Откраднат живот 55: Анатомия на гнева

• 41 927
  • 724
  •   1
Отговори
# 150
Нееее, Ванилия, обратното. Банков казва на Цонев, че е егоист, Цонев му отвръща, че Банков е авантюрист, Банков му казва, че Цонев никога не му е дал възможност да му се извини.

ааа ясно, че нещо хич не се връзва иначе.

Аз не чух добре и мислех, че последната реплика е на Цонев.

# 151
Добре де, защо да му се извинява? Ако има на кого да се извинява то е само и единствено на жена му.
Май Цонев не е харесвал и преди Банков, а с катастрофата, смъртта на внучка му и комата на дъщеря му, още повече не му е  станал фен.

# 152
Промото като промо ми е ок. Промото като промотиращо медицински сериал ми е пълно фиаско.

Майче, вероятно са имали дългогодишен конфликт. Аз обаче друго не разбирам - от събуждането на Ева до връщането им в България са минали някъде 6-7 месеца. И той през всичкото това време не й е казал за Рая?

# 153
Моски, явно е по препоръка на психолога да внимават с подобни новини, за това Цонев му казва да следва съветите му, а Банков се оплаква, че не е лесно да лъже постоянно, че детето ще дойде.

# 154
Неда Спасова ще играе операционна сестра Кая Хайтова(май така чух), щяла да се държи странно в началото, айде и тая ще брои шипки Joy

# 155
Неда Спасова ще играе операционна сестра Кая Хайтова(май така чух), щяла да се държи странно в началото, айде и тая ще брои шипки Joy

Интересно име. Да не се окаже сестра Мая...Joy Тя може да брои шишарки. Wink

# 156
Едно е сигурно и тя ще е палавница като всички останали Joy
Aма не може да бие моята любимка Бенито 100 процента Grinning

# 157
Айде две снимки - на Карагьозов и на Хайтова. Тя е много готина.

# 158
Даа, красива жена е. Отсега ги виждам, че ще си подхождат двамата.

# 159
Новата сестра е яка, одобрявам. Ама ако ще се държи странно, да има последователност в поведението й, че с Албена добре почнаха с шипките и накрая - нищо.

# 160
Усещам как жълтите вестници ще измислят връзка между нея и Вл. Карамазов Joy

# 161
Интересно ми е тя с каква история ще се появи. Засега не знаем нищо за нея.

Ето инстаграм профила й: https://www.instagram.com/nedaspasova/?hl=bg

# 162
Усещам как жълтите вестници ще измислят връзка между нея и Вл. Карамазов Joy
Аааа, не е сигурно, все пак не е Диана да я сватосват с този и онзи от колегите й, но му се размина на Владо с нея Joy

А и прочем Вергов се познава с нея, според сторито в инстаграма му,за разлика с други Wink Joy

# 163
  • София
Христо много бързо е свалил екипа на санитар и вече го раздава хирург като гледам.
Как ли ще им измислят толкова случаи за коремни операции?

# 164
Роси, тъкмо да има и хора да асистират за операции я в урологията, я...........май другите не ги викат или поне не знаем Joy

Общи условия

Активация на акаунт