Благоевград- тема 37

• 96 644
  • 574
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте. Препоръчайте ми добър зъболекар за кореново. Лечение
Д-р Тюфекчиев. Млад и амбициозен лекар. Работи основно кореново лечение.

# 556
Казват, че Султова е най-добра, но към 1000лв. излиза лечението.
На един зъб ли

# 557
  • Благоевград
Да, аз бях за един.
Като в цената около 200лв.  каза, че трябва да ми направи почистване задължително.

На един зъб ли

# 558
Някой успял ли е да запише час за доктор Газиев през супердок. Имаше информация, че днес от 10.00 ч ще стартират свободни часове за м. май. На мен ми излизаше, че до края на май няма свободни часове. Някак не вярвам точно в 10.00ч всички часове за месеца да са се заели, все пак Благоевград е това, не София, но пък знам ли. Явно няма да се видя с доктора.

# 559
Буквално за час се заемат, много е търсен. Аз го хванах на късмет през супердок точно като пускат. И после бях на вторичен преглед и в 12 звъняха хора и сестрата им казваше, че вече са записани всички и записваше лист на чакащи ако има отменени часове.

# 560
Леле! Ще търся сестрата тогава и аз да се запиша в лист за чакащи. А имате ли чнени за Василев от Пулс?

# 561
  • Благоевград
Леле! Ще търся сестрата тогава и аз да се запиша в лист за чакащи. А имате ли чнени за Василев от Пулс?

Аз ходя само при Василев, и мъжът ми заведох при него. Доволна съм.

# 562
За Газиев се заемат часовете и за по-малко от половин час и напливът не е случайност. При него не ходят само от Благоевград. Имайте предвид и че самите часове не са чак толкова много в рамките на един месец, тъй като той си оставя часове за вторични прегледи, часове за други процедури също.
Когато отварят прозореца през супердок трябва да имате готовност точно в 10:00 да сте на компютъра, отваряте, записвате без много чудене за датата и това е. Междувременно може да се обадите на рецепцията и да сте в списък от чакащи, но съветвам да си планирате записване през супердок в деня, в който пускат часовете. Ще ви прегледа по съвременен начин с техника(за разлика от други лекари, които в 21 век само ще ви ''галят'' и "лекуват", което реално не е никакъв преглед), ще обясни какво ви има, ще прецени дали има нужда от допълнителни изследвания и процедури, ще ви вдъхне кураж и ще ви помогне. Газиев е човек, при когото не се чувстваш като банкомат, а като пациент, а отсреща стои друг човек - лекар. Препоръчвам, струва си.

# 563
Много благодаря за мненията за доктор Газиев и Василев. Моят проблем е дълъг, ще пробвам с Василев, а другия месец ще опитам пак с Газиев.

# 564
Да, аз бях за един.
Като в цената около 200лв.  каза, че трябва да ми направи почистване задължително.

На един зъб ли
200 лева плюс тези 1000 ли?
Съжалявам за въпроса просто не разбрах колко е излязло всичко?
А за Корчев и Дюлгерска някакви мнения?

# 565
  • Благоевград
1000 лв. с почистването. Аз отказах, толкова пари за един зъб няма да дам.
Да, аз бях за един.

На един зъб ли

# 566
Някой скоро да е ползвал обущарски услуги по центъра и да е доволен?

# 567
1000 лв. с почистването. Аз отказах, толкова пари за един зъб няма да дам.
Да, аз бях за един.

На един зъб ли
Ох, няма как да не ги дам, като иначе трябва да се вади...Стискайте палци да не се стига до там .

# 568
Султова изобщо не я препоръчвам. Само за пари мисли и говори тази жена... От Дюлгерска също не съм доволна - не работи добре. Обиколила съм доста зъболекари в града и съм най-доволна от др. Джамбазка в Дента клиник. За деца - препоръчвам Лили Кацарска. Има подход към тях, обяснява и отговаря на всички въпроси, работи добре.

# 569

Аз ходя само при Василев, и мъжът ми заведох при него. Доволна съм.
Да ви питам, какви изследвания ви е правил Василев? Правил ли е гастро и колоноскопия, с каква упойка? А предлага ли рентгеново изследване с каша?
И към тези, които са били при Газиев, разбрах, че вече прави с упойка тези изследвания? А къде ги прави? В неговия ли център?

Общи условия

Активация на акаунт