябва, заради особеност при бебчето ни и не ми се иска да се нервирам за подобни глупости.
Юли 2017г.
Моя приятелка роди 12.2017, същото беше... По-скоро някоя мама, която е родила по-скоро, да пише дали все още е така с тия златни помпи за кърма...

Общи условия

Активация на акаунт