Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са предизвикателствата, пред които са изправени учителите в 31-о СУЧЕМ?
Какви предмети се изучават на съответния чужд език след 8-ми клас в 31-во СУЧЕМ?
Какво ниво на изучаване на език се предлага в 31-во СУ след завършване на 7-ми клас?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са предизвикателствата, пред които са изправени учителите в 31-о СУЧЕМ?
Учителите в 31-о СУЧЕМ се сблъскват с няколко предизвикателства, включително принудителна администрация по време на часовете, строги правила за отсъствия и финансови санкции. Това води до ежедневен стрес и психическо напрежение. Освен това има проблем с липсата на преподаватели за някои предмети на английски език.
-
Какви предмети се изучават на съответния чужд език след 8-ми клас в 31-во СУЧЕМ?
-
Какво ниво на изучаване на език се предлага в 31-во СУ след завършване на 7-ми клас?
След завършване на 7-ми клас в 31-во СУ учениците изучават езика интензивно с 18 часа седмично, включително упражнения. Преподавателите се фокусират върху произношението и обогатяването на лексиката. Учениците имат задължение да учат по 50-70 думи на ден, което ги подготвя за постигане на ниво В1 в края на годината.
-
Каква е атмосферата и качеството на образованието в 31-во СУЧЕМ?
-
Какви извънкласни дейности предлага 31-во СУЧЕМ?