ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 497

• 36 242
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
  • Пришълец
Няма тийзър на Протектора, но пък за сметка на това избързаха да го номинират за Келебеците в няколко категории Joy

# 676
   Здравейте  Simple Smile

Марги  гледах за маргаритки  но нямаше .   Хубаво  зареждане   Party      Прибрах се и се усеща есента  ooooh!

Не иска  се покаже голЕма скръндза   Crossing Arms  
 Нетфликс нищо не са обещавали   феновете се настройха за тийзар на празника  .

Цитат
Друзья, я хочу поблагодарить всех, кто поздравил меня с днем рождения. Мне очень повезло, что у меня есть такие друзья как вы. Я желаю вам всем отличного будущего и чтобы ваши мечты стали реальностью. Спасибо вам огромное (с) Чагатай Улусой

P.S. Судя по количеству ошибок с запятыми, написано лично Чачей 🤣

Запетайките и точките му броят  , щото е известен .

лайк  smile3503

Последна редакция: вт, 25 сеп 2018, 22:30 от femmi2

# 677
  • Пришълец
Фемии Grinning Вярно ли се огледа за маргаритки? Абе не е само заради мен, подозирам, че и ти вече ги харесваш newsm62
Почти прецъфтяха моите, но все още не са изцяло, радвам се на последните Heart Eyes

Цитат
Хубав е Heart Eyes

А от Нетфликс нещо конкретно няма ли, за кога да очакваме тийзър newsm53

# 678
Марги   харесвам маргаритки   изобщо цветята Heart Eyes  

лайкнал ЛоретУ       съкровищетУ   си скубе русите букли

Скрит текст:

МаргарелО  любопитно ли ти е   още ли са заедно  Mr. Green

колаж

Последна редакция: ср, 26 сеп 2018, 10:58 от femmi2

# 679
  • Пришълец
Феми, свикнах със сегашната ни кака, не съм се замисляла дали още са заедно Laughing Макар, че той на другия край на света си живее пълноценно, тя пък си е в родината, но едва ли единствено работи и тъгува за Чачослав Mr. Green  Поне доскоро беше тази до Ча, но ги видяхме колкото да се уверим, че са заедно, а не излизаха снимки с тях постоянно. Подобни дразнещи демонстрации ни ги спестиха и Дуда ми е почти незабележима, даже от неприятната й външност никак не се впечатлявам вече... Все едно Ча с нея ли е или подобна на нея. Mr. Green

Тази вечер гледах епизода на ОС, Фера почиства яхтата на каптана, Емко се оглежда за нея и й звъни по телефона и Зехра се появява в подходящ момент. Отначало вместо  ”измисли нещо”, чух да й казва ”излъжи го нещо” hahaha веднага се усъмних, че е поредното различие в преводите, но не беше.
А за финал Емко и Фера в лунапарка Heart Eyes Като взе да изрежда Емко - Ханде, Гюндже .... за благозвучие можеше да добави и Едже  Joy

Попаднах случайно на главната героиня от Забранената ябълка и се зачудих за роклята й, напомня ми нечия друга

Оказа се като Хазалкината в Марал Joy

и всъщност не е онова, което изглежда smile3502

Последна редакция: вт, 25 сеп 2018, 23:35 от Маргарита Н.

# 680
Марги  питам те да си лафим  .Знам, че не се впечатляваш  и аз съм им теглила  Сиктира . 
Какви купони помни Ла бума на рождените дни . Сега сушааа и затишие .
Не гледах серията значи Лунапарка са давали     Heart Eyes

Марги    викаш само  Еджето липсваше в картинката  Joy към края се появи ни  дразни  да я спасява от  Явуз .Героят му щеше се казва Явуз у фантастиката но измислиха Хакан .

Последна редакция: ср, 26 сеп 2018, 16:16 от femmi2

# 681
  • Варненска клюкарка
За този рокличка бяха писали че е прозрачна, и аз нещо се бях присетила за нея наскоро а Хазал им показа че не само не е, ами е и с плътен хастар Peace

За това говорех за АФК- във всяка серия имаше по няколко момента които държаха зрителя на нокти ще се разкрие ли лъжата. Ето примера с яхтеното пристанище- Емко  минава, а Фера се дупи над водата, Санемката дето в Емковите очи и е майка, пък се позиционирала в целия си блясък  да явее вятъра и друго имаше но не гледах цялата серия пък съм позабравила.

На кака косата и е ужасно, поне тя беше хубава - с хубав цвят и блясък, а сега  и тя на нищо не прилича:ooooh:

# 682
  • Пришълец
Кака с новата прическа е същинска Баба Яга Joy

# 683
  • Варненска клюкарка
Това сега го видях- Лорка Mr. Green Сигурно двамата си провеждат културна дейност, може и тук там малко обучителна Mr. Green

И от Хазалинда Crazy

# 684
 Провеждат ми даже ги е лайкнал    останал ли е верен  на кака    Mr. Green

Видяхте ли новата мис Турция  ужЪс     нашия е далече току виж ги забърсал  ако му падне  .Ще я вкарат у дизи кой ли ще е печелившия.

Последна редакция: ср, 26 сеп 2018, 15:38 от femmi2

# 685
  • Пришълец
Лайкват си се Чачослав и Лорка Mr. Green

Феми, още не съм я виждала миската, толкова ли е зле Joy

Тези и те ще се борят за келебеците

# 686
  • Варненска клюкарка
Чудех се да ви уплаша ли с нея тази сутрин, ама като питате ей ви я, отваряте на ваша отговорност  hahaha
Скрит текст:
Като повечето плашилки по конкупсите е, даже май от тунингованите, на мен ми заприлича на една бг бръмчалка Sick Не знам по-грозна и тъпа има ли от миналогодишната, която  дисквалифицираха заради рядка природна тъпота, че даже замалко и не я осъдиха ooooh! Напоследък нещо на миските - новите, не им върви че то и за старите работа не се намира много.

Дано бай Фатю да не се е бръкнал за келебеци, по голям смях от тях надали има, видяхте онзи ден, номинация за непоказван сериал, номинация за дете актьор на 28 годишен мъж, други излизат да си получават наградите преди да са обявили имената им newsm09 Номинираните които не печелят пък дори и не се вдигат  до там че поне да си покажат новите дрехи ако не друго hahaha Ади няма нужда ooooh!
Между другото Аксой започна зле сезона- миналата година от няколко сериала в първата десетка, даже май Жена приключи сезона на първо място, в момента въобще няма нито един в десетката. Е Кадъната сигулно като се върне и ще влезе директно на 1-2 място но само тя....

# 687
Хелоууууу. Grinning
Ивченцееееееееееееее, hahaha при такава снАА като нашата Mr. Green и бивши партньорки Laughing нИ моЙШ ни уплаши с новата миска. Joy
 Party Party Praynig
Скрит текст:
#Teammy_CagatayUlusoy #Teammy_News
🔥💣Вечерняя бомба! Чагатай Улусой, Гизем Караджа, Дженк Эрен и другие обвиняемые по делу об употреблении наркотиков будут освобождены от уголовной ответственности согласно закону об амнистии, который находится в парламенте Турецкой Республики. Закон касается 162 тысяч обвиняемых. Под амнистию не попадут обвиненные в тяжких преступлениях. Срок амнистии - 5 лет.

Скрит текст:
NEW/Берен пак е станала на чироз. Rolling Eyes
Навремето ми харесваше.

[img]https://pp.userapi.com/c849328/v849328744/8af0b/6Kwxy5x00aQ.jpg[img]

Последна редакция: ср, 26 сеп 2018, 15:32 от Neidjal

# 688

какво ми показва тоя джам   от офиса на Нетфликс  Crossing Arms   Искаме да видим Ча да беше го щракнал него

Цитат
В пятницу Чагатай Улусой и его друг - боксёр Мехмет Окур будут присутствовать на матче профессионального немецкого боксера турецкого происхождения Джема Кылыча.

Марги  коментирах  Ча  току виж я  забърсал с неговия вкус     ще стане   известна    миската

Ще се отърве   ясно е  . Да променят закон заради него  още  няколко души     е  нелепо .   Чак  такава власт нямат  !

Последна редакция: ср, 26 сеп 2018, 16:28 от femmi2

# 689
  • Варненска клюкарка
Ма разбира се че ще се отърве Ча, и Гизема и тя. Каквато е бездарна от филм във филм и от сериал в сериал скача, явно никой от бранша не се е впечатлил особено от делото щото и няма за какво hahaha В началото беше страшно с новините които излизаха, а щом го оставиха 5 години да си ходи назад напред  изхода беше ясен Peace Някои с цяла плантация канабис ги хванаха, че и с чували сухо вещество и нищо... 33uu Пък Ча за 8 грама... Поне такава обица му е сега, че да си умира няма да опита hahaha

Общи условия

Активация на акаунт