На 25 май сутринта ме приеха в Шейново по-препоръка на докито от ЖК,защото вече преносвах,а бебето се очакваше да тежи 4100гр.Започна голямото чакане,въпреки че спред докторите нямало да ме чакат много ама си го отнесох до 30 май защото бебо си траеше в корема имах 1 см разкритие и никакви контракции,а за ужас на всички шийката си ми беше цяла.В събота на 27 реших,че ще раждам след много разходки разкритието ми стана 3 см получих и контракции,дежурната д-р Илиева каза че до вечерта ще родя,да ама не всичко приключи към 20,00 часа когато бебо явно се изплаши от виковите ,които идваха от родилната зала и реши че 27 не е неговия ден.На 30 сутринта най-после се реши да ми направят индукция и да предизвикат раждането(дано следващия път ако има такъв да не се налага голяма мъка е).В 10,00 ме вкараха в предродилна зала и започнаха да ме тъпчат с обезболяващи,за да издържа на зверските контракции,разкритието стана 7 см,а шийката все още не се отдръпваше и бебо неможеше да слезе.Все по-усилено започна да се обсъжда варианта за секцио.В 12,00 ми спукаха водите,разкритието стана 9 см,но шийката не помръдваше.Извикаха д-р Велев да прецени за секцио,той се съгласи,но каза да изчакаме още малко и да ми влеят лидол.Аз заспивах права от обезболяващите и се молех час по-скоро да ме вкарат в операционната,но за мое нещастие в 14,00 шийката започна да се отдръпва и секциото отпадна
След много мъки благодарение на две страхотни акушерки-Евгения Коричкова и Росица Манева- бебо се появи на бял свят в 18,40 часа.Дано да се срещат повече жени като тях.Благодарна съм на Бог,че аз и бебо сме живи и здрави,болката наистина се забравя остават само хубавите моменти,като този да гушнеш детето си което туку що е поело само въздух.И пак стана дълго,но ще ме извините,за докторите няма да ви разказвам,защото не заслужават внимание.Сега вече мога да почна да чета каквото сте писали до тук,че доста имам да наваксвам.
А чета че по принцип е обратното..
.
и бума в растежа. С татито се видяхме в чудо
. А аз за толкова години за първи път го виждам толкова изнервен. Дано се нормализират нещата
.
. Оказа се че урината на бебо е проблем и дразни кожата
. И ние сме с мехлем правен в една аптека и е вълшебен. Тъкмо щях да ти пиша съставките ама
и целувки на бебоците

Невероятно щастливи родители сме 
,та може и от това да е зеленото-да се чисти нещо.Правихме пробно кърмене и изцока 90 мл.
.