Искам първо да ви почерпя виртуално- вчера станахме на 1 месец
. Ходихме на консултация вече сме 4, 200 и 54 см( изписаха ни 3440 и 52 см) ЧРД на Крейзи! От Здраве, Щастие и Късмет да не се оттървеш!
Ол4е и аз ползвам Бейби нос( 3пъти по 6 капки преди ядене)- така поше , но не знам дали е правилно така или повече се слагат. Бебка много им се мръши , хич не ги харесва. Пием много чайчето на Хип- но от днес май нищо не помага- много е кисала и не може да заспи.
Не ползвам Саб, защото чух че запича, а ние и без това не можем да акаме.
Denit и ни е сме на смесено хранене. Давам й Аптамил- уж не запича, ама ако ака то е еедин път на ден. Млякото го разбивам в отвара от овесени ядки, ама и стях не ака повече
Мами на момиченца, кажете ми вие почиствате ли " писанушката" допълнително освен миенето, защото на нас ни се събира жълтичко вътре и не знам какво да правя??????????????
Целувки от нас с Вики
Лек и усмихнат ден на всички
и вие вече да сте по спокойни и да се радвате само на хубави моменти! 

и видях че имате като нашата количка СТ1. да те питам нещо: имаш ли чанта към този модел количка. Знам че не се продава с чанта, но дали има отделно към количката такава чанта? И бебето в момента в столчето за кола ли го слагаш, че гледа към теб или имаш зимен кош?
Той, мъжът ми сега пък въобще не си взе отпуска. Големият ходи на ясла, малкият откакто се е родил е адски спокоен, въпреки недояждането, повръщането и всичко останало. Направо да му се чудиш! Не пишех, защото сърцето ми се беше свило. Сега нещата са под контрол. За две седмици качи 450 гр., което си е постижение.
Яде като прасе 
-не е нарочно - приемете поздрави и пожелания за здраве и щастливо детство от сърце

и да разкажеш после
аман от мокри дрехиииииии
и съм доволна, че не трябваше да бягам към къщи в точно определен час с ревящо бебе и да си прекъсвам разходката. Обаче пък май прекалих малко - разхождахме се около 3 - 4 часа, като не съм сядала много и мисля че от друсането на количката по тия разбити алеи и тротоари, бебчо нещо май се измори, изнерви се, на прибиране беше голям рев, а и вечерта не беше спокоен. Добре че през нощта спа, но май ще трябва другия път да внимавам

Чуда се как да я изгоня 

Вече зверски ме болят зърната! А пък да не говорим за неговото акане - без да му дам разхлабващ чай нищо не става!!!!!
Изисква труд и упоритост от теб и по всяка вероятност доста промени в начина на кърмене - но е напълно възможно