Ха хааа хааа!

Мимозке, това "определение" ме закопа просто. Страшна си.
Както и "шморцането" на Смайли!
То и аз доста си "шморцам" биричка, много ми харесва констатацията, че помага за кърмата!

veni_viki, аз давам капки Бебинос ПРЕДИ хранене по 5-6 капки в лъжичка/капките са люти/, разтворени с 2-3 капки от чайчето на Хип против колики, което се пробваме да му даваме, но той не признава много "цицозаместители" и така. Понеже Бебиноса се дава 3 пъти на ден, аз съм разпределила на 8 часа средно. За другите капки не мога да ти помогна, Саб Симплекс-а и Еспумизан-а се дават май преди всяко хранене. Ако не са ти назначени от педито, питай фармацевта в аптеката.
За кошничките се писа ако не се лъжа в някоя от предишните 2 теми, общо взето е въпрос на лична преценка. Ние имаме на Бертони, но слагам едно много дебело плетено одеало да запълни дупката и бебчо си лежи хоризонтално. Иначе е немислимо да го свиеш в дупката.

Ние така го водихме и на консултация и всички бебоци ги пренасяха така. А и ми е много удобно като няма кой да го наглежда да си го нося от стая в стая с мене в кошницата.
Целувки на всички бебошори!

Много се нервя така. а в4ера тя ни подари лента за глава с пандела и ме кара да съм му я сложела утре. да не съм луда!
, затова ако остане време на солариум ще прявя тена.
Ако я оставя в кошарата и реве..ако е на ръце бива..пак плаче ама по-малко и така до 24,00ч докато я нахраня:peace: пак и тогава заспива..
След предната безсънна нощ, измислих стратегия за гледане на бебо през нощта на смени. И така снощи аз спах в хола, а таткото с малкия на спалнята, за да може да му дава биберон или да го успокоява като се наложи, а тази вечер пък ще се сменим, за да се наспи той за работа. Иначе, понеже нямаме точен режим, ми го носеше да го храня през около2,5 - 3 часа, а пък от около 8.00 сутринта беб е при мене в хола в кошарата и таткото подремва в спалнята. Събраха ми се към 7 - 8 часа сън - много съм щастлива
, защото сега пак май не успявам да изцеля цялата гърда. А иначе си ходя и вкъщи със сутиен и дори спя така, за да слагам подплънките в него (от време на време тече), а и защото през нощта стават доста тежки гърдите и ме е страх от стрии и увисване.

Моля ви, ако някоя от вас знае някакъв "трик" да сподели, че вече ми иде да се