Маминки, на мен още не са ми се обадили от "1000 бебета на България", но дори и да не се обадят, мисля да дойдем с Венци на 14-ти. Смятам да го нарамя в кенгуруто, ще помоля и брат ми да дойде с мен, евентуално, ако нещо се наложи да ми помогне. Ще се радвам да се уговорим да се видим там и да се запознаем.
Да ви се оплача малко и аз. Бебчо преди си акаше регулярно по 3-4 пъти дневно, а от една седмица едва-едва по веднъж и то го изкарва едно рядко..... Доки каза, че не е за притеснение, от Саб Симплекса щяло да се затегне, ама айде де, кога? И коремчето ни само къркори... Чудя се дали има някакво чайче (освен това от копър на Хипп, с което го наливам заради коликите), нещо да му давам да се оправи

Приятна вечер на всички, дано бебчетата спинкат повечко тази нощ!
Благодаря за комплиментите, той горкия покрай Лео е останал на мнооого заден план
Чак ми е жал, ама скоро ще мине тоя период.
, така че няма нужда от гласуване за мен, благодаря. Ако все пак искаш да подкрепиш някое друго красиво свинче, ето адреса с
...от кога ви мисля с малката принцеса....
...
, в края на деня успях 
Хайде да се уговорим да се срещнем там
AAAAAAAAAA
i da ne zabravia-maria hristova sum
Та ти на изписването все едно не си била бременна..Никакъв корем
/..абе все съм чувала да няма силен теч,ама съвсем пък без хич!?!/,но нищо де-тя и без това ме е обявила и мен за куку-защото кърма-тя не си е кърмила и двете деца за да си запази бюста/е,кел файда на 50години,нали пак ще ти увисне...пък моя поне засега си е добре-нищо че второ дете ще храня.../Ох,,извинявайте,че пак се отплеснах да я клюкаря,ама много ме впряга тая женица-дано пак скоро не се сети за нас,че като се мерне и после два дни поне ме тресе нервата...
/

На вън все още не е жегаво(8:00сутринта е) и бързам да излезем на разходка,че два дни пропуснахме.
Сега яде на 2,5-3 часа и понякога прецоква по малко, нали е жега и вода не давам, та с цица утоляваме жаждата.