Откраднат живот 55: Анатомия на гнева

• 41 918
  • 724
  •   1
Отговори
# 210
Ванилия още когато преди месеци я коментирахме и тук в темата намерих едно интервю с нея. Косата й е истински червена. За първи път виждам момичето откакто се заговори за нея тук. Това са ми впечатленията - много е хубавка.

# 211
Месеци наред да я лъжат ми се струва много и още по-жестоко спрямо нея. А сега - хем тряжва да преживее тази истина, хем факта, че са крили от нея дълго време

To тази истина е само началото на истините. Ще разбере, че него го е нямало през цялото време, после за връзката му със Зорница и всичко покрай нея. Изобщо няма да й е лесно на жената, ще вземат да я побъркат. Ако той скрие и това от нея до връщането им в България, съм сигурна, че ще почнат клюкарите да приказват и тя ще научи по най-нелепия и долен начин, а това ще усложни нещата още повече.

# 212
Месеци наред да я лъжат ми се струва много и още по-жестоко спрямо нея. А сега - хем тряжва да преживее тази истина, хем факта, че са крили от нея дълго време
От малкото, което чухме, оставам с впечатлението, че Банков иска да спрат да я лъжат и да кажат истината, а тъст му иска да следват предписанията на психолога и явно да чакат още с поднасянето на новината за загубата на детето. Вече се убеждавам, че тя няма да знае за връзката на Виктор и Зорница при идването в България. Сценаристите ще завъртят драмата тук.

Последна редакция: сб, 25 авг 2018, 18:27 от maichetoo0o

# 213
На мен Неда ми прилича на Катрин Хейгъл особено от носа надолу - устните, брадичката.

# 214
Maйче, няма да се учудя и ако вземат леко да я сближат със Зорница, тя да спечели симпатиите и доверието на Ева, без да знае коя е Огнянова и после като научи разочарованието ще е не двойно, ами не знам и аз. Много ще е кофти.

Мелани, да и ако се боядиса руса може даже и да я сбъркаме. Grinning

# 215
Майче, Яни, ние това май го говорихме - че ще разбере по идиптски начин и то нв от мъжа си. Всъщност ние това го говорихме за частта "Зорница, бебе, аборт", но май ще стане и за Рая. Жалко, ако е така

# 216
Е, добре де. Как ще си тръгне Ева от Германия и ще остави детето си, след като не знае истината? Не е възможно. Тя от почти година е будна, не знае, че детето е загинало и тръгва за България??? Къде я оставя? В болница? Даже и да я лъжат, че е в блолница за толкова време тя няма ли да пожелае да си я види независимо от състоянието й.

Последна редакция: сб, 25 авг 2018, 18:14 от *Melanie*

# 217
Мел, Банков каза, че я лъже месеци наред, че Рая ще пристигне. Може да са й казали, че е в България и тя затова да тръгне без проблеми.
Ще видим каква е истината, но специално за казването, предвид че имаме психолог, не бих винила Банков.

# 218
  • София
Хаха, Мелани, вярно. Гледах новото момиче и нещо "ме глождеше" точно в устните и брадичката. Наистина си приличат.
Ами, приликите с Анатомията на Грей, стават все повече Wink.

Моята теория е, че ще кажат на Ева в Германия. Тя ще се влоши и тате - директор ще я докара в България да се лекува под зоркото му око.

Последна редакция: сб, 25 авг 2018, 18:25 от rosita_ta

# 219
Аз упорствам може би напразно, но катастрофират и раненото момиченце го докарват в България??? Кой ще повярва на това? Наистина отдавна ми е интересен този казус и чакам с нетърпение решението на сценаристите.

# 220
Едва ли ще успеят да измислят нещо  много интелигентно . Когато нямаш  ясна идея за някаква история , а я нагаждаш по свободното време и  желанията на участващите артисти , обикновено се получават  дразнещи глупотевини .

# 221
Мелани, тя Ева не знае какво е станало след катастрофата. Аз също залагам, че са и казала, че детето е в България.

Яни, аз също почвам да си мисля същото, че по някакви причини ще се срещат, на Ева ще и допадне Зорница и ще търси компанията й и тогава някой "доброжелател" ще разкаже за всичко или по тъп начин да чуе/разбере.

# 222
И аз съм на това мнение - още преди месец писах, че Банков ще доведе Ева в България под предтекст, че Рая е тук и няма да й каже нищо, докато не пристигнат. Ако тя разбере, нищо чудно да откаже да се върне.

# 223
Аз упорствам може би напразно, но катастрофират и раненото момиченце го докарват в България??? Кой ще повярва на това? Наистина отдавна ми е интересен този казус и чакам с нетърпение решението на сценаристите.

Между катастрофата и събуждането на Ева е минало повече от година.
Логично е да са й казали, че тя не е пострадала тежко и са я пратили в България, за да я гледа баба/дядо.
Намесата на още роднини обаче не ми се връзва с първоначалното връщане на Банков и представянето му като вдовец.

Иначе предположението, че Ева и Зорница ще си допаднат е съвсем в стила на сценаристите, помним как Галето с амнезия се доверяваше единствено на Вили...

# 224
  • София
В цялата ви концепция единствено ми липства мотива за преместването. Защо ще иска Банков да я мести точно в Св. Кирил, където е бившата му любовница, където са всички лекари, които знаят, че е вдовец.
Според мен нещо ще се случи и Ева ще се влоши. За това си мисля, че това влошаване може да е предизвикано от истината за Рая.
Иначе, за жалостивата Зорница и Ева отдавна развивах теория, но в другата тема Wink

Последна редакция: сб, 25 авг 2018, 18:42 от rosita_ta

Общи условия

Активация на акаунт