А нашите бебета МАЙ-ски чудесни, гушкаме, цункаме, пеем им песни!

• 18 519
  • 275
  •   1
Отговори
# 75

Честито на новите Майчета и техните бебончовци!!! Hug 

Маминки, на мен още не са ми се обадили от "1000 бебета на България", но дори и да не се обадят, мисля да дойдем с Венци на 14-ти. Смятам да го нарамя в кенгуруто, ще помоля и брат ми да дойде с мен, евентуално, ако нещо се наложи да ми помогне. Ще се радвам да се уговорим да се видим там и да се запознаем.
Да ви се оплача малко и аз. Бебчо преди си акаше регулярно по 3-4 пъти дневно, а от една седмица едва-едва по веднъж и то го изкарва едно рядко..... Доки каза, че не е за притеснение, от Саб Симплекса щяло да се затегне, ама айде де, кога? И коремчето ни само къркори... Чудя се дали има някакво чайче  (освен това от копър на Хипп, с което го наливам заради коликите), нещо да му давам да се оправи Thinking
Приятна вечер на всички, дано бебчетата спинкат повечко тази нощ!

# 76
На мен ми се обадиха от Ретро радио и мисля да ходя,с количката.
Звездолина,ако кърмиш яж запичащи храни,чрез кърмата ще се повлияе.

# 77
Бобси, моя Мишо е това  Flutter Благодаря за комплиментите, той горкия покрай Лео е останал на мнооого заден план  Cry Чак ми е жал, ама скоро ще мине тоя период.
А конкурса е в сайта за морски свинчета, но по принцип той е мой  Blush , така че няма нужда от гласуване за мен, благодаря. Ако все пак искаш да подкрепиш някое друго красиво свинче, ето адреса с текущия конкурс.
Аз все още не мога да редактирам темата..  Thinking

Последна редакция: пт, 09 юни 2006, 22:22 от crazybrat

# 78
Ние сме си вкъщи от понеделник, но сега смогвам да се впиша.
Ей, Пете, добре дошла...  bouquet...от кога ви мисля с малката принцеса....
Но щом си тук значи нещата са ОК Peace...
Целувки и на двете с мишката Wink

# 79
Здравейте!
Днес от сутринта ви чета.  Тъкмо стигна почти към края то станало време да кърмя. После натискам Рефреш и те се появили бая постове. Аха - аха да стигна края и станало време за разходка, айде пак рефреш , после къпане, рефреш и ето го и моя пост  Party , в края на деня успях  Sunglasses

Руми за чая на Хип и на нас ни бяха дали за 4 месечно бебе. Явно след 4я месец по малко бебета са с колики и им остават тези чайове и гледат да ги пробутат, но ние си го сменихме.  Peace

От проблеми покрай бебето и аз забравих че може да пишем и за хубавите неща. Но като прочетох поста на Катя се сетих че и на мен бебо ми се усмихна вчера съзнателно 2 пъти. Аз го накарах. Като втренчи поглед в мен проучващо  и си разтеглям широко устните в огромна усмивка, за да я види по добре и то повтаря действието.  Laughing Много е сладък. Бобси  и моята майка всеки ден е у нас , а свеки идва от време на време и вече се сърди че не я каня. Но тя по ми се налага как трябва да си гледам детето, а майка ме пита и каквото аз кажа това става. Естествено че ще си предпочитаме майките. Но си викам както имаме синове, дано да се уредим със снахи като Крейзи, че инъче вреждане няма.

Пишете нещо и за мазилата за лице. аз съм си купила едно кремче на Бюбхен срещу слънце и го мажа като излизаме. дали му вреди нещо?

Добре дошла на Ditta von Thies и честита ти дъщеричка Дита.   bouquet

# 80
Здравейте и от мен!Аз продължавам традицията от бременската тема-да пиша основно по нощите...ама режима ни е същия и сега...А и по това време имим достъп до РСто.Иначе през деня гледам да прочета по-диагонала какво сте писали...че и мен ме чака....
Първо да поздравя всички мами...ако съм пропуснала някоя..с бебоците и с раждането им..И на мама Мики да изкажа възхищението си...и аз бях мераклийка за близнаци...ама вече не ми стиска...
Иначе,при нас положението все още е оптимистично-ядем,спим,пълним пампите/и то как.../но та има време да развием характерчето...Проблема,е че през деня спим,а нощем търсим компания...но поне не реве,та му се намира колая/мама чете и гледа ТВ докато бебо се кокори/.Добре,че и бабата е още у нас/тя е поела баткоот/та можем да спим до обед и така успявам да наваксам...
Иначе и аз да споделя за свеки-щото тъкмо днес ми се появи/за сефте след като цъфна в родилния дом двайсет минути след раждането...за което на татито още му трия сол../ и на изпидсването-за да ми каже ,че още ми личало ,че съм била бременна!!!Та днес като пристигна ме залови,че ходя без сутиен вкъщи и коментара беше,че ще ми виснат циците...Обаче ако на нея така и тече кърма и прелива,сигурно първо това ще и е грижа...Незнам за вас,но аз не мога да се натъпчав сутиен,и той да ми запарва...е пане не и вкъщи-сменям цял ден тениски и мятам в перлалнята и това е...
А сега се сетих за увеличаването на кърмата-Смайли,незнам как стои въпроса с хомеопатията въвъ САЩ,аз с това си я усилвам-лекарството се казва Ricinus communis 5CH по 5 гранули сутрин и вечер..и бира/аз не държа да е безалкохолна,но май трябва...че ще се пропия както я карам/
За подсечените дупета-пробвахте ли с Бочко?Аз много си го тача това кремче,но и на Флорена с белия крем-пак става...веднага успокоява.Става и със крем Здраве...
А и щях да ви питам,оставяте ли бебоците в столче-люлка...тези дето ги дават от 0мес.,че наш Иво ако имам начин само там ще стои...
Лека нощ и лек ден утре ви пожелавам!

# 81
  • София
МАЙ-чета, това е от сайта на Ретро радио:

Специалното празненство по случай приключването на националната кампания 1000 БЕБЕТА НА БЪЛГАРИЯ 2006 ще се проведе на 14 юни, сряда, в Замъка на Софияленд от 11.30 ч. Очакваме всички записани в кампанията бебета, техните родители и роднини, които ще получат на място своите подаръци от Nivea Baby.
Г-жа Зорка Първанова, която е патрон на кампанията, ще изтегли чрез томбола приза БЕБЕ НА БЪЛГАРИЯ 2006, което ще получи голямата награда, включваща количка, проходилка, детски играчки и други полезни артикули.
Събитието ще празнуваме с детски песнички, голяма торта и много изненади. Заповядайте!

Аз мисля да отида, ако сме в кондиция Simple Smile Хайде да се уговорим да се срещнем там  Hug дайте предложения, че аз не съм много запозната с мястото  Blush

# 82
И ние ако сме на кеф ще отидем (стига и времето да е хубаво)!
Може да се чакаме пред входа на София ленд - около фонтана отпред.... към 11 часа.

# 83
zdraveite ot nas s bebe Joana. izviniavam se za latinicata ama kredorut pak ne raboti
Nie tazi no6t ne sme spali osobeno, 4e tq ne6to ne si iska krevat4eto ot niakolko dni nasam. ama nqma kak , mu4im q. Zaspiva pri nas i posle se po4va edno muknene kum legloto i sled 10 minutki-pak su6toto.  Party Shocked
da vi kaja imam snimka v moeto bebe i az za konkursa i ako nqkoi ima jelanie moje da pusne edin glas,puk posle 6te po4erpia Grinning AAAAAAAAAA  ooooh! i da ne zabravia-maria hristova sum
Eto i link za ulesnenie http://www.moetobebe.net/konkurs.php

# 84
МИМИК-гласувах за теб  PeaceЩе черпиш после.. GrinningТи си с един червен панталон и изглеждаш все едно само коремче имаш..
Момичета разбрах защо вчера и оня ден сутринта ми е била по-малко кърмата-Не ми се ядеше към 6 ч сутринта като кърмех чак към 11 ч ми се прияде..А снощи в 4.00 като кърмех и огладнях и хапнах мъничко..Сега като кърмя ще ми се пръснат циците Shocked и от свободната тече кърма..Ужас.Много нещо.Но не се оплаквам,че по принцип имам голямо желание да кърмя.Майната му на дупето..Ще го вталявам по нататък .. Wink
Кабранска-свекърва ти май не е добре май  newsm78Та ти на изписването все едно не си била бременна..Никакъв корем  PeaceБраво на теб..Какво я слушаш въобще..

# 85
mimozata,аз от години съм на мнение,че не у ред,ама не спира да ме изненадва тая женица...на нейните години и при две деца/за които знам ,че са изгледани от бабите,ама вече се съмнявам и дали ги е родила!?! newsm78/,ми ръси такива простотии всеки път,че направо се чудя как и идват на акъла,а после и на устат...Вчера другия бисер,беше,относно количеството превръзки които харча-щото при мен лохиите са доста обилни и стана въпрос,че в момента пазаруваме основно памперси и превръзки...а,тя-А,че какво ти тече...на мен не ми е текло!?! newsm12/..абе все съм чувала да няма силен теч,ама съвсем пък без хич!?!/,но нищо де-тя и без това ме е обявила и мен за куку-защото кърма-тя не си е кърмила и двете деца за да си запази бюста/е,кел файда на 50години,нали пак ще ти увисне...пък моя поне засега си е добре-нищо че второ дете ще храня.../Ох,,извинявайте,че пак се отплеснах да я клюкаря,ама много ме впряга тая женица-дано пак скоро не се сети за нас,че като се мерне и после два дни поне ме тресе нервата...
А ,за хапването-не го мисли-при проэизводството на кърма се гори доста енергия-така ,че и през нощта да хапваш-едва ли ще ти се отрази на фигурата/а и доколкото помня ти не качи много през бременността,а и тепърва ще се почне  голямото обикаляне с количките 1stroller/
Момичета,абе щях да ви питам-тия дето сме от провинцията как ще си получим наградите от Ретро радио....щото няма как да дойдем на тържеството...

# 86
  • София
Здравейте момичета,
За купона на БГ радио - предложението да се видим на фонтана отпред в 11 часа ми се вижда приемливо. Въпреки,че незмам дали ще спазим часа, то нашият лакомник яде почти винаги по един час, но ще направя всичко възможно. Ние ще ходим семейно с татито, та проблемът с транспорта е уреден. Ще се радвам да се видим и запознаем. От заявилите желание да дойдат мами познавам само Rumya. Кабранска ще ви донесат лично наградата с куриер в къщи, поне така разбрах като записвах Стоянчо, то и ако си от София и неотидеш пак трябва да ти я донесът.
Много се радвам, че Pippiv се появи най-накрая. То тези доктори са за убиване. #2gunfire #2gunfire При толкова кърма дето имаше сега да сте на АМ.
От свекъри няма да се оплаквам, аз мойта още преди бях казала че ще я застрелям.  #2gunfire
Сега от както съм родила добре, че рядко се появява и не се меси в отглеждането на детето, щото да съм я олюспила. Ама тя си го знае де и се пази  Joy Joy. Така, че момичета смело си отстоявайте позициите и то не само пред свекърите а и пред всички други "доброжелатели"   Naughty
Хайде Чао, че лакомнилът се пробужда и се очаква ААААААААААУУУУУУУУУУУУ

# 87
Кабранска -наградите по пощата ще ги пращат ,може би само голямата е с куриер.Ама не съм сигурна де..
А за свекитата май трябва да се радвам ,че моята не се сеща за нас въобщеееееееееее.А съвети не смее да ми дава по принцип  Twisted EvilТя си знае..Ейййййй и ние ще ставаме свекърви и кой знае какви кукумицини ще сме  GrinningДано да се разбираме със снахите,че иначе как ще се радваме на\бебчета..Абе далечна работа ..живот и здраве да има..

# 88
Здравейте, мами!
Най- накрая успях да ви изчета и много ви се радвам. Намерих и много полезни съвети и мнения, за което ви благодаря. Радвам се ,че отново ще сме заедно, защото ми бяхте голяма опора по време на бременността и не се съмнявам ,че ще е така и сега.
Ние сме на смесено хранене, защото мама няма достатъчно кърма и бебка не наддава достатъчно. Първо давам гърдата и после Аптамил., но имаме проблем с акането- хич го няма. Педито твърди , че няма запек, а тя милата така се напъва и се мъчи, че вече не съм много сигурна. Пъпчето ни падна на 7 ден, дупето ни не е било подсечено до момента. Ползвам едно кремче от което съм много доволна(Bella- детска битаминска крема со витамини А,Д,Е и акстракт от невен- македонско е и е много ефикасно и за подсечено дупе и  е на доста изгодна цена). Колики все още нямаме, или поне не са толкова силни. През нощта се будим само един път и като че ли това е при нас.
Имам едно въпросче- капките за колики как ги давате- имам предвид преди или след ядене, смесвате ли ги с вода или кърма... и още един въпрос. Ползвате ли кошниците за кола и дали са подходящи за толкова малки бебета

Благодаря ви, че ви има!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 89
 Привет и от нас 55 На вън все още не е жегаво(8:00сутринта е) и бързам да излезем на разходка,че два дни пропуснахме.
 Кате,Кабранска, Страйпър, благодаря за инфото,ако намеря по магазините нещо за кърмата ще се похваля. Жалко, че ни анасон, ни копър знам на инглиш, но ще проверя в речника. Иначе съм фен на бирата и честичко си шморцам вечер beer
 От вчера сякаш имаме напредък и Йонката суче добре и по-продължително, ревунчи всъщност на гърдата когато не е гладна и аз я оставям на мира. Грешката е моя, че все и вра цицата и мисля, че е гладна, а тя иска просто да се приспи с нея, само че пуска мляко и тя се ядосва #Crazy Сега яде на 2,5-3 часа и понякога прецоква по малко, нали е жега и вода не давам, та с цица утоляваме жаждата.
  Нашите пъпки, бебешко акне, сега са станали на жълти люспи и се белят, вижда им се края #Milti

Общи условия

Активация на акаунт