31 СУЧЕМ - гимназиален етап

• 52 200
  • 421
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте, знае ли се вече дали учителите, които са извели 12-ти клас ще бъдат аналогично класни ръководители на зайците по паралелки? На РС ли се разбира това или има практика някаква? Имате ли инфо за учителя по испански- Венцислав Николов- преподава ли на всички паралелки с езика? Дали е същият, който е бил в 1-во СУ?

# 331
Здравейте, знае ли се вече дали учителите, които са извели 12-ти клас ще бъдат аналогично класни ръководители на зайците по паралелки? На РС ли се разбира това или има практика някаква? Имате ли инфо за учителя по испански- Венцислав Николов- преподава ли на всички паралелки с езика? Дали е същият, който е бил в 1-во СУ?
Да, господин Николов е същият от 1 во училище. Двамата с с г-жа Павлова са тандем, заедно са се преместили от там и преподават по испански. Със сигурност знам , че преподават на 8 ми клас .

# 332
Страхотен учител, беше на синът ми в 1- во в 8 клас. Спомнят си го с много обич. 👍

# 333
Много благодаря за включването. Търсих в Гугъл, но не намирам снимка, имах един учител преди няколко години- доста млад, в една школа и се чудех дали не е той. Виждали ли сте го, горе- долу на каква възраст е?

# 334
Много благодаря за включването. Търсих в Гугъл, но не намирам снимка, имах един учител преди няколко години- доста млад, в една школа и се чудех дали не е той. Виждали ли сте го, горе- долу на каква възраст е?
Да Ви кажа честно не мога да определя възрастта му. Знам , че преподава в Сервантес.

# 335
  • София
Според мен е около четиридесетте, с много добри впечатления съм от него. Беше стряскащо, за някои родители, откровен на първата родителска среща. Но пък беше абсолютно прав. Синът ми го харесва също.

# 336
Възрастта съвпада горе- долу, благодаря за споделеното. Рових да търся снимки в гугъл, ако намеря нещо случайно...Попаднах на много хубави снимки от изпращането на випуск 2025 и ми хареса усещането, дано така остане и в бъдеще. Много се надявам да е той. Имахме страхотни занятия с него.

# 337
Възрастта съвпада горе- долу, благодаря за споделеното. Рових да търся снимки в гугъл, ако намеря нещо случайно...Попаднах на много хубави снимки от изпращането на випуск 2025 и ми хареса усещането, дано така остане и в бъдеще. Много се надявам да е той. Имахме страхотни занятия с него.
“Венци” или ел професор е преподавал на мъжа ми в една школа  преди 12-13 години и сега преподава на дъщеря ни. Децата много си го харесват.

# 338
Венци, както го наричаха децата по между си   беше класен на дъщеря ми. Тя е  с добри впечаления от него. За съжаление тази година няма да им е той. Дано този , който поеме 9 ти клас  е на само  добър учител , но и човек.

Последна редакция: пт, 08 авг 2025, 17:25 от GRЕEN

# 339
Може и да се разминем с него? Синко е в паралелката с английски, втория испански ще го учи чак в 9-ти клас.
Защо така ги сменят? Учат една година с този учител, после в 9- ти клас- друг...много неприятно. Но пък ако учителят в 8-ми клас е "греда", смяната в за добро .
Може ли да споделите за нивото на английски, учителите читави ли са?

# 340
Може и да се разминем с него? Синко е в паралелката с английски, втория испански ще го учи чак в 9-ти клас.
Защо така ги сменят? Учат една година с този учител, после в 9- ти клас- друг...много неприятно. Но пък ако учителят в 8-ми клас е "греда", смяната в за добро .
Може ли да споделите за нивото на английски, учителите читави ли са?
Дъщеря ми е с първи испански и все още не се е срещала с учителите по английски. Сега в 9 ти клас ще го учи , като втори език, Надявам се да попадне на адекватни учители и по другите предмети.

# 341
GREEN, благодаря все пак. Стана ми интересно как ви е бил класен Венци, а сега няма да е. По испански поне ще ви преподава ли? Чудя се защо ги сменят така, мислех, че класния си извежда децата от 8-ми до 12-ти клас. Или аз нещо не съм разбрала?

# 342
GREEN, благодаря все пак. Стана ми интересно как ви е бил класен Венци, а сега няма да е. По испански поне ще ви преподава ли? Чудя се защо ги сменят така, мислех, че класния си извежда децата от 8-ми до 12-ти клас. Или аз нещо не съм разбрала?
Нямам представа дали ще им  преподава в 9 ти клас. Ще разберем септември месец. До колкото знам той поема всяка година само 8 ми клас . Казал е на децата , че от следващата година няма да им е класен.

# 343
Ех, звучи като да не се "срещнем" с него. Жалко, ако е така. Благодаря ти за коментарите, надявах се темата да се раздвижи повече, но явно са малко родителите на бастилиянчета, които пишат тук.

# 344
Ех, звучи като да не се "срещнем" с него. Жалко, ако е така. Благодаря ти за коментарите, надявах се темата да се раздвижи повече, но явно са малко родителите на бастилиянчета, които пишат тук.
И аз си мисля, че са малко
 От миналата година се опитвам да подбутна темата и нищо.

Общи условия

Активация на акаунт